Przypadkowy zakup pnącza, da sie wycować?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kulubulu, 16 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kulubulu

kulubulu Czeladnik forum

Właśnie przypadkiem (z rozpędu) zamiast zebrać to kupiłam pnącze za wszystkie swoje floreny. Czy da się anulować taki zakup, czy to celowa pułapka na nieuważnych?
    (zmarnowałam 63florki na beznadziejne pnącze dające 1250sg co 24h ...)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie ma możliwości cofnięcia dokonanego zakupu niestety. Przed taką czynnością zawsze pojawia się okienko, w którym zakup należy potwierdzić lub odrzucić. A wszystko co jest związane z jakimikolwiek płatnościami należy wykonywać uważnie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kulubulu

kulubulu Czeladnik forum

Które wygląda tak samo jak zwyczajne okno potwierdzające zbiór z pnącza.
    Florenów też nie da się zablokować w portfelu, żeby ich przypadkiem nie wydać
    czyli są to zwyczajne pułapki na naiwnych/nieuważnych/rozkojarzonych etc.

Jedynym sposobem żeby skutecznie uniknąć niechcianych zakupów jest brak florenów.
    Tak więc wezmę sobie to do serca i nigdy więcej florenów nie kupię.
    Nie mam więcej pytań.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

kulubulu, w okienkach informacyjnych zawsze jest dokładnie napisane, czego działanie dotyczy. Bardzo nam przykro, wiemy, że czasami coś się za szybko kliknie, ale niestety, tak jak napisała SMOD_Atena, nie można po fakcie zrezygnować z zakupu. Jedyną radą jest dokładne czytanie informacji w okienkach.
    Na życzenie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.