przynęty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bestia10698, 18 kwietnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bestia10698

bestia10698 Naśladowca mistrzów

skąd mam wziąść przynęty eventy robie te z pomidorem mam poodkrywane wszystkie pole a przynęt brak

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak jest napisane w poradniku Tajemniczy staw:

"Nagrodą w części zadań są Kupony wędkarza, które można zbierać z planszy co 23 godz.
    Pierwszy zbiór jest możliwy bezpośrednio po wykonaniu zadania na danym polu.

Kupony te wykorzystujemy w sklepiku eventowym (przejście do niego przez ikonkę gwiezdnego talara w lewym górnym rogu planszy). Kupujemy w nim przynęty (skrzynie z przynętami), umożliwiające rozgrywanie eventowej minigry polegającej na łowieniu ryb. Jeśli ktoś potrzebuje przypomnienia jej zasad, zapraszamy do poradnika Uroki wędkowania."

Skrzynie z przynętami zapisywane są w inwentarzu, Towar konsumpcyjny.

Przynęty i skrzynie z przynętami są również w koszykach dostępnych w Galerii handlowej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. bestia10698

a które to pole na te kupony proszę o scrina i jak nazywają się te skrzynie z przynętami

4. SMOD_Atena

Wyżej podlinkowałam poradnik, w którym między innymi jest grafika planszy:

Są również opisy skrzyń:

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. bestia10698

no to klikam w to pole regularnie skrzyni nie mam ani jednej przynęt brak czy mogłam je gdzieś indziej wykorzystać ?

6. SMOD_Atena

Skoro klikasz regularnie w pola z kuponami wędkarza to kliknij jeszcze w ikonę gwiezdnego talara w lewym, górnym rogu. W ten sposób znajdziesz się w sklepie eventowym, w którym za te kupony możesz kupić przynęty lub skrzynie z przynętami.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. bestia10698

no mam dzięki a te skrzynie z przynętami to skąd się biorą

8. SMOD_Atena

Tak jak już wyżej napisałam:

9. bestia10698

dzięki już wiem wszystko chyba nie mam więcej pytań

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę, w takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.