Przynęty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasiamoja1, 26 lipca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasiamoja1

kasiamoja1 Forum Pro

Bardzo proszę o podpowiedz - jak rozumiem przynęt będzie jak na lekarstwo. Przy obecnym ewencie mogę mieć ich dwie. Co 24 godz dają jedną przynętę.Zatem dwie przynęty S na dobę ?

2. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Bąbelki z przynętami możesz odblokować 3 (posłużę się screenem umieszczonym przez SMOD_Atenę):
    Kryją się one pod numerkami 1, 3 oraz 5 (oprócz pierwszej skrzynki, odblokowanie wymaga zdobycia gwizdków w evencie Rekinie opowieści), a ich zbioru możesz dokonywać co 23 godziny. Ze względu na to, że ewent jest podzielony na części, pozostałe skrzynki z przynętami będą do odblokowania w późniejszych etapach :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. kasiamoja1

kasiamoja1 Forum Pro

Czyli cztery skrzyneczki w ciągu doby na obecnym rekanim etapie? Jeśli tak to proszę zamknąć temat i dziękuję za pomoc.

4. MOD_Cookie

Zgodnie ze wstawionym wcześniej screenem, w obecnej chwili możesz zdobyć 3 skrzynki z przynętami. Ta czwarta na zdjęciu to skrzynka z bonusami ;)

Czy jeszcze w czymś mogę pomóc?

5. kasiamoja1

kasiamoja1 Forum Pro

Dziękuję, pozdrawiam :)

6. MOD_Cookie

Ja również dziękuję i miłego popołudnia życzę :)
    Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.