Opinie Przyjazna inwazja

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Gugi.g

Gugi.g Czeladnik forum

Mi jakimś cudem :eek: udało się nagle wbić poziom z 20+ do 40+ robiąc jedno bądź dwa zadania. To samo na bahamie. Miałam 1 poziom teraz mam 17 :inlove:

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Event zrobiony bardzo szybko :) Nie wiem, czy prosić o więcej takich, bo Ci panowie z góry to potrafią wszystko odwrócić na opakxDxDxD Tylko po jaki badziew aż tyle Nubloników??? 1577 zwykłych, 6 zielonych chyba i 5 niebieskich chyba... A te kolorowańce to mi wymienili wszystkie na 4 sztuki chyba tylko>:(

Ostatnie edytowanie: 14 lipca 2016
    sunami_p lubi to.
  3. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

A mnie się naprodukowało 61 zielonych, 2 niebieskie i 1 żółty. Co dostałem? 3 zwierzaki :cry::cry::cry::cry::cry:

Chociaż nie, teraz sprawdzam stodołę i chyba coś jednak dodało z tych zielonych, tylko nie pokazało w oknie zamiany

4. gadek

gadek Fanatyk forum

Tak mi wymienili ślimaki

xBabciaEwa, tosia oraz toDzasta lubią to.
  5. Gugi.g

Gugi.g Czeladnik forum

Oto co ja dostałam ze zwrotów

gadek lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event mamy już za sobą, dziękujemy za opinie. Wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.