Opinie Przyjazna inwazja

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Jul 6, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

W nagrodę za ukończony event dostałem mrówkojada (mój pierwszy) oraz dwa wielbłądy pomarańczowe i czerwonego.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Problemów z dopisywaniem skrzynek nie ma. Nie wyświetla się tylko okienko z powiadomieniem, ale narzędzia ze skrzynek są dopisywane automatycznie do konta. W skrzynce XXL jest 500 losowych narzędzi, może to być np.. 300 gwoździ i 200 pozostałych pojedynczych narzędzi, więc jeśli ma się dużo narzędzi to trudno zauważyć różnicę. Ale jak napisałaś do PT i otrzymałaś odpowiedź czego ile dostałaś, to na pewno tak jest.

3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Z dopisywaniem narzędzi nie ma,ale podobno jest kłopot właśnie z tym,że skrzynki nie zapisują się w inwentarzu w zakładce Wszystkie bądź też Towar konsumpcyjny, oczywiście te,które powinny się zapisać. Chodzi chyba o skrzynki z eventu piłkarskiego.

Ok. Z PT już skończyłam korespondować.

Dziękuję za pomoc:)

stokrotka76 and Anetta41 like this.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę. A ze skrzynkami z eventu piłkarskiego nie ma żadnego problemu. Sprawdziłam to właśnie.

Pił.jpg Skrz.jpg

5. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Super się Was czyta, pogratulować wszystkim , którzy ukończyli już event , chociaż jest jeszcze sporo czasu do końca to ja niestety czarno to widzę ,sporo klonowań wykonałam ale te żółte zarazy omijają mnie szerokim łukiem , jeszcze żaden mi się nie trafił , a potrzeba ich przecież tylko 3 sztuki , no cóż może niedziela będzie łaskawsza ;)

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Prorok jaki, czy co ?;)
    Dokładnie 200 SP na trzy wsady - 50,22,28, czyli 45 min.

7. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

w końcu skończyłam. ufffff:):):):):)

8. *Gosza

*Gosza Naśladowca mistrzów

ciężko było, ale się udało. jakoś nie pałam miłością do eventów hodowlanych - chyba z wzajemnością :)

9. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Po prostu może nie u wszystkich kłopot występuje. Miałam odpowiedź,że problem,który opisuję jest znany i zgłoszony do odpowiedniego działu.

10. mahartka

mahartka Baron forum

u mnie z nagród wykluły się papugi++, pomarańczowe małpy i pandy oraz panda czerwona :) to tylko tygrys się gdzieś zachomikował i jeszcze się nie pokazał :)

11. zgej10

zgej10 Okazjonalny autor

Witam serdecznie ! Mam problem z hodowlą żółtych ślimaków może ktoś wie jaki skład ślimaków jest skuteczny?

12. zosiasawa

zosiasawa Forumowy żółtodziób

4 różowe - u mnie zadziałało na 100% :)
    a tak na serio to chyba nie ma zasady dla mnie wyskoczył jeden żółty i jeden zielony z 4 zwykłych ślimaków:inlove:

Last edited: Jul 10, 2016
    kachaiwan, tosia and eliza9070 like this.
  13. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam. no i po eventach. nubloni podarowali flamingi i bikini i xxl-ki, na farmie pojawił sie dereń a reszta do paska czyli wiecie. nie marudzę - jestem zadowolony. trochę się pograło piłkarzykami, po.... ślimaki i wyszły np flamingi. generalnie uśmiech. za oknem słońce czego i Wam życzę oraz samych nowości w TS-ach. pozdrawiam

kachaiwan, tosia and Anetta41 like this.
  14. tosia

tosia Nadzorca forum

dziś zdobyłam ostatniego żółtego ślimora i pnącze odpalone, SP poszło ok 216 szt:)

wrzucałam tylko jednego koloru okazy, wtedy wychodziły ładne przeskoki, przy mieszańcach cofki były u mnie:)

Last edited: Jul 10, 2016
  15. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

u mnie tragicznie idzie klonowanie...wogóle przeskoki prawie żadne.....a sp się kończy... :-/

16. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

pewniak na żółte 4 różowe, ja tak zrobiłam i w ten sposób nie straciłam aż tak dużo paszy.

17. zgej10

zgej10 Okazjonalny autor

klonuję różowe,zobaczymy co z tego wyjdzie

4różowe ,gwarant żółty
    4 niebieskie też dają żółty

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Last edited by moderator: Jul 10, 2016
    tosia likes this.
  18. Sangri

Sangri Czeladnik forum

Chętnie się pozbędę jednego... u mnie dwa naraz się wykluły :)

Anhedrea, kachaiwan and mahartka like this.
  19. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

I niedziela okazała się łaskawa event się ślimaczył ale doczekałam się żółtych stworków , a w nagrodę z TS dostałam żółtą tokarnie pałeczek, 2 x pomarańczowe pandy i klasyczne małpy :cry: ,miałam cichą nadzieje na flamingi , no cóż może kiedyś uda się wymienić na G&T

kachaiwan likes this.
  20. mahartka

mahartka Baron forum

no proszę, czyli u Ciebie się schował ;) pomyślimy :)

Sangri and kachaiwan like this.
Thread Status:
Not open for further replies.