Opinie Przyjazna inwazja

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gadek

gadek Fanatyk forum

Skrzynki się rozpakowują,jesli pamietasz ile miałeś narzedzi to sprawdz w stodole.narzedzi było sporo to różnicę zauwazysz;)

toDzasta, ma-ter oraz Anetta41 lubią to.
  2. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

U mnie poszło 252 SP, na początku nawet wskoczyły różowe i 2 żółte, ale później ani rusz, żaden mix nie działał, aż w końcu musiałem ostatniego zółtka wyhodować a 4 różowych, ehhh:sleepy:

3. azikowo

azikowo Fanatyk forum

u mnie dopisuje i nie rozpakowywuje :)
    w itemach w zakładce "wszystkie" są i czekają na rozpakowanie

4. gadek

gadek Fanatyk forum

U mnie te ze slimaków rozpakowało ,tylko te z piłkarskiego finału sie zapisują:)

5. alekar

alekar Chodząca legenda forum

u mnie nie ma żadnych przeskoków :(

Anetta41 i niebo016 lubią to.
  6. azikowo

azikowo Fanatyk forum

a ja nawet nie skojarzyłam,żę w ślimakach też są xDxDxD obębniłam dla pnącza:)
    myślałam tylko o tych z piłkarskiego xDxDxD głupia ja, mądry Ty xDxDxDxD

7. gadek

gadek Fanatyk forum

A w slimakach były ful wypas,bo nawet XXXLxD
    Zdarza się jak są dwa eventy na raz;)

8. WandaTab

WandaTab Zaawansowany

Event skończony, ale skrzynek mi nie dopisało...

9. azikowo

azikowo Fanatyk forum

chyba bardziej plac budowy za oknem mi nie służy:( niż 2 evety równocześnie

10. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

kosmiczne krowy wyhodowane, poszło 340 SP (same reulaminowe klonowania, żadnych miksów). Przeskoków za bardzo nie było, bonusy z BB też słabe, z reguły same podstawowe, generalnie bez rewelacji

tereska1108 lubi to.
  11. gadek

gadek Fanatyk forum

Oj to współczuję takiego sąsiedztwa z budową,nawet wypocząć nie można.

12. cetynio

cetynio Stały bywalec

214 SP mi poszło i koniec? Ja tu się na walkę nastawiam a tu już, no nie wierzę. Raptem pół godzinki i ślimaki pomalowane, wypachnione powyskakiwały z domku. Wcale nie trzeba tak dużo super paszy jak niektórzy pisali. I dobrze. Może z TS na Bahamie teraz wyskoczy mi coś, czego nie mam. No to powodzenia walczącym :)

13. azikowo

azikowo Fanatyk forum

to nie budowa:( to na ŚDM drogi naprawiają po nocy, więc siedzę bo spać się nie da i próbuję wsadzać rózne zwierza do oaz i tak jak ze ślimakami, wszystko po bożemu, czyli koniec zabawy, bo szkoda SP

14. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

u mnie wystarczyło 168 s.p...

15. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Skończone:) 188 SP poszło całkiem przyzwoicie , ale udało się 2X ze zwykłych przeskoczyć na złotego ślimaka , a więc to już sporo zaoszczędziło SP. Gra strasznie zamula , zwłaszcza w oazie miłości , dobrze że skończyłem wcześniej finał "Piłkarskich Emocji" bo z tego
    co wielu graczy pisze tam jest jeszcze gorzej..8)

Spokojnej Nocki;)

16. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Ze ślimakami dzisiaj nie próbowałam miksowania bo z paszą cieniutko a z mixów u mnie zawsze lipa - same cofki, albo zwrot. Więc jakoże troszke mi szkoda nie zdobyć pnącza to lece po kolei, żeby paszy nie brakło.

I ostatecznie sie udało. Pnącze zdobyte już działa, narzedzi w stodole też przybyło - szkoda, że nie pokazywało, lubie widzieć. :p

juliuszka, ma-ter oraz lipka22 lubią to.
  17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie został najcięższy żółtek do zrobienia z marną ilością 100 SP, bo 20 poszło na 10 oaz i mam nadzieję, że jutro wypadną te żółciki, no bo ileż można:sleepy:

tereska1108, ma-ter oraz lipka22 lubią to.
  18. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

U mnie poszło coś koło 300 SP.:sleepy: Pnącze działa:D SP jeszcze mam ale nie klonuję:music: Mam jednego żółtego potwora w nadmiarze8)

19. lipka22

lipka22 Czeladnik forum

Witajcie. Postawiłam 80 fioletowych i teraz 19 zielonych. Żółtego nie było tylko 3 czy 4 różowe. SP zostało mi 58 sztuk. Zielona krowa z niebieską się już pasie. Uda się? Mało mam paszy.

20. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Koniec:) Zużyłam 166 szt. SP, z czego 20 się zwróciło w nagrodach eventowych. Czyli koszt eventu to w moim przypadku 146 szt. SP.
    Znośnie:)
    Gadzin zostało parę [​IMG] Produkowałam ostatniego żółtego, gdy nagle przeskoczył z niebieskich.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.