Opinie Przyjazna inwazja

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Powracają Nubloni wraz z nimi jeszcze więcej kosmicznych psot!
    Pomóż im i hoduj urocze nublońskie ślimaki, aby stworzyć jedynego w swoim rodzaju kosmitę!

ScreenHunter_622 Jul. 05 10.00.jpg

Czwartek 07.07.2016, godz. 14:00

Środa 13.07.2016, godz. 14:00

nublonsnail.png nublonsnail.png nublonsnail.png

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

crack987 lubi to.
  2. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Dzień dobry!
    Ewent zrobię jak każdy inny...

3. foska75

foska75 Okazjonalny autor

Wszędzie kurniki? Czy ja dobrze rozumiem, że z zagród 100% wypadajek?

Megan, mamcik123 oraz kybek93 lubią to.
  4. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

5. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Czyli ślimaki karmimy SP?:( Niedobrze, bo tylko 281 sztuk mam. Robić będę na pewno, przynajmniej spróbuję;)

6. tosia

tosia Nadzorca forum

no to jutro cała farma obrodzi w zagrody:)fajnie, przynajmniej wiadomo zagroda=ślimak...jeszcze jutro rano zbiór z drzew a potem zagrody...:)

7. mamcik123

mamcik123 Aktywny autor

z kukułeczek czy kurek 100 procent wypadajek wierzyć się nie chce

ross2 i kybek93 lubią to.
  8. Megan

Megan Komandor forum

Szkoda, że nie ma ostatnio w nagrodach SP a od gracza ciągnie się ile się da:(

Ja już dziś wystawiłam warsztaty i zagrody, myślałam że jak przy roślinach a tu taka niespodzianka 100% wypadajności, to chyba pod zakup tej przyszłej SP:p

ross2, xBabciaEwa oraz kybek93 lubią to.
  9. SYMPHYSODON

SYMPHYSODON Czeladnik forum

coś mi tu nie gra - chyba za proste to żeby z każdej zagrody jeden ślimak? Aha no właśnie i czym karmimy te ślimaki? Nic nie ma na ten temat w poradniku.

mamcik123, Megan oraz kybek93 lubią to.
  10. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Pociesze Cię, ja mam jeszcze mniej (267):p a odnoszę wrażenie, że znów jakieś cuda się zadziały w oazach, bawiłam się ciutkę i same cofki, zobaczymy jak będzie ze ślimakami ;)

11. toDzasta

toDzasta Komandor forum

20 sztuk SP jest do wygrania:) Kropla w morzu, ale jest:)
    Oby ślimaki troszkę skakały. Niby niedużo trzeba ale jak słabo będzie szło klonowanie....:wuerg:
    Zastanawiam się, czy zebrać drzewka i wystawiać zagrody.

12. Megan

Megan Komandor forum

pewnie SP, jak to w hodowlanym

kybek93 lubi to.
  13. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Rozumiem, że z kurnika czy klatki dla papug jest 1 ślimaczek - czyli 44 szt . z Łąki co kilkadziesiąt minut. Eh, chyba za proste, a trudność określona średnia... Gdzie haczyk? Ciekawe, jaka "losowość" z np. goździków. Tylko po co je siać - szybciej będą wypadajki z kurnika. I kiedy BB? Miłego dnia.

14. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

w nagrodach tylko 20SP

do tego młyn i żaglownia

w sumie to te nagrody chyba nie powalają

no nie wiem
    a obliczyć ile SP będziemy potrzebować ciężko
    ale na pewno nie mało :sleepy:

15. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień dobry :D czy ja dobrze rozumiem ? :(
    Z zagród dostajemy ślimaki :music: wsadzamy je do oaz i dostajemy kolorowe , które oddajemy do zadań :)

16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Hodowlane zwierzęta mamy tylko z oazy, a tam potrzebna jest SP. Tylko zwykłe nublońskie ślimaki będą wypadać, pozostałe musimy wyhodować.

17. ross2

ross2 Komandor forum

Nie wiem jak paczysz* ale chyba zle ze przeoczylas SP w nagrodach

*-patrzysz :D

18. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Brzmi fajnie... choć od ostatniego Hodowlanego za dużo super paszy w nagrodach nie było... -.--.- nie wiem czy dobrze liczę ale bez BB potrzeba by było około 1680 nublońskch ślimaków o_Oo_O co za tym idzie ok 840 super papu -.-o_O-.- ale mam nadzieję że źle liczę :p:p

19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Drugi z rzędu lipny event.I te zagrody w nagrodach!Od dawna siedzą zakurzone w pasku.Może dla początkujących to kuszących,dla mnie na pewno nie.

20. toDzasta

toDzasta Komandor forum

.
    No weeeeź, aż tyle? Oby BB było i wtedy te ślimaczki tak jak zwykłe zwierzaki hodowlane wypadają (czyli 1 lepsze i podstawowy)?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.