Opinie Przyjęcie w królewskim ogrodzie

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 sierpnia 2026 o 09:08.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Karakuliambro

Karakuliambro Baron forum

No nie wiem. Bazowym czasem dla XXL jest czas XXL8).
    Uszlachetnienie to inna bajka.

Aisha1969, Marzenakruczek oraz Yabolek lubią to.
  2. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

Trudno, zobaczę co wyjdzie, a z jelenia i + z pnącza wypada skorzystać. Do tej pory uzbierałem 1166 piór bez użycia sn, a mamy dopiero trzeci dzień ewentu. Damy rade do końca :music:

3. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

pomocy :sleepy: zatrzymałam sie na 9 zadaniu mam kupic karte ale mam tylko 25 a potrzebuje 36 wywaru alchemika czy to znaczy ze zakończyłam gre :oops:

Aisha1969 lubi to.
  4. sabcia7

sabcia7 Forum Pro

dziękuję ale nie umie w to grac na pierwszej gierce zakończyłam gre

Aisha1969 lubi to.
  5. ezerioszkaaa

ezerioszkaaa Okazjonalny autor

U mnie powoli do przodu. Dopiero mam krok 6xzagadkowe drzewko i jeden po nim, ale czasu dużo, jakoś do pnącza dotrę :D
    z układaniem samego pasjansa na poziomie łatwy, zero problemów, nic mi się nie zblokowało, wywaru mam 200/200, więc póki co z góki

Aisha1969 lubi to.
  6. Karakuliambro

Przeczytaj, co napisałam poniżej dla Sabcia7 i tak zrób.
    Dla jasności. Chodziło mi o to, abyś rozegrała jakąś inną grę, za której ukończenie dostaniesz wywar. Wrócisz do tamtej i ją dokończysz.
    Niestety nie ma możliwości naczyć kogoś na forum gry w pasjansa. Albo poszukaj sobie w internecie prostego pasjansa i opanuj zasady gry, albo otwórz pasjansa Klondike na laptopie i poćwicz. Tam jest krótki poradnik oraz wskazówki jak układać karty. To nie jest wielka filozofia i jest do ogarnięcia przez każdego. Jak się nauczysz nie będziesz mieć problemu z ewentem. Czasu jest dużo to zdązysz i dodatkowo będziesz mieć satysfakcję z opanowania nowej umiejętności.

Ostatnie edytowanie: 22 sierpnia 2026 o 20:26
  7. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

nic nie zrobie bo nie mam wywaru poknociłam to na całej lini a ostatnio mi tak dobrze szło
    ok zrobiłam następną gierke ale wywaru nie otrzymałam

Ostatnie edytowanie: 22 sierpnia 2026 o 21:17
    Aisha1969 i Karakuliambro lubią to.
  8. ajlowdisgejm

ajlowdisgejm Zaawansowany

A ja dobrnęłam do pasjansa, w którym nagrodą jest 6 zębatych monet i teraz będę go sobie układać :) Ile monet uzbieram tyle uzbieram, jakieś zakupy zrobię i dla mnie koniec, jakoś poza sklepikiem i Sabatem w ogrodzie pozostałe nagrody, w tym pnącze, mnie nie zachęcają.

Aisha1969 i Karakuliambro lubią to.
  9. Karakuliambro

Przejdź do następnej. Na górę połóż tylko same asy,ewentualnie dwójki. Resztę układaj na dole w dłuższe sekwencje. Bo za te dłuższe ciągi ułożone na dole dopisuje wywar. Na pewno dasz radę.

Aisha1969, ajlowdisgejm oraz aleksandra lubią to.
  10. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

W koszyku można kupić za 5fl 100szt wywaru

Post edytowałam i oddzieliłam Twój wpis od cytatu.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 sierpnia 2026 o 22:38
    Aisha1969 lubi to.
  11. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

tak sobie czytam i nie rozumiem jak nie można umieć grać w pasjansa,układać karty od 6 do 2 na przemian czerwono-czarne i składać na asa od 2 do 6 już we właściwych kolorach,kurcze nie pojmuję,za stara jestem8)

12. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

podpowiedzcie proszę gdzie jest item "burzliwa rozgrywka" própuję robić ewent na skróty i chcialabym
    chwycić i ten itemik ale diabel ogonem mi go przykryl

Aisha1969 lubi to.