Opinie Przyjęcie w królewskim ogrodzie

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 sierpnia 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

Rozumiem że ten as jest już na górnej kupce a na nim karty do 5. Jeżeli 6 kier jest dostępna (na wierzchu) czyli nie przykryta żadną kartą to powinna wskoczyć (wystarczy prawy klik). Najlepiej zapodaj zdjęcie tej sytuacji.

Można wyciągnąć karty które są zakryte czyli te odwrócone z niewiadomo czym.
    Pare razy się tym wspomagałem bez konieczności rozpoczynania gry.

Klikamy "Wybierz kartę" i wybieramy co potrzeba.
    Wyciagnięcie asa kosztuje 50 wywaru, dla przykladu.
    Po dokonanym wyborze należy kliknąć na "znajdź kartę"

Nie wiem czy działa na kartach odkrytych ale przykrytych innymi.

Ostatnie edytowanie: 28 sierpnia 2026 o 18:46
    bogusiania i farmerbaba1 lubią to.
  2. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

jest tak na górnej kupce gdzie są asy as kier do 5 ułożony ale 5 jest odwrócona czerwonym ze strachem ...wszystkie są odkryte karty i ułożone prawidłowo prawy klik przekłada karty na kupki z asami ..tak mam ułożone ..As kier do 5 ,As pik do 9, As trefl do 6, As karo do 8..... 9 karo 8 trefl 7 kier ...9 kier sama...9 trefl 8 kier 7 trefl 6 kier i stoję bo 5 kier jest odwrócona ...znajdz kartę jest na szaro

farmerbaba1 lubi to.
  3. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

Gdzie jest 5 kier do ciężkiej choroby >:(.

Nie może być na górnej kupce kierów skoro jest odwrócony plecami.
    Jeżeli wszystko masz odkryte a ten 5 kier stoi plecami przy górnym lewym oknie, gdzie przerzuca karty do wyboru, to kliknij na to puste okno albo na tego stracha.

Jeżeli to nie zadziała to nie wiem i się poddaję.

Jeżeli masz dość wywaru możesz zrobić restart. Jest opcja "przerwij" w okienku po powrocie do gry ale nie wiem czy tracisz wówczas karty wydane na grę czy nie.

Ostatnie edytowanie: 28 sierpnia 2026 o 18:08
    farmerbaba1 lubi to.
  4. farmerbaba1

farmerbaba1 Półbóstwo forum

znajdź kartę jest na szaro bo musisz kliknąć na " wybierz kartę "i z listy wybrać tą co Ci brakuje, oczywiście jeśli masz wywar

bogusiania lubi to.
  5. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

5 kier jest na asie as , 1 , 2 ,3 , 4 ,5 i ..ona jestodwrócona plecami tak pisałam
    wywarów 200 nie mam co wybrać znajdz kartę jest na szaro

6. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

pnącze od wczoraj pracuje domek dla cmy jest :)jeszcze zbieram żetony czy jak im tam zwał na te nowe drzewko :)

Yabolek lubi to.
  7. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

spróbuj z tym

Jeżeli masz dość wywaru możesz zrobić restart. Jest opcja "przerwij" w okienku po powrocie do gry ale nie wiem czy tracisz wówczas karty wydane na grę czy nie.​

IRENOWO lubi to.
  8. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

nie mam możliwiści wybrać kartę ..bo wszystkie mam odkryte ..mogę tylko cofnąć ruch lub reset zrobić.. dzieki poczekam do jutra

Yabolek lubi to.
  9. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

Naprawdę sytuacja warta fotki. Chyba tak szybko klikałaś prawym że nie zdążyła się odwrócić xD:cry:xD

IRENOWO lubi to.
  10. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

A próbowałaś cofnąć ruch?
    Albo zrób restart gry.

Przyznam, że dziwna sytuacja.

IRENOWO lubi to.
  11. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

niestety noc nic nie zmieniła ...a co mi to da cofnięcie ruchu jak już układałam ze trzy razy i prawym przyciskiem układały się karty na asach ..tylko restart mogę zrobić tylko nie wiem czy tracę wejściówkę nie umiem zrobić fotki ...wychodzi mi tylko farma

Ostatnie edytowanie: 29 sierpnia 2026 o 04:48