Opinie Przyjęcie urodzinowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 22 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

po raz kolejny ulepszenie fabryki , a gdzie podstawa ?

krasnoludek10 lubi to.
  2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wiem, wiem - też bym kupiła, gdyby to się dało komuś podarować xD

krasnoludek10 i -norbijas- lubią to.
  3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

widzisz ja wydaje kase w miare rozsadnie;)...a ,ze poziomy na farmie mnie az tak nie interesuja;)..wiec czas na stodole;)
    nakladki nakladaj na ta,ktora masz;)

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja zauważyłam u siebie niebezpieczną skłonność do przeliczania eventów na koszyczki 8)
    No ale jak się nie gra, to się tak ma 8)xD
    Z tym, że jakaś jedna zebra z jedną gazelą do spółki to jak dla mnie za słaby bodziec motywacyjny ;)

A tej podstawowej fabryki to się nie kupuje w sklepie za SG...?

5. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Istnieją jakieś filmiki po/d/glądowe do tego eventu?
    Szczególnie dotyczące tych nowych technik.Chociaż ten dotyczący ,,Znajdź wszystkie" tez bym chętnie obejrzała.
    U Niemców i Węgrów nie znalazłam nic...

6. -norbijas-

Koszyczki nie sa zla rzecza w grze...czasem trzeba kupic...sila wyzsza;)

krasnoludek10, Alutka oraz zzizzie lubią to.
  7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Aż polecialam sprawdzic, czy moze mam cos takiego, niestety nie mam, jakbym miala to bym się dlugo nie zastanawiala ;)xD
    Ale mam +1 dla rosliny akcji na 8 godzin i to mnie ratuje.:D

8. -jizik-

-jizik- Młodszy ekspert

Wybór trybu jest dowolny?

krasnoludek10 lubi to.
  9. -norbijas-

widzialas na de zamazany obrazek? podejrzewam ,ze celowo tak zrobili...
    to tez mam...;)

10. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Hmmmm ale ze co zeby zrobic całkowita całość to trzeba wysiac 90 tys badyla ????? bo nie kumam ???

krasnoludek10 lubi to.
  11. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Widzialam.
    Nie jestem pewna czy to do nowego eventu czy z Wielkich Łowów ale tak czy siak szkoda,ze nic nie ma.
    Trochę łatwiej byłoby zdobywać pkt gdyby wcześniej można bylo troszkę bliżej sie przyjrzeć temu co chcą nam zaserwować

12. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Pewnie i ja będę robiła ten event, ale aż taka "ambitna" to ja nie jestem
    żaby robić wszystko do samiusieńkiego końca. Nie mam zamiaru po nocach
    siać i zbierać terror-badyle na farmie - co to, to nie.
    Ile mi się uda wysiać i nazbierać dropów tyle będzie moje.No cóż - orać mogę
    ale w granicach rozsądku.
    Powodzenia wszystkim życzę.

13. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

witam wszystkich. tak coś czułam, że zanosi się na wysianie duuużej ilości zielska i nastawiłam się już psychicznie:)
    o godz. 23:34 sieję uszlachetnioną włośnicę na Farmie, a o 21:25 karnegię z magicznym napojem na Bahamie.
    Jeszcze nie liczyłam, ile dam radę wysiać, ale będę starała się do oporu, bo nagrody mi się podobają.
    powodzenia wszystkim, którzy "podejmują rękawicę" ;)

14. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Witajta Farmery :)
    Event oczywiście robię.
    Nagrody bardzo fajne
    Mechanika - full wypas
    Tutaj nie będzie mi szkoda moich zachomikowanych ulepszaczy, wspomagaczy, kropelek i innych bajerów. Będzie się działo :p
    Niestety/stety jako że czasu to ja zawsze mam mało, to bez ww. się nie obejdzie a i tak nie jestem pewna czy skończę, choć mam nadzieję, że jak ostatnio na styk się uda. Oj były emocje :p
    Może nawet pokuszę się o wstawanie w nocy xD Choć do pracy wstaję po 4, to nie wiem czy podołam, acz będę dzielnie walczyć.

15. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Przekonywać do niczego nie będę , bo to jest tak ;
    - leżenie na hamaczku dobra rzecz, ale można się odleżyn nabawić :p
    - sianie tego tyle, no niby też nie aż takie złe, chociaż można się nabawić odcisków :wuerg:
    nie wspominając już o bezsenności i tych innych przypadłościach typu;

no to te...najlepsze będą zupy chmielowe 8) - tylko jak tu wyliczyć ile tego spożyć by co 4 godziny budziło ?:(
    - jak ktoś wie niech podpowie :p
    no tak to będzie wyglądać przy tych bardziej optymistycznych założeniach:);)
    - moje niestety są ciut mniej optymistyczne i... te 145 gier nie gwarantuje mi zdobycia zebry
    ponieważ potrzeba do niej 10925 punktów a jeśli nie zdobędę więcej jak te 70 na grę ( zdaje się że tyle jest gwarantowane -przynajmniej w ,,Znajdź wszystko,, i ,,Różnice,, ) to ;
    145x70 =10150 -a do tej zagrody zebry potrzeba 10925 punktów
    10925 - 10150 = 775 czyli co najmniej jeszcze 11 gier czyli jeszcze więcej do wysiania i wypadajek do uzbierania :oops:
    - no nie wiem, nie wiem , ale jedno wiem na pewno ; te 25 florenów z II kategorii nagród to ja...podaruję 8) z okazji tych urodzin :music: - no co , nie wypada przecież tak bez żadnego podarunku pchać się na imprezę :DxD:cry:

16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Też mam ten bonus i chętnie go teraz zużyję :p W razie"W" mam jeszcze jeden do kupienia za farmarki-600 kosztuje ale jakby miał się przydać...
    Już się przygotowałam ale co pomarudziłam,to moje :p

17. ryzio

ryzio Weteran forum

Witam :) cały miesiąc nic nie robiłam to machnę ten event, nagrody nawet ciekawe :) a czy ktoś z Was podliczył ile eventówka rośnie na super polach ? bo mam bonus do stodoły +1 na 8h i zastanawiam się jak go najlepiej wykorzystać.

krasnoludek10, bari06 oraz robins71 lubią to.
  18. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Posty nie związane z eventem usunęłam...

Podstawa jest do kupienia w Galerii handlowej. Wciąż jedna i ta sama. Przy różnych okazjach (głównie eventach) zdobyliśmy już kilkadziesiąt ulepszeń wciąż nakładanych na tę samą podstawę...

Tak, możesz sobie wybierać tryb, w którym najlepiej się czujesz.

krasnoludek10, kalinamala oraz robins71 lubią to.
  19. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

no właśnie ja również posiadam ok 25 ulepszeń , dziękuję za informacje

krasnoludek10 i robins71 lubią to.
  20. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Filmików nie znalazłam ale są przynajmniej obrazy..a więc będziemy szukać przedmiotów..na farmie, w stodole, w kuchni, na wyspie, w pokoju i w ogrodzie..
    http://pt.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/quem-foi-que-disse-fofocas-não-oficiais.27714/page-28#post-482009

Ostatnie edytowanie: 22 stycznia 2019
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.