Opinie Przyjęcie urodzinowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 22 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Robisz misję z garncarstwem* (wszystkie srebrne medale a w ostatnim zadaniu wszystkie medale) i masz 6x kupon 12h :p xD

A co do eventu, to.. wow! będzie się działo :D Mnie tam nawet cieszy ta kosmiczna ilość do wysiania :p
    Kto powiedział, że ma być łatwo? xD :cry:xD ale ścigać się nie będę ;)
    ale coś czuję, że wzmacniacz dla eventówki wykorzystam właśnie w tym evencie 8)

*albo inną produktową

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No to pojechali po bandzie :D Tak mi się siać nie chce,że od razu mam ból głowy...>:( No i jeszcze na dokładkę ze spostrzegawczością szwankuje...-.- Ktoś mnie przekona,żebym sobie na hamaczku jednak poleżała?:p

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Tryb gry wybierasz samodzielnie. Tylko plansze w ramach danego trybu podstawiają się losowo:)

5. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

z moich obliczeń wynika ze powinienem bez problemu 30 tys rośliny na dzień wysiać posiadam jeszcze 2 x dyniowy prezent na 10 godzin to z niego zbiorę na czysto jakieś 7,5 tys rośliny x 3 czyli gdzieś w granicy 22,5 tys + z 2 zasiewy tylko z CMJ może trafi się jakaś 100% z koła mam sporo wejściówek wiec można próbować wiec ponad 3 dni zejdzie na wysianie 90 tys rośliny a co dalej zobaczymy :) jest jeszcze jeden plus tych dyniowych prezentów bo wykorzystam je na pełnie księżyca :)

krasnoludek10 i robins71 lubią to.
  6. niebo016

niebo016 Generał forum

Dziękuję bardzo za odpowiedź:music:. Oby wypadajek z samej ewentówki wystarczyło :oops:

krasnoludek10 i robins71 lubią to.
  7. kasia750

kasia750 Hrabia forum

co to ten dyniowy prezent:oops:

8. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dyniowy prezent to item, który co 20 godzin daje 2.000 PD/TPD oraz bonus +2 do plonów z upraw roślin polnych przez 10 godzin (max. 20 ładunków). Obecnie item jest nie do zdobycia. Okresowo pojawiają się wyprzedaże, w których można go kupić. Trzeba śledzić Ogłoszenia. Na przyszłość z takimi pytaniami zapraszam do działu Pytań ogólnych :)

9. bari06

bari06 Półbóstwo forum

No to mam problem, bo ja obchodzę imieniny , a tu dostałam zaproszenie na urodziny :D i jak tu odmówić xD. Tyle rośliny do wysiania o_Oże głowa boli . A swoja drogą liczyłam na indywidualny prezent dla każdego farmera za wieloletnią zabawę na Farmie :eek:. Jak na razie cisza w tym temacie. Ewent robię :).

10. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Hmm, zebry mam, gazele też. Buliony 20 sztuk dla Ingrid? - na tyle spokojnie uzbieram bez demolki farmy. Więc spokojnie i bez "nerw" ile zrobię, tyle moje :) Pozdrawiam wszystkich rozgrzanych eventem do czerwoności ;)

11. klonek68

klonek68 Generał forum

Pora zapolować na zeberki;) dosianego rokuxD

12. niebo016

niebo016 Generał forum

Na ewent urodzinowy chowam z pól wszystko co mam aby jak najwięcej ewentówki mieć....... A Potem od nowa wszystko ustawiać....... toż to Masakra Będzie ..... Masakra Masakry...:oops::sleepy::cry::cry:

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Garnki opróżnione.
    Mam kupony na cały ewent.:D

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

:eek: E takiego nie chcę, nie dość, że każą zapłacić to jeszcze sztuczny dają.:eek::cry:
    Ja na pewno będę musiala sie zniżyć do cebuli i to nie raz i nie dwa, ewentowka krótka, nie da rady. Zreszta to dobrze 4x ewentowka a na noc cebula lub inny kolczoch. A czy zdążę? Zobaczymy, pewne jest, że nic nie kupię, najwyzej nie dam rady.:pxD

15. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Na całość trzeba 27 zbiorów eventówki z małych pól z chutneyem. Przy 4 zasiewach dziennie nie zdążysz zrobić wszystkiego, chyba że się będziesz wspomagała czymś jeszcze.

Taaa... 2 pakieciki po 60 zł, to według moich standardów trochę dużo na prezent urodzinowy dla Farmeramy;)

16. Jaga92x

Jaga92x Okazjonalny autor

Eeeeee
    xDxDxD
    Nie mam jeszcze dostępu do chutneya, ani odblokowanego całego lasu, ani dostępu do Bahamy... więc ten.. chyba nie robie xDxDxD

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Widzę, że jest cienko, ale powalczę, ewent trwa 7 dni, 168 godzin, 27x4 =108 godzin, jeszcze trochę zostaje.;)xD

18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

zastanawiam sie czy nie odpalic tego....[​IMG] z babeczka bedzie cos ponad 31 h....do tego super pola i w dwa dni eventowka powinna byc....

19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

O, jaki fajny bonus :inlove:
    To z tych skrzynek, co ostatnio były na wyprzy...?
    Niezłe zakupy robisz, Norbi 8)xD

A ja tak sobie dumam, może dokupić imprezówek, ustrzelić te 200% i 100% po parę razy i wysiać badylka...?
    Ale w sumie - na co mi te fanty xD

20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tak Zuzka z tych skrzynek....zreszta one sa tanie jak barszcz w porownaniu z wejsciowkami,,,a po drugie wieksze prawdopodobienstwo trafienia fajnych rzeczy..np....

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.