Opinie Przyjęcie urodzinowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 22 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. emimo1

emimo1 Młodszy ekspert

Ja też upolowałam zebry i na tym koniec

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No oki-koniec :p Tyle,że nie całości :cry:Lewa 43.prawa 87...

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

82/145 i 6 736/15 140. Ale zgłaszam protest! Gierka zacięła mi się a jak odświeżyłem stronę, to czasu ubyło sporo! Z tego powodu wnoszę o przedłużenie eventu. No i z tego, że zostało mi prawie 20 tys. eventówki niewykorzystanexD

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Nie zapominajcie proszę, o zaglądaniu (i nie tylko) do wątku z prośbami o wypadajki >>KLIK<<:)

Nawet niczego nie "spsułam", roślinka wysiana "w punkt". Teraz pocelebruję wykonanie ostatnich 4 gierek :D Fajnie będzie jak mi net siądziexD:cry:xD
    event.PNG

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

I po imprezie, długo trwała, głowa boli, ale wszystkiego spróbowałam.;)xD

Ewent męczący, trudny, ale mnie się podobał.:D
    Udało mi się nie naruszyć zapasu zielonych kropelek, ewentówke siałam najpierw 2 razy po 5 razy, potem 4 razy na dobę i wtedy na noc cebula i kolczoch z dopalaczami. A wylotki czasem były nielotami, najbardziej rozbawił mnie pan kurkowy dając 13 wypadajek z łąki ewentówki, temu panu podziękuję.-.-:cry:Dobrze, że panowie pracują na zmiany.;)xD
    A gierki? No cóż, nie lubię presji czasowej, ale po kilku dniach nauki, pykałam 60/90 aż miło.:D
    Zapamiętam te urodziny.xD

6. niebo016

niebo016 Generał forum

>:(>:(>:( Po tym ewencie jestem tak zniechęcona do farmy, że zostawiam 6 łysych pól i nic nie mam tam zamiaru układać. :mad::mad::mad:Pustych albumów mam 0; kwiat- film mam 7901, a lup zostało 10. Zebry mam. Ewent zakończyłam: 130 Lewa/ 94 Prawa strona.-.--.--.-

7. halina54

halina54 Hrabia forum

No i nie udalo sie zdobyc zeber..zabraklo tylko 30 punktow...coz slepi tak maja...jestem zniechecona do gry

8. różanafarma82

różanafarma82 Czeladnik forum

ciężki event nie dałam rady skonczyc,a gdzie czas na życie rodzinne i prace a wstawalam jak do dziecka żeby zbierac rosline

9. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

Już prawie mam koniec, brakuje mi 13 wypadajek, sieję marchewkę i trzcinę z wodą xD powinno wylecieć :oops:

10. fiołekafrykański1

fiołekafrykański1 Okazjonalny autor

Brakuje mi 8 albumów żeby odebrać buliony

Andrzej_Kubata21, oset53 oraz niebo016 lubią to.
  11. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

Mam i ja koniec i wszystko zrobione.Niestety nie umiem dodać zdjęcia.

12. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

No niestety, nie skończyłam tegoż ewentu a mój wynik to 42/129 90/10770. Do zebry zabrakło 2 gierek czyli 155 pkt. Szkoda:cry::cry::cry::cry:. Na początku było słabo a potem już lepiej.

13. donatka69

donatka69 Mistrz forum

Witam :)
    Nigdy wiecej nie pójde na takie urodziny, moim zdaniem eventy urodzinowe powinny być takie, zeby każdy miał szanse je ukończyć. Eventów jest tyle, ze stopień trudności "bardzo trudny" powinien dotyczyć innych... ale nie urodzinowych.
    U mnie ukonczona lewa strona, z prawej doszłam do 96.
    Losowości w takich eventach też nie lubię... nie kazdy ma sokoli wzrok...
    Gratulacje dla tych którym udało sie ukończyć :)

14. abask

abask Fanatyk forum

Z wielkim bólem lewą skończyłam. Prawa 12534... I tak jest dobrze ale kolejny taki event odpuszczam.
    donatka69 mam takie samo zdanie.

15. magros

magros Nadzorca forum

Witam moj wynik to 41 -92 tez nie udalo mi sie skonczyc

16. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No nareszcie skończyłam , choć z językiem na brodzie
    - mam wszystkie nagrody i powinnam być zadowolona - nawet poniekąd jestem, ale...

...Nigdy więcej takich imprez tygodniowych
    co fundują mi totalny zawrót głowy.
    Nigdy więcej rannych mdłości, nocnych dreszczy,
    oczopląsów, zbieżnych zezów i wytrzeszczy.
    Nigdy więcej uwijania jak w ukropie
    z fryzem jaki po koncercie miewał Chopin
    Choć zabawy nadszedł kres
    jeszcze mnie przeszywa dreszcz...
    Nigdy więcej takich balang nie chcę mieć...

- gratulacje i słowa uznania dla wszystkich, którzy brali udział w tych zmaganiach :)

17. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Brakuje jeszcze 4 gry do drugiego pnącza.
    Idę kręcić kołem, może sypnie +1 ;)
    Za 3 min zbiorę łąkę, a za 10 min ostatnią eventówkę i zobaczymy czy starczy.

18. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

Pech pech i jeszcze raz pech zabrakło 1 gry do zakończenia prawej strony i zgarnięcia 25 florków. dosłownie 57 punktów na początku kiepsko szło trudno

Andrzej_Kubata21 lubi to.
  19. rysio

rysio Półbóstwo forum

lewa strona 131 gier, prawa 10665 pkt czyli zebry nie moje zabraklo tradycyjnie wypadajek. powoli trace sily do eventow w ktorych BP decyduje za mnie co otrzymam jako nagrode

Andrzej_Kubata21 lubi to.
  20. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Wróciłam z safari, zebry moje,lewa strona też. Po prawej zatrzymałam się na bulionach, zapomniałam o poprzednich i na koniec musiałam jeszcze 11 rzutów wykonać i wykupić ze sklepu banany, bo już nic innego nie było. :)
    Nigdy więcej nie dam się skusić na taką harówkę. Przy okazji doszłam do tego, że uszlachetniona cebula /bez kasztanka, który "wyszedł wcześniej/, tylko kerstol i biała niewinność rośnie u mnie 45 minut i to mnie uratowało, bo inaczej zebry nadal by latały po sawannie. :)
    Pozdrawiam Wszystkich finiszujących :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.