Opinie Przyjęcie urodzinowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 22 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

popieram w 100% fajnie by było pomarzyć można , ja też widzę zeberki na horyzoncie ale niestety tylko na oglądaniu ich się skończy jestem ograniczona czasowo w dostępie do farmy i o zrobieniu całego eventu nie ma mowy , a szkoda bo pod koniec fajne nagrody , może innym razem będzie lepiej

2. magdorzata

magdorzata Okazjonalny autor

Prawą stronę mam zrobioną , a do końca lewej brakuje mi 27 gier, mam jedno drzewo z sn, ale zawsze zapomnę wystawić i w pasku siedzi, śpię całą noc i mój pęcherz też ok.

3. jacek544

jacek544 Wyjątkowy talent

Piszesz,że prawą stronę masz zrobioną,więc z tego wynika,że cierpisz na bezsenność,Masz drzewa nawozowe i kłopoty z pęcherzem.Pozdrawiam

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

<ciach> Ja tam jeszcze sieję,zbieram,gram-do końca-ale...Już dawno mi na jakimś mistrzostwie farmowym zależeć przestało...8)<ciach>

Offtop usunęłam
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 stycznia 2019
  5. amber♥

amber♥ Komandor forum

U mnie lewa skończona co do prawej żadna siła mnie nie zmusi aby dalej siać :wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:..nawet fl do mnie nie przemawia , Zrobiłam po prawej 93 gry . Jeśli znowu będzie taki event z dużą ilością roślin to nawet nie zaczynam :oops:. Z TS-ów sama chała - czyli tradycyjnie ..dziwne te urodziny ja już nie baluję ;):pxDxD

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja swoich nie wystawiłam jeszcze-bo strach się bać,co wyjdzie :p

7. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Ośmielę się stwierdzić że z tego wynika raczej iż ma średnią na gierkę ponad 128 punktów - co jest jak najbardziej możliwe do osiągnięcia i drzewa nawozowe nie mają tu nic do rzeczy ani też nie trzeba cierpieć na bezsenność , pomijając już kłopoty z pęcherzem, które w sumie raczej by były utrudnieniem w tej sytuacji :music:;)
    magdorzata gratuluję refleksu i spostrzegawczości :)

8. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

Uparłam się, że skończę ten event, sama nie wiem dlaczego ;) został mi jeden zasiew i eventówka będzie w komplecie, wypadajki też jeszcze zdążą wylecieć. Od początku siałam bez leśnej polany, dopiero zwolniła mi się cztery godziny temu. Mam ukręconych 121 gierek i jeszcze ani jednej nie rozegranej xD W domu mam już zarezerwowany wolny wieczór, do rana może zdążę xD Teraz na Baśce sieję kolczoch z maską, została mi ostatnia jedna sztuka jeszcze z poprzedniego któregoś tam eventu, więc jakby ktoś mógł pomóc to będę wdzięczna :inlove: W poprzedniej edycji dobrze mi szły te gierki, więc wierzę że i tym razem będzie ok. Tylko czasu to dużo zajmuje, bo przed każdą grą najpierw studiuję screeny a dopiero gram, ale dam radę a co ;)

9. danusias23

danusias23 Książę forum

Wyślij do mnie sowę, odeślę maskę tiki (dostaję z pnącza z jakiegoś eventu). Szczerze mówiąc, współczuję Ci tyle gier na raz - piszę o opcji 60/90, jednak trochę to zajmuje i jest męczące.

10. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

nie marudz, walcz dalej :D;), ja tez nie myslalam o drugim pnaczu a wpadlo, i teraz zbieram co wpadnie, tez sie nie dam, co wpadnie to moje, ;)
    Pozdrawiam:)

11. zielonygroszek83

Tak wiem i sama sobie też bardzo współczuję, ale nie mam wyjścia prawda ;) na prawdę uparłam się, że go skończę, a że zodiakalny Baran ze mnie to... dam radę :D dla mnie opcja gry to tylko 60/90, uda się :D

12. Alairë

Alairë Generał forum

Hurtowo idzie efektywniej xD
    Szybko doszłam do takiego stanu, że zostawało mi po 20 sekund na każdej planszy xD
    Jedyny mankament taki, że ciężko czasem było mi trafić precyzyjnie przy takim tempie, więc musiałam powtórzyć klik.
    Sprawdziło się zapamiętanie całościowe położenia przedmiotów sąsiadujących, znacznie przyspieszyło to szukanie.
    Tylko ręka bolała.... :p

Dasz radę :D

13. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

U mnie prawa już skończona, na lewej pozostało oś koło 3000 punktów, więc tam nie da rady, najważniejsze, są zebry i 50FL.

14. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Zebry moje:inlove:czyli plan minimum wykonany. Reszta co wpadnie to moje.

15. magdorzata

magdorzata Okazjonalny autor

Gdybym miała to wszystko o czym piszesz już dawno zapomniałabym o tym evencie, a mam jeszcze do końca 27 gier do zrobienia. Również pozdrawiam.

Ostatnie edytowanie: 29 stycznia 2019
    Andrzej_Kubata21 lubi to.
  16. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

danusias23, tak na przyszłość zapraszam z takimi pytaniami do działu Pytań ogólnych. Tutaj Twój post usunęłam.

Bardzo proszę o trzymanie się tematyki eventowej. Trochę za dużo offtopu się tu robi...

17. danusias23

danusias23 Książę forum

Juz wiem, jak wysłać maskę ;) niestety wyczerpałam na dziś wszystkie prezenty. Ale będę pamiętać jutro i później :) A w temacie: lewa strona gotowa, z prawej brakuje mi 640 punktów. Brak wypadajek. Do jutra spokojnie wylecą.

18. wooolf1

wooolf1 Naśladowca mistrzów

Czy jak się rozegra 145 gier,to można nadal grać???Bo mi punktów brakuje.....

Andrzej_Kubata21 lubi to.
  19. zielonygroszek83

Tak można :)

20. danusias23

danusias23 Książę forum

Oczywiście.

Andrzej_Kubata21 i wooolf1 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.