Opinie Przyjęcie urodzinowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 22 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alekar

alekar Chodząca legenda forum

O 10tej rano mialam 65 gier, teraz 74 gry, więc pierwsze pnącze nareszcie będzie moje :) a drugie zobaczymy...
    Dzisiaj 9 gier zaliczonych, na więcej nie ma albumów -.- to mój rekord w ilości gier na dzień ;)
    Gazele i zebry nieosiągalne, zniknęły za horyzontem.

2. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Event cały skończony w końcu .Oj umęczyłam się przy tych urodzinach zamiast świętować .Ile gierek ugrałam dokładnie nie wiem dużo ponad stan co potrzeba było.Ciężko z prawą stroną walczyłam.

Ostatnie edytowanie: 29 stycznia 2019
  3. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

jutro rano lewa strona moja z prawej tak około 6 pozycji pozostanie i jest ok. bez spinania się noce przespane i najważniejsze bez wkładu finansowego w postaci moich pieniędzy:) dawać mnie następny event ale roślinki poniżej 80 tyś nie sieje;)

4. ewanta

ewanta Komandor forum

po nocnych zbiorach nie sypnęło albumami tak jak chciałam - z krokusa irysa i kolczocha tylko 417. brakuje 900 - może wylecą do jutra a jak nie to trudno. najważniejsze że są zebry xD

powodzenia walczącym i niech moc będzie z wami :)

5. Irena

Irena Zaawansowany

Pnącz i zebra zdobyte. Roślinek jeszcze na 22 gry, jeśli wypadajek starczy, więc teraz spokojnie. Szukam 60 przedmiotów i średnio mam 105 pkt., wiec nie jest źle. Pozdrawiam

6. abask

abask Fanatyk forum

Nie zrobię ani jednej strony do końca. :(

7. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Oba pnącza zdobyte , a teraz czołgam się do zebr :D a o zrobieniu całości nie ma mowy:( średnia u mnie z gierek 95 -100 pkt. Ale miły ten ewent urodzinowy -.-. Na dodatek wypadajki przykręcono , a na noc tylko gługorosnące trzeba siać . Nie wypadł mi żaden bonus z koła na 130 zużytych wejsciówek :cry:.

8. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

witam, brawo ja, do zeberek zabrakło mi 1 /jednego/ punktu. Ma się to szczęście.
    No ale nic to i tak będą moje.
    Na polach kolczoch i maliny, coś tam dropów z nich wypadnie.
    Powodzenia i dobrego dnia wszystkim życzę.

9. danusias23

danusias23 Książę forum

A u mnie tak:

Także jestem prawie u końca. Dziękuję Abc I panoramie Ogrodniczej za cenne rady, przemogłam się i zaczęłam grać w 60/90. dzięki czemu moja średnia punktów znacznie skoczyła :)

10. tabeh

tabeh Zaawansowany

Mam eventówke, ale zablokowały mnie wypadajki (tak przy okazji gdyby ktos miał na zbyciu to sie polecam).
    Walcze o zebry :) Moze sie uda

11. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

jeeeee....dzisiaj będą zeberki…. :) a ile się potem uda to zobaczę...do końca żadnej strony raczej nie dopełzne….ale trudno

12. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Za 4 gry lewa strona będzie skończona, a za 240 punktów zeberki będą moje :D Nie wiem czy dalej będę robić, wypadajki mam, ale muszę jeszcze dosiać sporo badyla żeby skończyć prawą stronę, a siania mam już po kokardę >:( Zdobyłam to co chciałam. No i koniecznie muszę się umówić na wizytę do okulisty:pxD Trzymam kciuki za tych co jeszcze walczą:). P.S. Aż mi się wierzyć nie chce że już wysiałam 90000 tys badyla...:eek: Tyle dropów i zielska to w żadnym evencie jeszcze nie było.

Ostatnie edytowanie: 29 stycznia 2019
  13. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Nareszcie mam pierwsze pnącze, niestety żeby je uruchomić potrzebuję jeszcze 11 gier aby zdobyć itemy :cry:
    Po nocnych zbiorach 79 gier, o prawej stronie nawet nie ma co mówić -.-

14. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

siemka. jak to się mówi po otarciu pota z farmerskiego czoła wyżebrałem zeberki. ihhhhhaaaahhhhhaaaa pasiaste konie są moje:p. uffff. plus jest. pnącza odpalone a teraz walczę co jeszcze się uda ugrać. z górki. powodzenia dla walczacych

15. niebo016

niebo016 Generał forum

Brakuje mi sporo pustych albumów. " Inne Rośliny " na bahama szybciej rosną z Magicznym Napojem, jest może coś więcej o czym nie wiem na szybszy wzrost Innych Roślin ????

16. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Gałązka "Bawarskie Święto 2018"

17. magdorzata

magdorzata Okazjonalny autor

Prawa zrobiona, do końca lewej brakuje 27 gier, posiana cebula i kolczoch, a potem koniczyna i stewia . Mam nadzieję ,że albumów tyle wyleci ,że wystarczy na brakujące gry, a jak nie to kasztanek czeka w gotowości.

18. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A czego ci brakuje, eventówki, czy wypadajek...?

Siej co się da (myślę, że niegłupi pomysł to eventówka na wyspie, a na farmie coś długiego popędzanego rzemiosłem i czym tam jeszcze) i zgarniaj te itemy, a prawą stroną się nie przejmuj, prawostronne zebry czekają na ciebie w moim pasku ;)

19. niebo016

niebo016 Generał forum

Dzięki za podpowiedź, akurat mam taką gałązkę :) Oby pustych albumów było więcej :)

20. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

W pierwsze dwa dni wypadajka u mnie sypała jak oszalała. Teraz zebrałem z Dzikej Łąki (202 małe pola ewentówki) 9 szt ( słownie dziewięć !! ?? ). W tym tempie nie dojadę do II pnącza.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.