Opinie Przyjęcie urodzinowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 22 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

kazak9, trzymajmy się proszę tematyki eventowej. Post usunęłam...
    Z prawej strony zostały mi już tylko 2 nagrody do zdobycia, z lewej strony nieco więcej...;) Trochę mi się już nie chce siać, ale jeszcze te 2 dni wytrzymam:) Siać będę do końca, ale od jutra już tylko na Bahamie :)

2. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

za mną 111 gier rośliny mam na jakieś 43 gry wstrzymują mnie tylko wypadajki punktów uzbierałem 10528 co daje średnią 94,8 wiec wcale nie jest tak źle ;) jak mnie nie wstrzymają wypadajki to event zrobię do końca

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Przy mojej średniej, to za 6 gier będę miała zebry :) ale całej prawej na pewno nie zaliczę.

Lewą stronę to raczej uda mi się skończyć - wszystko zależy od ilości albumów.
    Dzisiaj z chryzantemy na farmie i kolczocha na wyspie wypadło prawie 600 albumów.

4. zosia62

zosia62 Okazjonalny autor

Ja tak samo siałam jak poprzednie dni i miałam dzisiaj o połowę mniej wypadajek niż wcześniej. Można się starać ale jak zmniejszy się strumień wypadajek to " nie ma mocnych". Do zebry nie dojdę bo im dalej to więcej PD w gierce trzeba zdobyć. Było mało a teraz jest 170 PD czyli 2 gierki na jeden poziom po prawej stronie eventu.

5. niki1990

niki1990 Komandor forum

Nie ma szans na zjechanie całości. Pnącze się dziabnie, ale żeby rozbić bank, to bym musiała w niecałą dobą zrobić 76 gier. Przy mojej średniej 4 na zbiór nie ma opcji, nawet, jeśli za godzinę odpalę bonus +1 na badyla

6. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Nie wiem czy zrobię cały - brak wypadajek :(

7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Stresujące to jest,że człowiek robi coś,czego i tak nie ukończy...-.- 34/71 :mad:

8. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam. zasiałem na wypadalce i za 4h zbiór potem młyn i zobaczymy ile. masakra. najlepiej mi idzie szukanie 10 ale do końca to jeszcze sporo mi zostało. ciężko będzie ale powalczę bo zebry czekają na horyzoncie. pozdrawiam i powodzenia

9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

10 gier do końca,więc jednak mi się uda.Poszło mi ok 1,8 tys sn,dwa bonusy ze stodoły,dwa z koła +1 i jeden 200% na 12 h (a kręceń użyłam ponad 100).W końcu się przydało chomikowanie.

10. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

jeszcze 2 gry i drugie pnączę będzie moje. do zeberek już też nie daleko myślę że do końca uda mi się je zdobyć bo wszystkiego to raczej nie zrobię

11. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Lubię takie mini - gierki, ale eventówka mi się już ulewa. Prawa strona skończona. Zostały 23 gierki do końca. Brakuje wypadajek, się uzbiera, ale mam już dość. Trzymam za Was mocno kciuki :)
    Gratuluję tym co skończyli :)

12. marocco

marocco Stały bywalec

Bry, zebry zdobyte :inlove: z posianych na noc dzikiej róży i kolczocha 545 wypadajek. Roślina jest, gram dalej :D

13. ewanta

ewanta Komandor forum

w młynie kręci się 5 albumów a do upragnionych pasiastych brakuje punktów za cztery gry więc jupiiii - zebry będą moje :inlove:

14. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Gratuluję dobrych oczu :inlove:
    Czekam na sowę.

236 punktów brakuje do pasiastych.

15. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Skończyłam.....Całość. A myślałam, że niedolezę. Męczące było. Poproszę teraz logiczne gry a nie pamięciowe i na spostrzegawczość. Niech wreszcie mam większe szanse ;)

16. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Gratki wielkie sąsiadko :)

U mnie ... połowa jakbym chciała skończyć wszystko:p Szkoda, że czasu dali tak mało a wymagania przeolbrzymie :oops::pxD znaczy się ogromniaste i zniechęcające :(:(:(
    Ale mamy zimę i troszkę śniegu na chodnikach a lodu na jezdniach. Ustawić SP, podlać SN i.... :D:music::D:music: z dzieciakami na sanki - a może na łyżwy ?xD:cry:xD

17. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Widzisz...dzieci mam dorosłe, wnuków jeszcze nie to i farmę obrabiam. Końcówka leciała na SP z SN zośką i bonusem. Krokus na wypadajki też był odpalony. Inaczej-bez szans. Dobrze, że zagajniczek baobabów stoi to ubytki nadrobi.

18. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No po 5-cio dniowej balandze mają prawo dopadać nas różne...turbulencje - zazwyczaj tak jest gdy Gospodarz zaserwuje rozliczne dania z których nie wszystkie wychodzą na zdrowie. Tutaj na plus mamy to , że poprawiamy swój refleks ( i spostrzegawczość ) ale przy okazji wielu nabawia się refluksu - mnie też zaczynał dopadać :wuerg:
    Znajomy polecił czerwony ( lub biały ),,eliksirek,, - nawet skuteczny na ten refluks - jeden kieliszeczek wystarczy a jakby słabo działał to i pół szklanki można jednorazowo :p
    ów eliksirek jest ogólnie dostępny i tylko trzeba być pełnoletnim by go nabyć
    więc nabyłam, zaserwowałam sobie ciut większą dawkę i... zebry już moje :inlove::D a ile jeszcze zdobędę to się okaże w środę przed 14-stą:music:

19. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Czekam jeszcze troszkę na 66 wypadajek i wreszcie koniec. Nie kasztanek był ważny w evencie ale szklarnia. Uszlachetnione rośliny naprawdę robią różnicę. Taki goździk uszlachetniony i rosnący z SN, kerstolem i białą niewinnością na zwykłych dużych polach 49 minut z samą wodą dawał 100 % wypadalności wypadajek. Na Farmie mieści na się 128 dużych pól więc łatwo policzyć że dużo SN nie pójdzie a wypadajki mamy. Na wyspie można było posiać eventówkę a na farmie dorabiać wypadajki. Jak ktoś chce i nie leje SN gdzie popadnie to go nazbiera. Poza tym od 145 poziomu jest krokus, który po uszlachetnieniu rośnie jedną sekundę bez pnącza kasztankowego na superpolach. Gratulacje dla wszystkich którzy ukończyli event i powodzenia dla walczących jeszcze. Miałem w tym evencie dobrego mentora, który mnie naprowadził na właściwy tor bo inaczej byłoby marnie. Chodzi mi o gierki. Na początku grałem w 2 pierwsze opcje ale póxniej wytłumaczono mi jak kozie na miedzy że nie ugram wszystkiego jak nie będę miał średniej 105.

20. lilka49

lilka49 Okazjonalny autor

event bardzo trudny, wchodzę dwa razy dziennie i niestety nie te oczy, jak uda mi się zdobyć 80 pkt to cud, niestety ostatnio eventy dla młodych, muszę zrobić przerwę od farmeramy, pozdrawiam graczy, może kiedyś uda mi się skończyć któryś event

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.