Opinie Przyjęcie urodzinowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 22 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Drugie pnącze zdobyte. :) Zebry biegają po sawannie, więc udaję się na safari, ale czy uda mi się je upolować /aparatem fotograficznym/ ?
    Pozdrawiam Wszystkich łowców bezkrwawych łowów ! :)

2. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

za drzwiami skladzika...od środka wisi nóż a szpadel jest po drugiej stronie
    To te chorągiewki wiszące pomiędzy drzewami...tuz nad balonami

3. danusias23

danusias23 Książę forum

Panoramo i Madzo, dziękuję :) Teraz lepiej mi idzie, zawsze powyżej 110, czasem 125 :D Trafiłam bonus do stosoły 100 %, kosztowało mnie to 40 mln SG ( na guano i hydranty do misji, gdzie imprezowe wejściówki w nagrodach), no ale było warto. Oko mi drga :D

4. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

123 gry za mną. :DBadyl jest :music:ale jeszcze posieje raz na wyspie dziś jakbym musiała rozegrać więcej gierek. Zebry moje wieczorem jak dopiszą wypadajki. :music:Na farmie wszędzie krokus do wieczora.8)A na wyspie sobie sieję krótsze.:music: Dziś mam czas ale jutro zupełnie nie, więc jutro tylko długie rośliny i granie wieczorem albo rano we środę8)Ale wolę nie zostawiać za wiele na koniec8):p;) Powodzenia walczącym o nagrody:)

5. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Gratki dla tych co skończyli.
    Ja mam dopiero 65 gier i 5200 pkt :(
    Co robię nie tak ?
    Mam nadzieję, że pierwsze pnącze zdobędę, gazele i zebry nieosiągalne, daleko, daleko na horyzoncie.

6. _gucha_

_gucha_ Forumowy żółtodziób

Nie mogę wejśc w gierkę znajdż 10. Ma ktoś podobnie?

oset53 lubi to.
  7. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

gdyby siać tylko eventówkę i robić to 4 razy w dzień z samą wodą i jeden raz na noc bez wody i nawozu, to po 4,5 dobach (zostawiłam aż pół doby na rozsiew) można mieć 75600 roślin (zebranych z CMJ z 1120 małych poletek)
    każdy bonus, użycie SN czy SNZ zwiększa ta liczbę

65 gier jakie ugrałaś do tej pory (a właściwie 62 na jakie zbierałaś rośliny i wylotki) to 39370 - musiałaś siać coś innego, albo nie pilnować zbiorów... a taki długi siewny event, jak się nie trafi bonusów ani nie podlewa SN zależy tylko od regularnych zbiorów z zegarkiem w ręku... to teoretycznie każdy potrafi, ale nie każdy ma tyle czasu i samozaparcia

8. zosinski

zosinski Okazjonalny autor

I to mocno obcięli :mad:. Tylko gazelę zdobyłam i więcej się nie da zrobić. Zacznę co innego siać i ustawię sobie farmę bo na więcej nie liczę. Nie z tą grą, która stale coś zmienia i to na niekorzyść gracza a nie jestem milionerką żeby stale coś kupować zaa floreny:oops:

9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

W tym evencie,większe szanse mieli posiadacze pnącza kasztankowego i drzew nawozowych,które jak wiemy,były za darmo.Ale można było sobie poradzić,kupując sn za farmarki czy z nagród (darmowe),używając produktów z rzemiosła ( darmowe), pnącza np kwiatkowego ( darmowe) i uszlachetnienia ( darmowe).Tak więc nic tu za floreny nie trzeba było kupować,wystarczyło umiejętnie korzystać z wielu dostępnych dla każdego możliwości jakie daje gra.
    Event określony jest jaki trudny,co już samo w sobie mówi,że samo sianie z wodą,to będzie za mało.

10. ewanta

ewanta Komandor forum

103 gry zrobione- średnie wzrosła do 95 ;)
    kolejne 5 albumów mieli się w młynie. czekam na zbiór eventówki.
    coraz lepiej te gierki mi idą- już poniżej 120 pkt nie schodzę - brawo ja xDxDxD

11. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

10 na 10.PNG

Klikasz lupkę - jak na powyższym obrazku. Przycisk z lupką zmienia kolor z zielonego na pomarańczowy. Potem tylko klikasz w pole z albumami (o ile je masz - ja akurat nie mam) i już grasz w znajdź 10. Jeśli coś się przyblokowało - spróbuj na innej przeglądarce.

oset53 lubi to.
  12. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :) u mnie na szczęście już po urodzinach, czekałam na wypadajki i tak sypnęło z drzewek i kolczocha, że mam ich już 318 na plusie. Farma już poukładana . . . ufff.:)

Gratulacje dla wszystkich, którzy skończyli i powodzenia dla tych, którzy jeszcze "balują".;):) (jeżeli to co nam zaserwowano można nazwać balowaniem).

13. -tokio-

-tokio- Okazjonalny autor

Witam, czy mógł by mi ktoś policzyć ile mi jeszcze potrzeba kwiatu i wypadajek , mam zrobine 72 gry i 7070 punktów

talarek1961 i kalinamala lubią to.
  14. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    Chyba masz gdzieś kalkulator...?
    Nie piszesz, co mianowicie chcesz zrobić, a to najważniejsza info.
    Do końca lewej strony (gry, nie punkty) potrzebujesz po 635 kwiatów i po 45 wypadajek na jedną grę.
    Pomnóż to przez 73 gry, bo tyle brakuje do końca czyli do 145.
    Nie widzę powodu, dla którego te proste działania miałby ktoś tutaj wykonywać za ciebie 8)

A prawa strona to już zależy od tego, ile znajdujesz tych bambetli podczas jednej rozgrywki.

15. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No nie wiem - każdy po swojemu to nazywa - ja np. tak;
    ...Piątą dobę już baluję
    w głowie trzeszczy, nóg nie czuję,
    ale humor póki co mi jeszcze sprzyja.
    W przerwach raczę się bulionem
    choć już pnącze odpalone,
    lecz toporkiem lubię sobie powywijać.
    A gdy już się tam wyhasam
    to po polach obertasa
    z mym Przydasiem wirujemy coraz skoczniej
    wypadajek ciągle mało,
    więc przyśpieszyć by się zdało
    bo za chwilę szósta doba się rozpocznie.
    Po oberkach kontredansa
    uskuteczniam na tych planszach
    i to nawet bez pomocy żadnych lupek
    Na zabawę nie wyrzekam
    bo florenów skrzynka czeka
    - gdy ją zgarnę to już dla mnie będzie super :DxD;)
    - Gratulacje dla tych co już są po imprezce, oraz powodzenia i wytrwałości tym co jeszcze imprezują :)

znaczy że i dla mnie też :DxD:cry::D

16. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

kazak9, -tokio- Wasze posty nie wnoszące niczego do tematu usunęłam.

17. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Mam jeszcze 16 albumów ukręconych, ale ... zwyczajnie nie chce mi się już znajdować tych przedmiotów.
    Gierka 60/90 jednak trochę czasu zajmuje. Pocieszam się tym, że jak skończę prawą stronę, to będę się bawić w "znajdź 10"

12533 pkt/ 100 gierek

18. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Z powodów powiedzmy - zdrowotnych, zaczęłam świętować bodajże dwa dni później, niż ustawa przewiduje. :cry:xDę
    Event wyśrubowany, że ho, ho.-.- I chyba polegnę -.- Liczę i liczę, i jeszcze ze cztery zasiewy eventówki. :cry:Do tego brak połowy wypadajek.-.- Może dobrnę do pierwszego pnącza. Oby. Poniżej wyniki mojej harówy na polach. ( W nocy śpię !!)

19. zosinski

zosinski Okazjonalny autor

Pisałam o wypadajkach a nie o roślinkach. Mam i pnącze kwiatkowe-działa krótko, drzewa nawozowe, dodaję produkty z rzemiosła a uszlachetnianie roślin to nie dla mnie . Swego czasu próbowałam to robić kilkakrotnie i tylko zwroty częściowe roślinek dostawałam nawet za floreny to robiłam i jakby "szlag trafił" nic nie dostałam. Nikt mnie nie namówi do uszlachetnień. Co w obecnym evencie zrobiłam to moje, reszty nie muszę mieć.

Mikasek- lubi to.
  20. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Właśnie to o czym pisałam,służy zdobywaniu wypadajek,poprzez skracanie czasu długorosnących roślin,z którym mamy wypadajki :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.