Opinie Przyjęcie urodzinowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 22 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Mikasek-, jeden z postów Ci się zdublował, usunęłam go:)

A ja sobie sieję dalej, niestety nadal bez bonusów z koła:oops: I tak będę siać i jutro, i pojutrze, i...
    Ale za to mam już zebry :D W sumie z prawej strony mam zdobyte 92 nagrody. Wciąż gram w wariancie 60/90, jak zdobędę wszystkie 100 nagród, to pobawię się w różnice. Jeszcze ani razu w nie nie grałam, zresztą w znajdź 10 w tej edycji też nie... Za to wyszukiwać przedmioty mogę już bez mała z zamkniętymi oczami xD

2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

nie jesteś sama w tym sianiu bez bonusów ;)
    tyle, że jeżeli uzyskam dobrą średnią (jak wreszcie zacznę grać na poważnie ;) ) i wylecą wszystkie wylotki (a są na dobrej drodze), to jutro skończę :) no może pojutrze xD
    sieję tylko i wyłącznie eventówkę, a przed eventem stały podstawy drzew i dopiero dzisiaj popołudniu roślina wyprzedziła puste albumy, ale nie jakoś znacznie, tak o 1,5% z całości

3. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Miał być ostatni zbiór, połowę skosiłam bez CMJ xD:cry:xD:cry:.
    Sieję dalej...:wuerg::cry:

4. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Też czekam na zbiór i już więcej ani jednego maluśkiego, malusieńkiego pola tego kwiatu nie posieję.-.-
    Zrobię całość, ale nie powiem, żeby mi te 9 urodziny Farmeramy pozostały w pamięci jako wyjątkowe.:p

5. ewanta

ewanta Komandor forum

poprawiłam swoją średnią - teraz wynosi 90. już w każdej grze zdobywam ponad 100 a nawet parę razy 135 się udało. najłatwiej mi idzie w pokoju i kuchni, najgorzej na podwórku...
    może nie uda się ukończyć całego eventu ale zebry będą moje :p
    stan na chwilę obecną 91 gierek, 8254 punktów. kolejne 3 albumy kręcą się w młynie. roślinki mam jeszcze na 14 albumów . gorzej z wypadajkami. krokus już rośnie na polach.

6. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Ani wyjątkowe, ani nic, co pozostanie na dłużej w pamięci 8).
    Jedno jest pewne, to kolejna mechanika, przy której powtórce poważnie się zastanowię nad robieniem.
    I nie mam tu na myśli mini gry, lecz chore ilości wysianego zielska.
    I chyba żadne nagrody, które za zrobienie dostaniemy, nie były tego warte :oops:.

Byle do końca i jak najszybciej zapomnieć!

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Może jak ktoś podszedł na luzie, ile wpadnie mu nagród to będzie ok. ale uparłam się (jak zwykle :D), że zrobię całość. No i mam te moje pierwsze zebry, które za chwilę będą wypadały z co drugiego stajennego i 100 FL (czyli ok. 13,- zł), a ile satysfakcji. xD

8. Reaperarms

Reaperarms Młodszy ekspert

Ja dzięki temu eventowi i Ingrid nadrobiłam sobie złote bananki :D Ile gier zrobię tyle zrobię, nagrody były lepsze wg mnie w Wielkich Łowach (chociaż tam szło mi gorzej). Tutaj na każdą grę znajdź wszystkie znajduję wszystkie :D Już znam na pamięć te plansze.

9. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

idę po gazele , jeszcze 13 prezentów po drodze

10. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

plan minimum zrobiony, zebry już u mnie :inlove:
    12215 punktów na 105 gierek, średnia podskoczyła od kiedy robię tylko 60/90, praktycznie poniżej 120 punktów nie schodzę
    podoba mi się ten event, trochę przydługawy i masakryczne ilości badyla, ale co tam ;)

Ostatnie edytowanie: 27 stycznia 2019
  11. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Brakło mi 233 sztuki badyla i jutro muszę dosiać a wypadajek jeszcze tylko 745 sztuk potrzebuję. Mam nadzieję że jutro wreszcie skończę ten event bo już mi uszami wychodzi. Lubię siać ale bez przesady. Żeby jeszcze koło chciało współpracować to byłoby dobrze a tak to wykorzystałem wszystkie czyli 3 bonusy +1 (jeden za farmarki) i teraz nie ma nic :(

12. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

Melduję wykonanie zadania

13. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

dla mnie koło nie jest w ogóle łaskawe...od początku żadnego bonusa nawet +1.....beznadzieja....wszystko mnie omija......foch

Mikasek-, robins71 oraz nuka20 lubią to.
  14. RWM41

RWM41 Ambasador forum

sprawdzał. Kolejność plansz jest stała i taka sama . W każdym razie w szukaj 10 i 60 na czas. Jak przełączysz na inny tryb to wskoczy ci kolejna plansza z tego trybu, nie zaliczy z innego. Czyli zawsze masz 6 po kolei i żadnej nie miniesz. Mnie ładnie wychodziło szukanie w sypialni a marnie na podwórku ale niestety nie da się wybrać żeby ulubioną w jednym trybie a resztę w innym. A szkoda.... Lewa strona- brakuje 3 gierki ale prawa to ho, ho. Nic. Pnącza są zebra jest. Gdzie dolezę się zobaczy. Przy obecnej średniej to jeszcze ze 20 gieriek potrzebuję do końca. Ale farmarki jeszcze schwycę - z 96 pozycji

15. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

101 gier za mną, goździk na średnich dawał po 65 sztuk albumów na polanę, niestety zabrakło już zielonego i na wyspie już rośnie film zamiast całodobowego. Na farmie jeszcze goździk na średnich.

16. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

siemka farmery. mnie ,,idzie mizernie,, coś mnie refleksa i pamięci brakujeo_O no nic zapytam zaraz PANA GOOGLE i może podpowie jakieś warzywko na ową koncentrację. wykręciłem prawie setkę i trza grac ale dalej marne szanse jak mawiał znajomy Francuz. pozdrawiam i powodzenia

17. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

25/59,,,cokolwiek to znaczy,,,mam w plecy,,,po 9 latach,,farma obca,,nie współpracuje,,:mad::cry:xD-.-

18. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Z jednej strony nam dziękują a z drugiej robią event urodzinowy z toną badyla i tysiącami wypadajek
    To BP nas urodzinowo nagradza czy karzeo_O
    Chyba nie tylko ja odczuwam dysonans pomiędzy...
    Parę razy juz zębami zgrzytnęłam i mruknęłam nieregulaminowo pod nosem-.-
    Swoje wysiałam...chyba az nadto bo zaczęłam robić 60/90 i więcej pkt wpada ale wypadajki blokują.Mam nadzieje,ze do środy wyleci wystarczająco dużo żeby kasztana nie ruszać.
    Krokus męczyłam ale nie chce wpaść miłość do SN.Focha mam ...wrócę do niego jak mi przejdzie
    Obecnie 123/93
    PS.Tulipanowiec wpadł przy okazji :)

19. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Hm, 36/79 więc jutro drugie pnącze będzie.
    Badyla wystarczy mi do zagrody zebry ale z dropami cieniutko.
    Na zrobienie całości nie mam szans - oko z ręką nie chcą współpracować.
    Wiem gdzie co się znajduje a mimo to..............No cóż, sama siebie nie przeskoczę.

Ostatnie edytowanie: 28 stycznia 2019
  20. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

witam ,nie powiem, żeby mi te urodziny Farmeramy pozostały w pamięci jako wyjątkowe ,na chwilę obecną mam 38/97 ,czy lewą stronę skończę nie wiem ,takich urodzin to ja nie chcę ,"trochę"?realnej kasy w grę włożyłam i po 9 latach taka spinka by skończyć event ,BP nie tędy droga . powodzenia walczącym i wszystkim Farmerom.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.