Opinie Przyjęcie urodzinowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 22 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Tylko te przedmioty, które zaznaczałaś mamy szukać:p ??? Bo nie wiem, czego się uczyć - niektóre przedmioty są u Ciebie a w listach od gracza karol ileś tam nie maxD

Andrzej_Kubata21 lubi to.
  2. danusias23

danusias23 Książę forum

W kuchni trzeba jeszcze oznaczyć sól (jest w lodówce) i tą różową świnkę na podłodze (maskotkę).
    Ja dalej gram w różnice, czasami uda się 105, najczęściej 95, najgorzej 85. I przy tej gierce pozostanę ;)

3. gradient48

gradient48 Okazjonalny autor

Hmm... wyliczyłem sobie, że po osiągnięciu 5000 pkt skończę Ingrid, a tu brakuje jednego bulionu.
    Okazuje się, że wg. FAQ, na etapie 29 powinny być 4 buliony, a dostałem tylko 3. U Was też jest ten błąd?

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ale w grze są 3.:)

Po prostu pomyłeczka.:pxD

5. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

U mnie jest trzy i tyle dostałam.

6. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Jeszcze w kuchni jest mleko w lodowce i w stodole w apteczce sa nozyce

7. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

mam juz zrobionych 50 albumów, 7200 rośliny i za 2h kolejny zbiór, ale planuję żeby chociaż dobić do 105 gry do tpd tylko, że już nie mam wypadajek, jakieś może macie pomysły jak to zrobić, żeby dobić do 105 albumów?

8. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

To nie sól tylko mleko.

A badyle rosną i końca nie widać

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

U mnie końca nie widać i chyba nie będzie-mam po lewej 22,po prawej 51....Badyl rośnie,bo co ma nie rosnąć :p

10. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Też tak mam. Brakuje mi 1 bulionu do pnącza, a do następnych 6, jeszcze daleka droga. Robię ten urodzinowy przez te buliony, ale już więcej nie dam się nabrać na łączone eventy.
    Pozdrawiam Wszystkich sfrustrowanych łączonymi eventami !

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Dziękuję,czuję się pozdrowiona :)
    Za 2:02 zbieram następną urodzinową partię zielska.Chyba już na noc dam cebulę i coś na bahę...Nie chce mi się siedzieć do nocy ...-.-

12. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

I mnie od pnącza Ingrid dzieli 1 bulion, fakt frustrujące. Ale cóż...do boju.

13. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

No i niestety faktycznie jest pomyłeczka
    FAQ: [​IMG]

Real: [​IMG]

14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Zrobiłem rundę po fakach.
    U Anglików i Niemców za 1545 pkt są 3 buliony.

Został zmieniony jednorazowy zakup "Wielkiego koszyka urodzinowego" na wielokrotny.
    http://de.bigpoint.com/farmerama/bo...nt-geburtstags-tohuwabohu.85185/#post-3921841
    http://www.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/birthday-hullabaloo.34521/#post-215704

Jest błąd z jajkiem na planszy:
    http://de.bigpoint.com/farmerama/bo...nt-geburtstags-tohuwabohu.85185/#post-3925958
    wujaszek:
    "w ukrytym obiekcie znajduje się jajko w lewym dolnym rogu, które musi zostać kliknięte, działa to tylko w pewnym momencie, w tym przypadku kliknij puste miejsce na prawym obrazie - problem jest zgłaszany, ale nie zostanie naprawiony podczas wydarzenia wola"
    To tyle z ewentowych nowinek.

15. miska17031

miska17031 Okazjonalny autor

Strasznie trudny event:(

Andrzej_Kubata21 i oset53 lubią to.
  16. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

hlnrys, dzięki, właśnie straciłam kilka punktów za to klikanie w jajo :)

17. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Niestety, ale jest pomyłka w FAQ... W kroku 29 (prawa strona) powinno być 3 buliony (czyli tak jak jest w grze), natomiast w poradniku są 4 buliony. Zaraz to poprawimy, ale nie zmieni to faktu, że niektórym Graczom - którym zależało głownie na zakończeniu eventu Legenda Wikingów i wyliczali buliony "na styk" zgodnie z poradnikiem, może to zepsuć plany:oops:

Andrzej_Kubata21, Honorat. oraz oset53 lubią to.
  18. miska17031

Ja mam dużo wypadajek ale mało zielska :sleepy:

Miałam kilku letnią przerwe w grze i nie mam odblokowanych pól na bahamarama, z zagrodami też jestem w tyle :( Staram się teraz nadrobić

Twoje posty połączyłam, jeśli chcesz coś dopisać używaj proszę opcji "Edytuj".
    Poćwiczyć możesz w tym temacie: >>klik<<

MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 stycznia 2019
    Andrzej_Kubata21 i niebo016 lubią to.
  19. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A na jakich polach siejesz?

20. miska17031

Na super polach: Bahamarama, leśna polana i główna łąka. Nie mam odblokowanych pól w kryształowych wodospadach :(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.