Opinie Przyjęcie urodzinowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 22 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. danusias23

danusias23 Książę forum

Zdążę takim tempem?

Średnia obecnie 95 pkt
    Chyba muszę posadzić chociaż jedną łąkę z zagrodami, bo mam już mało lup.

Ostatnie edytowanie: 25 stycznia 2019
  2. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Gosiu-ja też nie myślę ale sieję do oporu-a nuż się uda;)
    "Bo trzeba mieć nadzieję,że biznes się opłaci,że będzie z niego zysk..."xDxDxD
    Co skubniemy to i tak nasze:)

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No tak ale to wkurzające,że po prawie 5 latach gry,jak nie zapłacę,to nie ugram wszystkiego-bym miała SN dużo,to by wiele dało-wiem,wyprz. jest,wejściówek bym sobie kupiła furę-może bym jakiś bonus trafiła itd...Ale kurka wodna nie kupię,bo mnie nie stać...-.-

4. ryzio

ryzio Weteran forum

43 gierki zrobione :) rosliny trochę jest, wypadalców brak, trzeba będzie obsiać cos na noć dłuższego.

mam pytanie do gierek (bo ciągle tłukę tylko znajdź różnice) czy w ej mini grze gdzie trzeba znaleźć wszystkie 60 przedmiotów jest też 6 plansz czy tylko 3 ? bo widzę , że tyle zostało tu wrzuconych z podpowiedziami od cudownych graczy :)

5. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Zostało mi dwa dni siania ale przynajmniej jedno pnącze bulionowe już mam. W zasięgu pierwsze urodzinowe ale już nie szukam dzisiaj. Powinienem nazbierać do 30 stycznia.
    Koło to niech lepiej do naprawy wezmą. Nic tylko żółte kacze pióra.

6. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Anhedrea
    Jadę na zwykłych, bo SN dużo (do zwykłych ewentów używam tylko do rozsiania). W dzień mogę sobie co godzinkę zbierać. Poza tym brakuje złotych slotów - zająłem jeden slot na przyśpieszenie mrocznych. Na super pola dam w nocy. A zapasy są, bo trzymam na takie ewenty jak urodzinowy czy Królowa (będę tesknił za pierwszą edecją).
    No i kasztankowego pnącza nie mam, żeby na maksa przyśpieszyć SN

7. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

Lupy nie są konieczne, napisałam sówkę

8. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Gosiu nie zawsze trzeba kupować aby kończyć eventy, a tego akurat całego nie trzeba robić aby zdobyć pnącza i całkiem niezłe nagrody.
    Odkąd gram nie kupiłam SN ani imprezowych wejściówek, po prostu zbieram je i kręcę kołem tylko podczas eventów i poluję na bonusy. W tym miałam szczęście i wykręciłam +100% i +1 do zbioru. Miałam jeszcze jakiś wzmacniacz +1 roślin akcji specjalnych i to wszystko.
    Może jest mi trochę łatwiej bo mam kilka drzewek nawozowych, ale jak mogłaś tutaj przeczytać i bez chlapania SN można wysiać dużo rośliny, ale trzeba siać na wszystkich dostępnych polach i pilnować zbiorów. Wystawiłam wczoraj manufaktury i menażerie na wyspie i farmie, bo nie miałam ani jednej lupy, a jednak czasem się przyda jak "pomroczność" mnie dopadnie, ale dzisiaj już je zdjęłam, bo 32 lupy mi wystarczą i na wszystkich łąkach dalej jest roślina eventowa.
    Dlaczego to piszę, bo chciałabym Cię zachęcić do robienia eventu, bo przecież warto. Ile ugrasz to ugrasz, a czasu jest jeszcze sporo 115 godz.

9. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

Odpaliłam sobie w srebrnym slocie proszek z mandragory, ma w opisie że przyśpiesza produkcje innych roślin, więc na taki event dobra sprawa, ale nic czasu on nie skraca?

10. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Roślina eventowa to roślina specjalna i na nią proszek z mandragory nie działa. Czas eventówki może skrócić tylko woda, nawóz i SN. Przy użyciu SN warto do slotów dać białą niewinność i kerststol.

11. .elom.

.elom. Moguł forum

Brawo Ty , dokładnie to samo chodzi mi po głowie, eventy ciekawe lecz czuję że nie o to mnie chodzi

12. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

Dzięki :)

13. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

W każdym wariancie jest sześć różnych plansz, w wariancie "Znajdź jak najwięcej" - również :)

14. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

73 gry za mną, na koncie mam 7895 punktów co daje średnią nieco ponad 108

na początku robiłam próby koordynacyjne wzrokowo-manualne na obrazkach typu "znajdź 10" i "znajdź różnice" a potem przeszłam na "idź po bandzie i znajdź wszystko" :p
    po kilku grach zaczęłam zbierać po 135 punktów no a teraz to chyba z zamkniętymi oczami bym nawet dała radę xD
    jedno pewne po tych urodzinach - oczopląs o_O

15. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

U mnie 72 gierki i 5029 pkt, ale zara pierwsze pnącze będzie.
    A, i z eventówki wyleciał nawet drwaniany młot, dawno go nie widziałem, nawet ze skrzynek

16. ryzio

ryzio Weteran forum

dziękuję bardzo za odpowiedź :)
    oj to muszę to przemyśleć w takim razie 6 plansz po 60 przedmiotów nie wiem czy mi się chce teraz głowę zaprzątać tyloma przedmiotami. Trudno najwyżej nie skończę eventu ...

17. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Gosiu-też gram od 2012 roku (z przerwą ok.2 lat miedzy 2016-2018) i bardzo rzadko cokolwiek kupuję bo własnie nie mam na to funduszy a poza tym-mam wiele innych cieszących mnie wydatków;)
    Jednak czasem(raz na miesiąc lub dwa )kupię Fl bo na kombajn zdarza się je wydać-a co zostaje to na jakiś mały drobiazg się przydaje;)
    Dzisiaj z resztek po kombajnie zainwestowałam w atrakcyjne zagrody-raz-koliber,to skusiło na 2-owca zombie a to 3-ropucha i jeszcze dwa-polowałam na żurawia i różowe koteczki-nie udało sie -wpadł drugi koliber i 2 owca zombie.Florki wyzerowane ale mam zagrody,których nie miałam wiec bardziej mnie cieszą niz w Ts-żółte czy pomarańczowe ulepszenia.
    Bonus trafia się czasem ale setek wejściówek u mnie brak-toteż cieszę się jak już cokolwiek w czasie eventu wpadnie:)
    Każdy Fl dobrze oglądam zanim wydam;),przerwa tez zrobiła swoje-braki wielkie ale bawię się nadal dobrze i tego się trzymam:)
    W tym evencie do bólu sieję i zbiorę z nagród ile się da i Ciebie zachęcam też do tego by zgarnąć ile się da

18. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

A czy drnik tropic colada zadziała na rośliny eventowe?

19. niebo016

niebo016 Generał forum

Oto nadeszła chwila dylematu bo brakuje wypadajek, a na noc nie mogę wysiać na wypadajki bo ewentówki zabraknie i co tu robić jeśli koło fortuny nie było łaskawe. Mam : 48 gierek/ 4181 punktów; mam 6 albumów i 46 lup. Szaleństwo xDxDxD

20. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam wieczorne duszki;)
    pytanie, hmm, z czego najlepiej wypadaja albumy?,:), ale z praktyki, nie z poradnika;)
    zastanawiam sie, co postawwic na noc;)
    Pozdrawiam;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.