Opinie Przyjęcie urodzinowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 22 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Witajcie !
    W stodole na teraz 55.900 filmowego kwiecia i 1893 albumów ,za niecała godzinę zbór.
    Wczoraj na kole trafiłam 200 % PD 24 h i 2x bonus za żniwa plus 1 - 24 h,
    Jeszcze ze dwa zbiory uda mi się zebrać w ramach tych bonusów a potem przejdę na małe pola.
    Aha na te bonusowe dobrodziejstwa poszło ok.80 wejściówek..
    Uwijam się na super polach z kerststolem, biała niewinnością ,super nawozem, zośką ,wodą i qupą. Kasztanek czeka w pogotowiu jak nie styknie...
    O rety przypaliło mi się kaszotto borowikowe ... jak to trzeba mieć oczy z tyłu głowy hihi
    Pozdrawiam Was serdecznie

2. danusias23

danusias23 Książę forum

Jak Wam idzie? Ja mam za sobą 30 gierek, po prawej mam 2165 pkt (jestem na 36 nagrodzie) + 6 albumów kręci się w młynie. Wiem, że mało, ale próbowałam grać w grę dającą 135 pkt, niestety, o ile przy 3 nowych planszach dawało to nawet w miarę satysfatcjonujące efekty, o tyle przy tych 3 z eventu "Wielkie Łowy" nie przekraczałam 30 pkt. Wracam więc do gierki, która daje mi najwięcej pkt - "Znajdź Różnice" (średnio 95 pkt, kilka razy miałam 105).
    Aha, wstawałam dziś w nocy raz (miałam na polach eventówkę) i będzie konieczność posiania czegoś długorosnącego na noc, ponieważ wykorzystałam już wszystkie wypadajki. Bonusów jakichś super nie miałam, tylko +1 do stodoły na 8 godz i +1 na 6 godz. I wtedy siałam z SN ;) Ale teraz mi szkoda już tracić zielone kropelki.

3. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Meldunek+małe szpanowanko /nie jest źle poza zawrotami głowy/.

Teraz już na spokojnie /nawet kupy brak/ coś jeszcze dosieje, dzięki za wypowiedzi entuzjastów, piękne obrazki objaśniające /instruktażowe , no i prywatne senkju.

Bry z kroplami w oczach.

4. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Mnie również :wuerg: , za mną 19 gierek i najlepiej mi idzie szukanie różnic udaje mi się zdobyć 85 , 108 pkt. Sieję dalej :).

5. anna0089

anna0089 Książę forum

Mam ukręconych 32 gierki i roślin na 12 gierek wiec jak na pierwszą dobę gry uważam ze jest nieźle .Jakieś światełko w tunelu widzę
    :p Jeszcze nie grałam . Zostawiam to sobie na sobotę i niedzielę . Postudiuję ciężką pracę niezawodnych koleżanek -przyłączam się
    do ogólnego podziwu. I mam już więcej optymizmu . Uda się;)
    ps. a z tą kupą na targu- masakra

6. danusias23

danusias23 Książę forum

:inlove:Miałes jakieś bonusy?

7. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Miszcz jest tylko jeden :inlove:, który na dodatek cierpi na bezsenność xDPodziwiam niezmiennie ;)

8. blazers

+100% stodoła i chyba 2 x +1 na 6g jak mnie pamięć nie myli, koło było w miarę łaskawe, bez bonusów nie ma szans na takie wygibasy;).

Takie słowa po tylu latach małżeństwa ….. no szok:p.

Dziękuję oczywiście, jako miszcz i nie miszcz, teraz właśnie sobie uświadomiłem ile jeszcze czeka mnie siania bez bonusów, żeby ogarnąć do końca ……. i leżę nieprzytomny na perskim dywanie regulując oddech.

9. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Na obecną chwilę mam tak :

Od początku bawię się w 60 przedmiotów.
    Do miszcza mi w sianiu daleko, ale za to lepszą średnią mam :pxDxD.

10. blazers

Każdy może znaleźć sobie miszczoską niszę :p.

Tak na marginesie średnich to na Harvardach czy innych Oxfordach 6,1 miałem;).

Zawsze !!

11. Jarolnikk

Jarolnikk Aktywny autor

Sianie idzie dobrze, w kilku kręceniach kołem 2x 100%, wypadajki chyba tak sobie ale te obrazki to koszmar. O bonusach czasowych nawet nie myślę..., żeby zdobyć 70 pkt muszę gapić się w to z 10min :(. Ma Ktoś może jakiś patent.....?

12. magdorzata

magdorzata Okazjonalny autor

26 gierek za mną, średnia z gry to 121 punktów. Z każdą grą idzie coraz lepiej, szkoda ,że za pozostałe sekundy nie dodają punktów, bo często zostaje mi 10-15 sekund.Gram w znajdywanie 60 przedmiotów.

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Witam.Ja niezmiennie po 70 pkt zbieram 8) Przestałam nawet marzyć o zrobieniu całości,więc mi to lotto... 8) Sieję dalej,bo co mam robić...:cry:

14. niebo016

niebo016 Generał forum

Testował ktoś te Różnice- 2 obrazki? Jakoś się nie widzę w szukaniu 60 przedmiotów............

Ostatnie edytowanie: 24 stycznia 2019
  15. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ja na razie wypróbowałam te darmowe gierki i stwierdzam, że mam sklerozę jak stąd do księżyca. Studiowałam te obrazki, które tutaj koleżanki zamieściły ( dzięki wielkie :inlove: ) a jak przyszło co do czego to i tak nie mieściłam sie w czasie i punktów za dużo nie zebrałam.
    Jedynie pocieszam się tym, że tak jak w poprzednim takim evencie na początku szło mi kiepsko, to potem w miarę jak robiłam następne, to szło mi coraz lepiej.Mam nadzieję, że teraz też tak będzie.
    O całości żeby zrobić, to nawet nie marzę, dobrze będzie, jak dopcham sie do pnącza, może do obu?
    Na razie zbieram rośliny i wypadajki i będę robić w młynie większe ilości albumów, to może będzie łatwiej zapamiętać?
    Powodzenia wszystkim poszukiwaczom zagubionych przedmiotów :);):)

16. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Polecam opcję dostrzeż 10 różnic , klikam gdzie popadnie w lewy obrazek i zawsze trafiam ok. 85 pkt. 108 można użyć lupy.

17. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Robię tylko to. Testowanie wypadło bardzo pozytywnie. Wg mnie najlepsza opcja. 95 pkt to minimum co tutaj mam. Opcja z szukaniem przedmiotów na czas jest dla mnie bez sensu, zdecydowanie polecam szukanie tych 10 przedmiotów różniących - znajdziesz 5 lub 6, a potem możesz korzystać z lupy i leci błyskawicznie. :)

18. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

ja też tylko 10 różnic - najmniej się oczy męczą no i punktów zdecydowanie najwięcej. zwykle dobjam do końca 2-3 lupami, ale da się i bez tego.

19. zazulec

zazulec Książę forum

Czy przy szukaniu przedmiotów, jak się je znajdzie i w nie kliknie, to one znikają z planszy, czy zostają na niej?

20. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Poprzednio znikały to i teraz pewnie też :) jeszcze nie grałam. Zbieram badyl na razie. Mam do wieczora bonus 200%:music::inlove::D Pobawię się w sobotę chyba8)A dziś może uda mi się postudiować obrazki.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.