Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 16 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Mam drzewa nawozowe i to one załatwiają "sprawę" ;)

2. AmantiSsx3

AmantiSsx3 Forumowy żółtodziób

hej :)
    mam pytanko czy niewykorzystane baterie przechodzą do następnej edycji eventu czy przepadają ?

3. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

Nubloni mnie chyba nie lubią, udało się zdobyć Jackpot XL za pierwszym razem, a potem same po 24 wylatywały :oops:
    Odblokowałam wodospady tylko za 400 farmarek, wykupiłam też jaja i zostało tylko kilka farmarek na +, ale i tak się cieszę, bo zaczynałam z kilkunastoma farmarkami, gdy wróciłam do gry nie było okazji na zdobycie większej ilości farmarek. A wodospady kiedyś odblokuję :p

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Są wymieniane na PD i SG

5. zagma

zagma Chodząca legenda forum

W zeszlym roku byly w drugiej polowie listopada, najprawdopodobniej w tym roku beda w tym samym czasie. Ostatnie miejsce to byly prawie 283 miliony. W tym roku trzeba miec 350, a sceptycy powiedza, ze 400-450 mil w stodole, zeby myslec o starcie ;)

Czekam na ostatnie drzewka, zeby strzelic dwie ostatnie S-ki. W tej chwili stosunek baterii do farmarki wynosi u mnie 1,46, co uwazam za przyzwoity wynik.

6. amber♥

amber♥ Komandor forum

No ja tradycyjnie - nie wiem ile czego miałam :p..natrzaskałam ok 800 baterii ..miałam ok 2 tys farmarek ..wykupiłam wodospady , złotokap ( przez przypadek :D) i 200 SP, teraz na stanie mam 2192 farmarki ..nie wiem oczywiście ile z utylizatora dostawałam ale 150 zapamiętałam i parę 90 :pxDxD..farmarki zostawiam na czarną godzinę , magiczne mnie nie rajcują a reszta zobaczy się w praniu - pewno SP będę kupować ???:)

7. piotrs

piotrs Książę forum

a ja byłem przekonany że nubloni do jutra są i rano zapakowałem za dużo do silosa-gdyby komuś się walała bateryjka i nie miał co z nią zrobić-to może mnie rzucić-za gapowe się płaci :)) ale nic to-nie takie wtopy były ;)

pretorianka lubi to.
  8. tosia

tosia Nadzorca forum

nie martw się mnie też nie lubią, nie miałam ani razu najwyższej kwoty farmarek, odblokowałam tylko za 400 wodospady i finito, może następnym razem będzie lepiej:)

powodzenia:)

pretorianka i Ola_- lubią to.
  9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

368F i koniec, tylko Jackpot L zdobyty-.-

pretorianka lubi to.
  10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Event bardzo udany.Prawie 1200 farmerek zdobytych,więc zapasy uzupełnione.

asia1106 i pretorianka lubią to.
  11. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Zutylizowałam baterie do zera. Wodospady wykupione dawno. Nubloni dali mi około 600 szt. 150 trafiłam i 60 też raz ale 90 nie:eek: Ogólnie mogło być lepiej ale i tak fajnie8)

pretorianka lubi to.
  12. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Nubloni mieli focha:sleepy: i tylko raz trafiłam jack pontaxD ,potem bardzo niziutko,udało mi się wyzyskać, 200 SP ,wszystkie kupony na kombajn i jakieś tam:p:p:p ,bahamę ciskam w spóldzieni ,może się uda;),czwarte zadanie zaczęte:p

pretorianka lubi to.
  13. marynia53

marynia53 Cesarz forum

niestety, nie wykorzystałam całego wsadu czyli zmarnuję cebulę za 1110111 jednostek. Wykupiłam wyspę i SP. Zostało
    338 farmaków. Trudno się mówi i sieje się dalej;););):p:p:)

gosiagosia60 i pretorianka lubią to.
  14. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Miałam farmarek ok 900 . Teraz jest 1900.8) SN trochę ubyło, ale warto było. Jestem zadowolona xD
    Edit. No i prawie 40 tys. goździków pracowicie uhodowanych poszło na przemiał.
    Wrzucałam chytrze, tylko tyle ile było potrzebne na jeden wsad XL xD
    Taki to sknerus ze mnie ;)

15. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Ja się cieszę, że już sobie polecieli :D

16. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Też wrzucałam tyle ile trzeba ;) Wolałam nie ryzykować :p
    Farmarek zdobyłam coś koło 600-700, to i tak przyzwoity wynik, skoro po drodze trzeba było wesele zaliczyć :D

Nutka lubi to.
  17. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

150 i w innych opcjach te najwyższe sa tylko raz na event

18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Kilka razy po 60 dostalam z najwiekszego, 150 sie udalo nawet szybko, 90 tez bylo chyba, nie pamietam....pamietam, że zapomnialam że w poniedziałek mialam jeszcze przed 14 cos tam zebrac i do konca baterie zutylizowac, ale przypomnialo mi się to o godzinie 16 :p
    ale troche farmarek wpadlo - 2592 na stanie

toDzasta i krasnoludek10 lubią to.
  19. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Z uwagi na zakończenie wydarzenia, temat zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.