Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Dziękuję.:D:inlove: Znaczy trza kupować bo mam ten rząd:D no to skupiam się teraz na wypadajkach... obuxD

-norbijas- lubi to.
  2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Nie tak szybko Mariola - przy okazji gratuluję . Zbiór cebuli mam wieczorem dopiero i może jakieś baterie wpadną , żeby chociaż item zgarnąć no .

3. Goofiozo

Goofiozo Okazjonalny autor

dwa eventy naraz to jakiś żart?jak siac dwie rosliny na raz?

4. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

tej drugiej wcale siać nie musisz, u kosmitów ważne są baterie, nie roślina ;)

5. sina_si

sina_si Forumowy żółtodziób

Nie bardzo rozumiem napis przy itemie Owocowy automat - "dostaniesz to podczas przyszłej akcji specjalnej"
    Czy to oznacza, że ten item będzie też do zdobycia podczas następnej akcji i nie trzeba go teraz kupować?

agni33 lubi to.
  6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

wsadziłam XL dostałam 30 farmarek, a że miałam 30 to item zdobyty. Teraz czekam na baterie, żeby zrobić kolejny wsad XL.

7. aisunel

aisunel Generał forum

Wypadalnosc na SP 100% i bateryjek i termosow.Wychlapane 1000 kropelek.Jacpot zdobyty na 10,20 i 35.Pnacze u mnie daje 39k PD oraz 126k TPD,ze skrzyneczki wypadlo 3xdarmowa proba.Wypadalnosc bateryjek lepsza od termosow.Jeszcze tylko pasza do zdobycia i finito.Ide termosy oddac swietlikom,no bo wiadomoxD.Multum bateryjek wszystkim.Powodzonka.Aha z tych niebieskich drzewek tylko termosy wylataja,sasiedzi prosze tylko o bateryjki

Nutka i -norbijas- lubią to.
  8. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

niestety nie bedzie do zdobycia w czasie nastepnego eventu..
    po prostu tlumacz po raz kolejny popelnil kardynalny blad i sporo graczy "dzieki" temu moze nie miec tego itemu

9. AGA1173

AGA1173 Chodząca legenda forum

Witam:)

Baterii po zbiorach 181 szt, dwa wsady do utylizatora XL dały 24 i 90 farmarek. Z poprzedniej edycji miałam 112 farmarek, item już jest, a na pnącze brak jeszcze 124. Zobaczymy ile baterii wypadnie wieczorem:)

10. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

2 x XL i 2 x 24 /najniżej/.
    Więcej za 2 doby jak kasztanek pójdzie w ruch.
    Pnącze , item , 60 SP , złotokopy i glicynie ściągnięte ze starych zapasów.

Bry piątunio:D.

11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Jak kupisz ten item i postawisz na łące to pokaże się normalny napis , Z tymi 2 co już mamy też tak było .

Daisy44, gadek oraz Nutka lubią to.
  12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Item kupiony:D - za farmarki uciułane wcześniej. Do pnącza brakuje 210:) Czekam na wieczorny zbiór badyla:)różnego - nie eventowegoxD Powodzenia w utylizowaniu i w tym świetlistym też xD

13. -patryk170-

-patryk170- Forumowy żółtodziób

Witam serdecznie i mam pytanko - Czy układ w okienkach ma znaczenie w evencie świetlikowym, czy dopiszą wszystkie dodatkowe nagrody na zakończenie.

14. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Nie miałam nerwów, nie miałam SN na wypadajki, poszłam kupiłam baterie - pnącze i item mój, reszta niech poczeka jak nazbieram. Przed odlotem /nublonów nie moim/ zobaczę na co mnie jeszcze stać... :)
    Pozdrawiam Wszystkich utylizaczy :)

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie ma znaczenia kolejność w jakiej zapalasz lampiony, możesz zapalać dowolne a kiedy będziesz miał zapalone wszystkie w danym rzędzie wtedy otrzymasz nagrodę, ale do rozmów na temat eventu świetlikowego zapraszam tutaj: >>klik<<, a z pytaniami tutaj: >>klik<<.

16. -patryk170-

-patryk170- Forumowy żółtodziób

17. tigre

tigre Fanatyk forum

Silos załadowany teraz wypadaje lecą

zapodałam 4xL - za każdym dało 10 farmarek :( czyli drugie od dołu ....
    i po co ja na durnoty wypstrykałam się do 2 farmarek ostatnio? ;)

Jakos na pnączaka zebrać muszę - i jak rozumiem itemik trzeba bo potem nie będzie?

Nutka lubi to.
  18. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Pnącze zdobyte:

Do itemu na różowe pnącze jeszcze brak 28 farmarek

Ostatnie edytowanie: 23 kwietnia 2017
  19. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Tak Ewuś masz rację tylko trzeba się przelogować.:)

[​IMG] [​IMG]

peterek_w, Anhedrea oraz draculik34 lubią to.
  20. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Ile goździków potrzeba wrzucić,aby zapełnić cały silos???

Bo się bardzo zdziwiłam ile mi goździków zostało po wrzucie. A zauważyłam to dopiero jak na targ chciałam wystawić ofertę:)

agni33 i Nutka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.