Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aisunel

aisunel Generał forum

Zmiany,zmiany,zmiany.Przy poprzednich kosmitach wystarczyly tylko wplaty stodolniane.Jeszcze wczesniej bateryjki lecialy juz tydzien wczesniej+stodola.Teraz mamy 3 dni na bateryjki+stodola.No ilez nam tych bateryii wypadnie z 300xD.Nie ma od ktorej godziny 21-go beda wypady.Czy 0,00 czy 14,00.Totalny haos informacyjny;).Co na ten temat pisza w krajach rozwinietych?xD

Nutka, AnnDżelina oraz BiałyTrabant lubią to.
  2. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

u mnie 122, więc też nic nie urywa, no ale wiecej niz zero ;)
    Dasz radę Wojtek :)

3. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

Dwa eventy, pnącze , itemy, utylizator- a kombajnu nie widać- palec już wysiada od siania na małych polach- a w temacie to 5000 rosliny wysianej i 450 wypadajek

BiałyTrabant lubi to.
  4. aisunel

aisunel Generał forum

Glupol ze mnie strona glowna od 14 do 22,To moze kasztanowce z 1000+ uzbieraja;)

Nutka, agni33 oraz BiałyTrabant lubią to.
  5. magda2007

magda2007 Książę forum

A jakie itemy będą na to pnącze ze sklepu ?

6. amber♥

amber♥ Komandor forum

Ja biorę pnacze, item ,krzew glicynii ( a właściwie juz 1 kupiłam też tak macie ??)..no i w ograniczonych mam pokusę 60 x super pasza za 120 farmarek - z tego co pamiętam brałam SP ..no zgłupiałam bo tam nie zaglądałam ..:pxDxD

PS Mam jeszcze 474 farmarki i jutro wykupię inne fanty ..:)

Ostatnie edytowanie: 20 kwietnia 2017
  7. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

a mnie to wszystko przytloczylo, ten event nawet nie za eventem a na evencie - takie tempo to jednak nie dla mnie , chociaz pnacze kuszace. no ale :p

btw powodzenia wszystkim 8)

chyba dowolne

ja chce item za to pnacze co wykupilam za sg, a co do reszty to sie zobaczy

duringd lubi to.
  8. magda2007

magda2007 Książę forum

No własnie ,nigdzie nie jest to napisane.

9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Eventa nie robię - wolę chociaż raz skończyć świetliki na luzie8) I posprzedawać sobie sok klonowy i cytryny/owce/angorską wełnę oraz ewentualnie banany:p

10. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Poradnik został uzupełniony o brakującą informację.

Na możliwym do zdobycia pnączu stawiamy dowolne itemy pasujące wielkością do chmurek.

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

:( Nie mam farmarek.Więc event robię,bo muszę chociaż ten item na pnącze wykupić.Ale dobrze chociaż,że siać nie trzeba,bo bym już chyba własną pięścią się zabiła-.- Tyle,że liczyłam na owoce do oddania a widzę tylko zielsko.Coś tam w stodole leży,to zobaczę,co się uda zrobić.

12. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)
    Sąsiad nie martw się , ja mam 2 farmarki więc jedną mogę Ci podrzucić przez płot:p;)

13. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Hejka Mariolka :)
    To na item już masz ;)

Witaj Asiu :)
    No to poszalejemy jutro z takimi ilościami xD

14. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

W poradniku znalazła się również informacja, że do silosa będzie można dostarczać produkty z Bahamaramy.

15. krasnoludek10

To może jednak coś porobię:pxD

16. _Tomek94_

_Tomek94_ Młodszy ekspert

a skąd wziąść nublońskie bateryjki ?

17. krasnoludek10

Wypadają ze wszystkiego i wszędzie - poradnik się kłania8)

18. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Jutro ze zbiorów będą jako wypadajka:)

Sekme i Nutka lubią to.
  19. krystynka5070

krystynka5070 Młodszy ekspert

a ja mam podobne pytanie - to co , czekać do 14-ej , czy zbierać z rana i siać eventówkę , z której zdecydowanie poleci mniej tych bateryjek :(

20. _Tomek94_

_Tomek94_ Młodszy ekspert

no nie wiem - czytam kilka razy i chyba padło mi na wzrok . Nigdzie wzmianki o tym nie ma !

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.