Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marmlada

marmlada Fanatyk forum

dobry wieczór
    w stosunku do ostatniego eventu z nublonami, tym razem zdecydowanie lepiej. Też zakupiłam więcej fantów niż zakładałam. Nie wiem tylko dlaczego baterie są wymieniane po evencie, moim skromnym zdaniem powinny zostać w stodole (tak jak było to dawniej) do kolejnego eventu i już.

2. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja też zwróciłam na to uwagę, nie jest to fajne. W renzo zostają i można nazbierać i tu tak było. Po co zmieniali ? Trzy dni zbierałam a wystrzelać nie zdążyłam...jak żyć ja się pytam...jak żyć :(-.-

gadek lubi to.
  3. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Normalnie :D gra to tylko zbyteczny dodatek do życia :D:p

4. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Dobry z rana.
    Żeby kupować brakujące baterie na wyprzedażach, proste.

Nie wiem jakim cudem ale dozbierałem brakujące farmarki do pnącza.
    Cel osiągnięty chociaż chciałem też parę innych rzeczy zgarnąć których nie mam, ale trudno może następnym razem się uda.
    Do następnych nublonów się przygotuję z zapasami na 100% bo teraz to też jak i poprzednie na głupiego robiłem pomimo braków.

basia_z_ i Nutka lubią to.
  5. Tenia54

Tenia54 Okazjonalny autor

Pnącze ,item i super pasza 2 razy po 20 szt kupione,za to wkład za 1 350 000 sg przepadł,Zostało 2 farmarki

6. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Jak na tyle wkładu to świetny wynik jest, gratulacje :)

7. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Witam :)
    Ja tym razem wrzucałam do silosa bardzo ostrożnie... tylko tyle na ile mi starczyło baterii zbieranych przez cały czas eventu.
    Wrzucałam tylko pióra papuzie, a żeby wykorzystać końcówkę baterii wrzucałam po 200 goździków, aż wszystkie baterie zrobiły sie szare. Zostało mi parę bateryjek- mniej niż 10.
    Zdobyłam pnącze i dodatkowy item , w sklepiku czeka 340 FM na następną edycję, bo zbieram na drzewo magiczne. Gdyby było więcej baterii może wykupiłabym te drzewo, ale leciały jak leciały... szkoda, ze baterie nie zostają w stodole... nie wiem dlaczego?
    Wszystkim zadowolonym gratuluję udanych zakupów, a tym mniej zadowolonym życzę żeby następnym razem zdobyli to co chcą :)

JohnLock i gadek lubią to.
  8. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja wylosowałam za ostatnim razem. nie wiem który to był raz ale dość późno:wuerg:
    I dlatego skusiłam się za 2 farmarki ostatnie za FL :pbo miałam 88;)
    W sumie mam 473:D:inlove::music: i nie wydaję:) Pnącze i item mam:)

JohnLock, gadek oraz draculik34 lubią to.
  9. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

a ja sobie poszalałam...ostatecznie jedna farmarka kosztowała mnie 5 679 sg i 1,70 baterii...teraz pakiety SP po 60 szt mogę przez 18 miesięcy brać;) chyba że... po drodze coś ciekawego się trafi:)
    miłego:)

10. puma103

puma103 Okazjonalny autor

Czy item owocowy automat bedzie można zakupic w skleporamie w nastepnym evencie?

11. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Item ze skleporamy nie został usunięty i jest nadal do kupienia.

12. puma103

puma103 Okazjonalny autor

czyli moge w nastepnej akcji kupic? Bo teraz juz n ie mam farmarkow

13. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękujemy za Wasze opinie w temacie. Wątek zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.