Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Czy ktoś z Was dostał gwarantowaną nagrodę z utylizatora? Ja gram XL i do tej pory nie udało mi się wylosować tych 150 farmerek i myślę,że już ich nie wylosuję,bo brakuje mi do oddania 31 baterii.

pretorianka lubi to.
  2. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Jak zagram w S i da mi 1 farmarkę a nie brakujące 2 to wyjdę z siebie i stanę obok :D:D:D

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

mi się udało raz :)

Renia1920 i draculik34 lubią to.
  4. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Trafiłam za piątym, czy szóstym razem. Dziś dla odmiany leciały mi po 24 farmarki :cry:xD

Renia1920, Nutka oraz draculik34 lubią to.
  5. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Ja wczoraj dostałam :)
    Gwarantowana tzn. że jeśli nie dostaniesz jej szybciej w czasie losowania to dostaniesz ją jako 10 losowanie.

6. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Sęk w tym,że ja nie liczyłam ile razy zagrałam :sleepy:

agni33 lubi to.
  7. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Ja dostaję płotki a wepchałam towaru za 3000000. Zdobyłam co prawda na item a do pnącza brakuje mi 2 farmarki i brak baterii :sleepy:

RosesFarm lubi to.
  8. draculik34

Na Twoim miejscu pchałabym te xl do końca. Szansa jest, że w kolejnym losowaniu je dostaniesz.

Nutka i Renia1920 lubią to.
  9. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Tylko nie wiem czy wypadnie mi 31 baterii, a czasu jest mało.

draculik34 lubi to.
  10. nicponiara

nicponiara Czeladnik forum

Mi się udało zdobyć i dlatego mam już pnącze.

-małgoś-, draculik34 oraz Renia1920 lubią to.
  11. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

no tak, ale wiecej farmarek juz nie zdobede ( mam na mysli po skonczeniu eventu )

draculik34 i Renia1920 lubią to.
  12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

mam 24 baterie :)
    zasiałam marchew

srebrnik mi urosnie 2 minuty po 22 xD ale co tam, pnącze mam, item mam, nic wiecej nie chce :p wiec biore ostatnią z marchwi a jak nie to sieje cos jeszcze i koncze zabawe :) jestem zadowolona, nie myslalam ze uda sie :p

agni33, draculik34 oraz Renia1920 lubią to.
  13. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Jest!!!!!!! Dziękuję kochani za pomoc :D:D:D:D:D:D zagrałam w S i dostałam 3 farmarki. Jest pnącze i 1 farmarka na pocieszenie :D:D:D:D:D:D:D Dziękuję jeszcze raz.

14. draculik34

Jeśli masz uszlachetnione róże i trochę super nawozu, bajery typu kerstol, biała niewinność, eliksir życia i źródło życia to szybko możesz nazbierać bateryjek.

gadek i Nutka lubią to.
  15. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

olek2000n - Twoje posty usunęłam jako off top.

16. Karo*

Karo* Forum Pro

No to mam dylemat uzbierałam całe 255 faremek mam brać Fl czy zostawić na następny raz do pnącza... co robić pomocy :)

17. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

na chwile obecna mam 289 farmeramki , raczej nie uda sie tym razem

Karo* mam podobny dylemat . jedynie zakup florenow mnie kusi , jesli mialabym wydac , chociaz wolalabym zdobyc to pnacze

18. Karo*

Karo* Forum Pro

Ja też ale dziś cały dzień się męczę z faremkami najwięcej wpadło mi 24 masakra jakaś i chyba wezmę Fl a następnym razem może się uda pnącze zdobyć może...

Spróbuj tak jak małgoś może ci wpadną te dwie farmerki z S ek... jest jeszcze chwila...

Oj cyferki mi się pomyliły 12 no na dziś to chyba dużo :(

-małgoś- lubi to.
  19. puma103

puma103 Okazjonalny autor

czy te farmarki trzeba koniecznie wykorzystać?Czy można zostawic do nastepnego razu?

20. draculik34

Farmarki mogą zostać, trzeba wykorzystać bateryjki bo po evencie zostaną wymienione.

gadek, Nutka oraz agni33 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.