Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gadek

gadek Fanatyk forum

Lepiej je zamienić na farmarki;)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie zdobyte 50 FL (może po aktualizacji podmienią na floreny?) I jeszcze dzisiaj do zdobycia tylko Sklepoholik, bo Budowniczy by się marnował:)

Widełki3 i kacper_07 lubią to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

268 farmarek na stanie....32 jeszcze brakuje do pnącza i 20 baterii zeby cos wylosowac :p
    za 2 godziny zbieram srebrnik a 4,5 godziny orzech laskowy, takze moze się uda....
    2x 60 farmarek udało mi sie trafic

-mala159-, basia_z_ oraz kacper_07 lubią to.
  4. krasnoludek10

Mi się udało 150+30+90:)

kacper_07 lubi to.
  5. Karo*

Karo* Forum Pro

Nie no ja chyba nigdy nie uzbieram tych 300 farmerek jeszcze 100 mi brak na pnącze , ale jak z L mi leci 8 no to jak inaczej nawet goździki uszlachetnione sieje i lipa szkoda sn... Ech ciężkie jest życie farmera z kulawym serwerem :(

Nutka i szarlotka7711 lubią to.
  6. Gogosia

Gogosia Analityk forum

a ja mam 291 farmerek i zastanawiam się co wybrać: pnącze czy floreny? floreny ostatni raz, a pnącze jeszcze będzie czy tylko teraz?

Nutka lubi to.
  7. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Karo* jak siejesz na super polach, to masz z super nawozem jeden na jeden przecież o_O 44 +44+ nie wiem ile, bo mam tam drzewa.

8. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Pnącze zostaje do kolejnej edycji.

Widełki3 lubi to.
  9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

trafiłam 150 farmarek i mam pnącze :) jeszcze 118 farmarek mam w zapasie ;)
    wypadajki jeszcze dzis wylecą wiec cos tam skorzystam z utylizatora ale farmarki zostawiam na inne czasy :p

-mala159- lubi to.
  10. Gogosia

Gogosia Analityk forum

podpowiedzcie na co się zdecydować?

11. Karo*

Karo* Forum Pro

Nie sieje na super polach ale na zwykłych z sn tak wypadają wypadajki tylko cco z tego jak oddaję wysokie a same małe faremki mi wyskakują o to mi chodzi... No nic zobaczymy ile mi teraz wyskoczy z XL i.. :)

pretorianka lubi to.
  12. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

No i mam :inlove::inlove::inlove: stoi dumnie xD

13. Karo*

Karo* Forum Pro

No i z xl wyskoczyło 24 faremki nie mam już nerwów ostatni zbiór goździków i te parę godzin nie wiem może rzeżuchę będę siać :) brakuje mi 80 f do pnącza zobaczymy jak nie dozbieram to zostawię na następny raz :)

Nutka i pretorianka lubią to.
  14. andzia0393

andzia0393 Okazjonalny autor

czu jezeli zostanie mi cos w silosie to po evncie mi to przepada?

pretorianka lubi to.
  15. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Mi też od dziś, przy wsadach XL wyskakiwały po 24 farmarki.:oops: Na szczęście wczoraj było lepiej, to się obkupiłam. Dziś tylko na złotokap naskładałam.:sleepy: Nie trafiałam jakoś na nublony wcześniej, to w tym evencie wybrałam i pnącze, i item na pnącze, i duży pakiet super paszy. Nawet na floreny ostatniej szansy nazbierałam, ale to wszystko wczoraj. xD

Ponoć przepada, niewykorzystane baterie też. Nie ładuję nigdy silosu do pełna. wrzucam towar za 300 tys. dodaję 90 baterii i utylizuję.

Ostatnie edytowanie: 23 kwietnia 2017
    Nutka i -Maud- lubią to.
  16. Karo*

Karo* Forum Pro

To trochę nazbierałaś :)
    No właśnie ja wczoraj nie miałam czasu dziś siedzę w domu myślę sobie pobawię się a tu nazbierałam na słodki item i pnącze chciałam wszystko leci ok o dziwo... a tu takie cuda z tym utylizatorem u mnie :) sieję goździki na zwykłych dużych polach są do zebrania po 49 min, ale sn już mi się kończy... Zasadniczo nie narzekam no ale dziś to już wyszłam z siebie i stoję obok :) chyba czas na spacer szare komórki dotlenić :)

17. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

obyś miał rację

18. krasnoludek10

Też mam taką nadzieję - Sklepoholika dziś nie będzie.

19. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

u mnie porażka z bateriami :(,

do tego farmarki to lecą te najmniejsze ilości :cry:

mam tylko item na pnącze i wątpię bym cokolwiek więcej dała radę wykupić w sklepie

Karo* lubi to.
  20. Karo*

Karo* Forum Pro

Nie płacz ja też tyle tylko zdobyłam...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.