Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

witam:)
    wczoraj w utylizację się pobawiłam- prawie 2800 SN zutylizowałamxDxD
    jak na razie silos 3x napełniałam-głównie piórami papuzimi(cena na targu to często ok. 1200 sg-czyli dobrze poniżej wartości w stodole) - dostałam 1722 farmarki- czyli jedna= ok. 5226sg-jeszcze 393 baterii czeka czyli coś tam przybędzie...
    po ostatnich edycjach miałam 529...skleporamę szerokim łukiem omijałam-zawsze było mi szkoda wydać ciężko uzbierane farmarki na cokolwiek...a teraz...Przydaś prze:D coś o pakietach SP na rok, drzewkach, itemach i pnączach wykrzykuje;)xDxD
    powodzenia i miłego dnia życzę:)

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja chyba tego pnącza nie wezmę-i tak zbieram co kilka dni,bo męka ręcznie ciąć gałązki -.- Na PD i TPD jakoś mi zależeć przestało, odkąd Blazers zdobył max ...i tyle jego :D Wzięłam SP 60 szt.i item.Teraz chyba kupony,bo bieda u mnie.

Nutka, morellaa oraz gadek lubią to.
  3. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Trafiłam w nublonach 50 farmarek-pnącze moje i item mój teraz zbieram na te XL-kę może trafię 150:D:D:D

Nutka i usiamik46 lubią to.
  4. gadek

gadek Fanatyk forum

Bry sobotnie:)

Można by rzec,że event skończyłam,chociaż to niemożliwexD
    Ale wzięłam co chciałam,bo kasztana uruchomiłam z rana:ppnącze jest

super papu też,więcej mi nie trzeba,no chyba że mnie bateryje zasypią;)

5. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

hejka, mam obecnie 34 farmarki a musze mieć 50 na ten item na słodkie pnącze, dzisiaj z 3ech lak jabłek xl (glowna dzika i lesna) dostałem, 62 baterie), to chyba zostawię te jabla i wieczorem zbiore, chyba się uda zdobyc brakujące 16 baterii :D :D

agni33 lubi to.
  6. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Pnącze zdobytexD,mam jeszcze 124 farmeraki ,ciułam dalej na kupony na kombajn 3h ,bo ręka mi już odpada od ciągłego klikania,;)W utylizatorze udało mi się trafić raz 150f,raz 60 i kilka razy po 30 nie jest źlexDxDxD

Nutka, gadek oraz cyfrzak lubią to.
  7. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

Witam :)) za 8 razem w XL dostałam 150 farmerek

Anhedrea, Nutka oraz bacowa70 lubią to.
  8. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Gratki Alu :)
    u Ciebie to pnącze takie wypasione;) w sensie, że itemy dobre na nie dałaś, u mnie bidusie stoją i przydały się też darmowe itemy "przejście wzbronione":)

9. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    Plan wykonany[​IMG]
    Teraz zbieram na przyszłe edycje Skleporamy;).

10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

to nie ciekawie , dużo towaru trzeba , a ja oszczędna jestem , no nie wiem , muszę to przetrawić czy warto .

11. gadek

gadek Fanatyk forum

Dzięki Aniu :)

E tam wypasione,ciągle dają jakieś lepsiejsze to w pasku się zbiera i trza je poupychać;)

12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Jak ma się szczęście to może i tak ale mi na 2 próby xl wypadły po 24 farmarki:eek: Niby to nie mało ogólnie, ale do pnącza daleko:cry:
    Mam to samo. :cry:Nie wiem czy ryzylować czy brać L-ki:oops:

dotikampo i Nutka lubią to.
  13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

L jeszcze nie brałam , kurcze ja to wcale nie mam szczęścia w tych losowych nic a nic .

visa77, Daisy44, Nutka i dalsza osoba lubią to.
  14. gadek

gadek Fanatyk forum

Mnie się w xl udało za 4 razem 150 farmarek i przeszłam do l,bo mniej baterii i towaru zjadało;)

15. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

jak można dowolny item na pnącze to najlepiej jakiś najmniej wartościowy np. zbiornik na wode dla 1x1, a te większe na ozdobnym lub wyspie skarbow, i więcej pd/tpd jest :D

agni33 i Nutka lubią to.
  16. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Masz rację :)
    tylko farmerzy grający długo, mają tak zapełniony pasek itemami, że nawet te dające dobre PD/TPD lądują na pnączu jak u Ali:)
    Ja schowałam sobie na tym pnączu np. 2 króliczki ;)

17. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Ja też nie mam szczęścia do tego typu eventów najwięcej miałam 8 faremek co prawda z 10 no ale.... Nie jesteś samotna trzymamy się razem i razem truchtamy do celu hihihihihi

18. visa77

visa77 Komandor forum

Bateryjek było dużo więc udało się zdobyć item do pnącza, i dwa drzewka złotokapu bo do misji dużo go trzeba:( i teraz zbieram na pnącze :p

gadek lubi to.
  19. kacper02052003

kacper02052003 Zaawansowany

mi do pnacza brakuje 22 farmarki oraz 50 na item , na 4 strzaly xl: 2*60, 1*90 i 1*30 , dam rade a kto mi powie co dzisiaj bylo w skrzyni u franka bo w tym czasie zawiesil mi sie laptop i nie wiem co bylo

20. visa77

visa77 Komandor forum

u Franka darmowe wejściówki

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.