Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marta44445

marta44445 Naśladowca mistrzów

3000 super nawozu wychlapane, uszczuplony zapas papuzich piór efekt 268 farmarek. koniec zabawy na dziś.

bakowska123 i kybek93 lubią to.
  2. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Wrzuciłam na full piór papuzich i brałam same L- kilka kliknięć i zabrakło baterii. Na stanie 70 farmarków czy czegoś podobnego.
    Ja również na dzisiaj pasuję. Do jutra ciułam baterie.

3. misiołajka

misiołajka Aktywny autor

Jackpot 10 za 10 razem
    Jackpot 25 za 5 razem
    Jackpot 35 za 6 razem

Odpalony kasztanek, zużytego SN niewiele bo tak ok 600 - zdobytych farmarek 83 (oprócz powyższych były jeszcze 2 wsady 35). Nie miałam zapasów baterii z poprzednich eventów (tylko 4szt)

Długa droga do "zakupów specjalnych" mnie czeka - teraz zbieram baterie tylko na L-ki - uzbieram tyle ile uzbieram... i do następnego razu :)

4. Megan

Megan Komandor forum

a jest jakieś nowe pnącze?

bakowska123, kybek93 oraz kabokazekana lubią to.
  5. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

1 wrzut i 14 farmarków:)

6. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Nie ma nowego pnącza, to jest pnącze z poprzedniej edycji.

7. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Cześć sąsiadka :)
    Dziękuję.
    Plan wykonany. Więcej już nie bawię się dzisiaj.Chyba jednak zatrzymam tą nową walutę na inne nagrody skoro ma się pojawiać w grze. Mam czas do końca eventu na zastanowienie się.

8. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Na początek 383 farmarek i teraz juz na spokojnie zobaczym co wyleci na bieżąco z pól.
    Nie poszaleje za to za bardzo,ale cosik tam chyba kupię

bakowska123, kybek93 oraz gadek lubią to.
  9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dodałem pnącze kwiatowe z alchemikiem (źródło i eliksir życia) i zbiło czas do 5:30

10. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Swoją drogą to rozrzut piękny jest w tym sklepie. 20 gwiazdek kosztuje 400 farmarek a 5 ZB 240 farmarek

11. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Trzy pełne wkłady do silosu / pióra papuzie - dziękuję Norbi /, wykorzystany kasztanek i super nawóz - efekt 107 farmarek, około 1 mln TPD, sianogroszy i PD nie liczyłam. Stan baterii "0 ". Na dzisiaj koniec, a może i na jutro też.
    Błędy w tłumaczeniu trochę mnie kosztowały, bo kupowałam produkty z farmy, jak w OO było, że z baha nie. Kto mi to teraz zwróci ?
    Jak długo jeszcze trzeba czekać na porządne przetłumaczenie, albo na porządnego tłumacza ? :(

12. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

no i weź np te 5 bananów x 10 by było 50 to wyjdzie za 2400 farmarek
    a 50 bananów jest za 1200 i chyba to się najbardziej opłaca - tylko weź uzbieraj 1200 Farmarek

aa co do zmian w tym sklepie to zmieniać się będą tylko te ograniczone jak rozumiem?
    a specjalne zostaną i nie będę zmieniane jak w Renzo mam nadzieję

żeby nie było że zbieramy sobie i zanim uzbieramy to nam sprzątną - zmienią specjalne jednorazowe
    choć to jest bardzo prawdopodobne zanim ja uzbieram xD

13. rdana

rdana Forumowy żółtodziób

Do czego służą FARMARKI? są wśród nagród

14. grazaw6

grazaw6 Mieszkaniec forum

Nie podoba mi sie ten ewent.Z 795 baterii dostalam 49 farmarek.To ile potrzeba farmarek aby wykupic drzewko?Moim zdaniem to sa kpiny i w tym momencie przerywam zabawe.Nie lubie byc robiona w bambuko.

15. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Przegięli z tą ilością farmerek, a w utylizatorze taki wzór: pd, pd, pd, tdp, sg, farmerki, farmerki.

Uzbierałam na magiczne, 60 sztuk sp i 1x 20 sztuk sp.

Na tym kończę z kasztankiem, na i tak dużo SN poszło ( dobre chociaż to, że to z drzew sn), nie wspominając o goździkach. Nawet zużywając cały zapas SN, nie uzbierałabym na to co mnie jeszcze interesuje. Powrzucam jeszcze baterie, które ze zbiorów polecam i nic więcej.

16. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Witam:)
    jak Wam wylatują baterie z roślin z użyciem kasztanka, bo nie wiem czy warto go odpalać. Mogę poświęcić ok 1 tys. SN ale co ja za to wykupię.
    U mnie bardzo marnie z bateriami, w stodole miałam tylko 17, z pól wyleciało ok 200, w nagrodach dostałam wyłącznie PD, SG i raz TPD.

17. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Powiem Ci tak baterie w miarę dobrze z kasztanka lecą, gorzej z utylizowaniem ich, bo więcej PD wpada niż farmerek. Przynajmniej u mnie. Wywaliłam koło 6 tys SN i uzbierałam na to co wyżej napisałam.

18. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Wypstrykałam ok 2000 kropelek na goździki, leciały jak każda inna wypadajka
    Ze sklepu sprzątnęłam paszę w obu wydaniach i to by było na tyle;)
    teraz ile wylezie, tyle się pobawię, słabe te strzały tym razem
    Pokusiło zobaczyc, co to za skrzynia nocy pełni księżyca 8)
    zobaczyłam8)
    dziękuję 8)

Ostatnie edytowanie: 6 stycznia 2017
  19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Będę zbierał baterie do niedzielnego wieczora.
    Wtedy zdecyduję, czy odpalać pnącze i ile SN poświęcić.

20. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

2000 żetonów -239 farmarek
    8,37 - 1

Zastanawiam się czy dalej jest sens SN inwestować.

Goździk na super polu - 100% baterii.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.