Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Witaski:) będę dzieliła na przemian róże i goździki zobaczę ma ile będzie wsadów...... :)ale te 44 fermerki do zdobycia-to chyba tylko na "waciki" bo na nic więcej nie wystarczy:pxDxD

2. IRENKA2047

IRENKA2047 Naśladowca mistrzów

Nasza TL często się myli, ale każdy ma prawo tylko trzeba umiec z tego wybrnąć

bakowska123 i kybek93 lubią to.
  3. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Czy do "upraw" zalicza się owoce z drzew ?

4. alusoo

alusoo Zaawansowany

No,właśnie: Jakie jest oficjalne ogłoszenie w sprawie baterii? zostają czy nie zostają?

5. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Liczyłam na produkty z Baha, bardzo się zawiodłam. Mam trochę cebuli, poczekamy, zobaczymy....
    Pozdrawiam wszystkich utylizujących śmieci / niepotrzebne produkty itp./, chomikujących też pozdrawiam ! :)

6. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

nie rozumiem...tak jak napisałam za towar o wartości 20tyś dostanę 30 250 PD-czyli za wkład S, za 100tyś-wkład L dostanę 114950PD...czyli wyjdzie mi więcej jeżeli wpłacę 5*S=100tyś=151250PD...chyba że:) ilość zużytych baterii ma większą wartość a nie towar ze stodoły;)

7. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Nie -owoce to owoce a uprawy to to co siejesz i zbierasz:)

bakowska123, kybek93 oraz kaska860 lubią to.
  8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

@jola0909g

Zgadza się, tylko dla mnie różnica wsadu ze stodoły nie gra roli. Zwracałem uwagę głównie na baterie.

9. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Coraz lipniejszy ten utylizator :(
    Pamiętam pierwszą edycję, gdzie Marcele leciały jak szalone. Nazbierałem ich z 5 na raz.
    No ale dlaczego 44? Przecież te nowe monety są nie tylko w jackpotach...

10. niki1990

niki1990 Komandor forum

Też liczyłam. Szkoda, ze nie można zutylizować samych drzew i z farmy i z baha. Nie wiem, czy w ogóle będę robić. W tym miesiącu zrobię chyba wyłącznie pełnię i event urodzinowy, o ile będzie ciekawy. Szczerze mówiąc nie mogę się doczekać na G&T oraz na pociąg

11. ruda120

ruda120 Ekspert forum

gdzie mozna sprawidzic ilośc baterii?

12. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

stodoła---> zakładka inne (na samym dole listy)

bakowska123 i ross2 lubią to.
  13. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Stodoła - inne

14. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

no to i ja chyba od jutra będę siała róże bo wszystkie bonusy dla nich mam wiec szybko urosną i wypadajek też troche dadzą :)

kybek93 lubi to.
  15. RWM41

RWM41 Ambasador forum

A widzisz... ja liczyłam nie punkty a walute jaką można wygrać

16. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

To coś źle zakumałam???? Oświeć mnie proszę bo z tego co poczytałam to:p..............no nie wiem sama jak mam to rozumować:oops: Tak pierwsze utylizatorki były super-to prawda :inlove:

17. hasiokos

hasiokos Młodszy ekspert

Eeeee, nie mozna bahamy, nie mozna owoców, w zasadzie tylko to mialam do pozbycia sie. lipa panie dzieju

bakowska123, kybek93 oraz kufynka lubią to.
  18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a mialam nadzieje, że pióra papuzie mnie poratują a tu o... :p

bakowska123, kybek93 oraz azadrubalja lubią to.
  19. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

pewnie o to że np w L JackP 28 Farmarek jest tylko raz ale między pomiędzy można trafić 7 lub 14 więc nie ma sztywnej liczby 44

20. Lithuana18

Lithuana18 Czeladnik forum

Kolejny event a ja znowu muszę się poddać na starcie, no chyba że uda się coś na szybko zdziałać :) trzymam za wszystkich kciuki żeby poszło wam dobrze :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.