Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jacekf

jacekf Komandor forum

event nareszcie skonczyl sie bo juz lekko bylem zly na te nowe nublonki......>:( taka formula niezbyt ciekawa , to lekkie przegiecie .
    oddajcie nam stare nublonki ..................................:mad::mad::mad::cry::cry::cry:

koncze ten event maja na stanie 165 farmarek . nic nie kupilem - zostawiam na pozniej, a sam event niech odejdzie w zapomnienie.........:( baj baj .........................;)

2. sumatra74

sumatra74 Okazjonalny autor

Już od dawna nie widziałem takiego słabego eventu. Cztery dni robiłem aby pozbierać tylko 120 farmarków !Potem mogę zamienić w sklepie na 20 super paszy i 15 nawozów - kpina!!!:(>:(

3. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Na stanie 245 Farmarek- czekają cierpliwie. Do tego 18x 89.300PD, 8x 70.500SG, 8x 142.000TDP, plus drobnica z S i M. Oby coś poprawili w tej losowości nogród- jak do tej pory to się nie popisali:wuerg:

Megan, skaliwa oraz Renia1920 lubią to.
  4. dorota444

dorota444 Moguł forum

Nic nie kupiłam mam f 112 :(((((

skaliwa i Renia1920 lubią to.
  5. sumatra74

sumatra74 Okazjonalny autor

O to chodzi!!! -.- _małgoś- ma racje!!!:mad:

Niepotrzebnie wymieniłem w sklepie:(

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 stycznia 2017
    skaliwa lubi to.
  6. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Koniec tego eventu nareszcie. Siedziałam do końca żeby uciułać baterie na wsady no i efekt taki że od wczoraj przybyło 21 farmarek :p Jak na wkład do sklepu to marnie:( W sumie mam 99 tych dziwnych monet ale ich nie wydaję póki co. Jedna bateria na stanie:pDobrze że miałam sporo cebuli i goździków to jakoś strat w stodole nie odczułam za bardzo:):p;) ale ogólnie trza się natyrać na polach a i tak dostaje się niewiele:(:cry:

7. małgoos

małgoos Cesarz forum

Wreszcie koniec wyzysku załapałam tylko 60 sp reszta poczeka na lepsze czasy

Megan lubi to.
  8. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Ogólnie 150 monetek. Nic nie kupiłem, czekam.8)

9. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Zutylizowałam się na 100% jak bum , cyk , cyk .
    Na stanie 1 bateria - tych nowych 0 , ale 60 szt sp jest - normalnie tak zaszaleję w ewencie hodowlanym , że nie tylko dach
    w oazie będzie latał . Jak to dobrze , że się skończył ten jakże lubiany przez wszystkich ewent - do następnego farmerki i farmerzy - oby był lepszy od tego .

10. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Na temat ewentu wszystko już napisano. Mam tylko taka propozycję dla BP - Kochani spójrzcie na statystyki ilu graczy po tym "szalenie niesamowitym ewencie z wypasionymi nagrodami" odejdzie z gry. Resztę przeanalizujcie sobie sami. A jeżeli Wam chodzi by zamknąć grę wystarczy zamieścić stosowne ogłoszenie podając w nim ostateczny termin i to wszytko. Gracze resztę "załatwią". Mój wniosek - nie tędy droga do zatrzymania graczy i zarabiania kasy. Czy w tej firmie nie ma już jakiego takiego ekonomisty, który oceniłby tego typu pomysły? Jeżeli tak to serdecznie współczuję. I to byłoby na tyle. Pozdrawiam zniechęconych i poirytowanych - szkoda Waszego cennego zdrowia na takie błahostki. Bynajmniej na mnie przestało to działać, a przekonuje mnie do tego by opuścić grę. Jedynie czego mi będzie brakować to Waszego towarzystwa i jak dotąd tylko to powoduje, że nie zrobiłem tego do tej pory.

11. tikacz125

tikacz125 Okazjonalny autor

N

A u mnie nawet tych 60 sztuk SP nie ma, brakło 1 farmiaka, a na ostatnich 10 próbach złapałem tylko jeden strzał za 7 farmiaków,szkoda gadać>:(>:(>:(

12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Zostało mi 18 farmarek,wzięłam dużą sp i kupon.Troszkę mało.

Nutka, gadek oraz małgoos lubią to.
  13. Megan

Megan Komandor forum

Sporo tych negatywnych odczuć związanych z Nublonami, tylko czy to były prawdziwe, raczej podróbka i taki też był ten eventxD

Ja tam nie denerwuję się, nie ma czym, uzbierałam 110 farmarek i nawet nie uda się zakupić większego pakietu SP, na resztę szkoda tak ciężko zdobytej nowej waluty.
    Kupony jak mi zabraknie to zrobię komiks w spółdzielni, wyjdzie taniej ;)

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rzadko kiedy narzekam na nagrody za wykonanie zadań eventowych i wkład, a właściwie nigdy nie narzekam ale tym razem też mam jakieś negatywne odczucia odnośnie tej odsłony Nublonów :sleepy:
    Zdobyłam farmarek chyba sporo w porównaniu z tym co czytam, bo u mnie tyle farmarki.jpg , nic nie kupiłam jeszcze w Skleporamie, czekam i liczę na zebranie większych ilości w przyszłości w różny sposób:
    Nie napiszę ile poświęciłam SN bo wstyd mi, ale wiem, że to był błąd i nigdy więcej go nie powtórzę :p

15. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

W zasadzie co do ewentów to nie narzekam, ale ten mnie mocno wkurzył. Ograniczyłam się do przerobu wypadajacych bateryjek.
    Zdobyte 242 farmarki. Zostało 4 baterie i 2 sg w silosie. Nie zużyłam ani jednej zielonej kropelki.
    Dobrze ,że nubloni w tej edycji odlecieli. I jak ma tak być następnym razem to niech lepiej nie przylatują :cry:

16. -milena92-

-milena92- Czeladnik forum

Chyba powtórzysz, jeżeli następne drzewko (500 framarek) lub 50 bananów (1200 farmarek) Ci się marzy :D

Anetta41, Wielebnowska oraz -małgoś- lubią to.
  17. Smyk55

Smyk55 Czeladnik forum

U mnie na stanie 81 farmarek.xDxD Nic nie kupiłam, jak większość z Was czekam na lepsze czasy. :p Ale kiedy uzbieram na bananki to nie wiem sama. :p W tym tempie może za dwa lata. :pxDxD

AngelGina, -małgoś- oraz xBabciaEwa lubią to.
  18. rysio

rysio Półbóstwo forum

Wg mnie jeden z najslabszych jezeli nie najslabszy event wszechczasow jak dlugo gram (kwiecien 2012).
    Samo juz zalozenie ze potrzeba 1,75 mln towaru / sianogroszy do uzyskania pewnych 44 farmerek (w 10 probie). To z kolei odpowiada wyhodowaniu 43750 szt rosliny eventowej przy zalozeniu nie uzywania zapasow i to w 72 h.
    Kolejne niedorzeczne zalozenie oddawania nadwyzek - zwierzat, produktow i roslin. Majac zwierzeta wole robic misje bo tam bylyby lepsze nagrody, to samo dotyczy produktow. (Mialem nadwyzke z drzew produktowach: papuzie piora, miod i mleka)
    Nagrody zupelnie nieswpolmierne do poziomow gracza - ktos z 10 poziomem otrzmywal nawet do 25% PD/poziomu, ktos z 99% (jak ja) nawet nie 0,05%. To samo mozna przelozyc na SG i TPD. Wiadomo zaraz bede glosy ze z 10 poz nie ma sie BH. Wiem o tym, ale chodzi o sam fakt
    Farmarki - wsad 2,75 mln zeby otrzymac 82 szt. Przy braku innych nagrod to calkowite fiasko. A do tego baterie tez lecialy "jak krew z nosa" czyli prawie jaz zwykle

PS. Prosba do Modow- zostawcie ten negatywny wpis w spokoju, a nie jak ostatni, ktory usuniete cichaczem bez najmniejszego komentarza. Z gory dziekuje

19. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ewent "Przygotuj się do utylizacji!" się skończył. Jednak mimo wszystko się nie utylizowałam. ;)xD
    Zdobyłam 183 farmarki, więc plan zakupu 60 SP został zrealizowany. :D
    Reszta farmarek czeka na promocję w sklepie.

20. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witajcie. Bardzo dziękujemy za Wasze opinie. Przekażemy je oczywiście do Centrali, jednak czy odniesie to jakiś skutek, to tego niestety nie wiem. Udanego wieczorku dla wszystkich :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.