Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

60 Sp zgarnięte

2. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Jedna skarpeta też się przyda8)8)8)8)8)

Renia1920 lubi to.
  3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Do hodowlanego jak znalazł .
    A pingwinek wymiata :inlove: - super jest - humor mi jak zwykle poprawiłaś :)

Renia1920 lubi to.
  4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Event zakończony... na stanie 184 pieniążki poczekają na lepsze czasy:)

Anetta41 i 0olimpia0 lubią to.
  5. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witom Nublonowo

Dawno temu Nubloni przylatywali Zutylizować śmieci z naszej Planety typu zgniłe jabłka, zgniłe śliwki itp., teraz przylecieli nas okraść.

Mam na stanie 700 nublońskich baterii, ale nie mam najmniejszego zamiaru wkładać do utylizatora ciężko wychodowanych zwierzaków, produktów czy zużywać tysiące SN na badziewną wymianę.

Niech sobie zabiorą ze stodoły w prezencie baterie a nawet całą stodołę i niech więcej nie wracają, nie dam się okraść przez jakieś niebieskie kreatury.

Ostatnie edytowanie: 9 stycznia 2017
  6. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Z ciekawości zajrzałam do notatek z poprzedniego - wrześniowego - utylizatora. Byłam wtedy kilkanaście poziomów niżej, więc teoretycznie miałam gorsze szanse, bo mniej zdeponowanych pucharów, roślin, które długo rosną itp., tymczasem udało mi się uzbierać baterii na 71 uruchomień utylizatora (głównie po 25), a teraz tylko na 31. Wówczas baterie leciały jeszcze przed rozpoczęciem eventu (dzień-dwa, nie pamiętam).

Z nagród - poza pnączem dającym co 20 godzin 7 tys. PD i TPD - we wrześniu do wylosowania były m.in. kupony na pomocników, SP, TNZ, SNZ, SN, dżem z dyni, jabłecznik, smoothie, +40% PD na 8h, młyn, no i naklejka! ;)

Dla przykładu, uzbierałam wtedy w 4 losowaniach 100 SNZ. W obecnym sklepiku, żeby tyle kupić, musiałabym wydać 300 farmerek, co zakładając super szczęście w losowaniu i tak wymaga uzyskania 14 farmerek w 22 losowaniach pod rząd.

Szkoda mi czasu na zliczanie różnego rodzaju nagród, które wówczas - poza SG, PD i TPD - wylosowałam. Za zdobyte w tej edycji 139 farmerek mogę sobie kupić jedynie 120 SN albo 60 SP (czyli tylko jedną rzecz)...

Smuteczek.

7. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

No dobra, zabawa się kończy Farmarek uzbierałam 143>zastanawiałam się na co to przeznaczyć tą fortunę xD!! W grę wchodziły zielone kropelki 120 sztuk za tyleż samo Farmarek albo kupon x2 po 3h. Zadecydowała wyliczanka.... entliczek-pentliczek.... kupony wygrały :p
    Pozdrawiam :)

8. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

[​IMG]Na stanie 90 farmarek, 0 baterii, 2 słupki w silosie, 2 nublońskie pyły. Koniec zabawy. Nawet nublony zaskoczeni że tak cienko mi poszło :D:D:D:D

9. lilka49

lilka49 Okazjonalny autor

cieniutki ten event

Renia1920 lubi to.
  10. marynia53

marynia53 Cesarz forum

dla mnie również koniec tej głupiej oszukańczej zabawy. Na stanie 115 farmarek, 2 baterie, 2 pyłki i pusty silos.

Szkoda, że to tak marnie wygląda nie tylko u mnie ale u wszystkich:sleepy::sleepy::sleepy:.

Nie będę inwestowała w jakieś gadżety bo szkoda mojej własnej kasy. Kupowałam kombajn i wiatrak turbo, z innych dobrodziejstw zrezygnowałam i dobrzexDxDxD. Nie będzie mnie będzie inny gracz i chyba szybciej zrezygnuje jak ja.:sleepy::cry:

11. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

koniec mordęgi8)mam tylko 62 sztuki farmarek,6 sztuk baterii,do bani z takim eventem,nie wiem kto to wymyślał....może niech wybierze się na urlop i przewietrzy szare komórki;)-.-;)

12. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Nie bardzo mogę zrozumieć dlaczego oszukańcza zabawa? Albo się wkręcasz do zabawy albo stoisz na boku, wybierasz Ty :)

Wpadła mi na koniec 1 bateria. Przynajmniej będzie na odprawienie nublonów :D

13. abask

abask Fanatyk forum

Wystarczy mi tylko na 20 SP.
    To ci dopiero event.
    Zmarnowałam kupony na kombajn i nic nie dostałam w zamian. Jedynie PD na którym nie bardzo mi zależy. Na SG tym bardziej....

14. Jaśminiak

Jaśminiak Naśladowca mistrzów

event kompletnie do bani. mam cos koło 60 farmarków, wchodzęna farmę 3 razy dziennie, żadnych nagród praktycznie a harówka na darmo... czy te farmarki przepadną czy zostaną na koncie jak teraz nic nie wymienię?

skaliwa i Renia1920 lubią to.
  15. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Nic nie przepadnie - zostają .

Anetta41, skaliwa oraz Renia1920 lubią to.
  16. marynia53

marynia53 Cesarz forum

oszukańcza zabawa to ten ewent, pzypomnij sobie jak było i przypomnij sobie jakie były zapowiedzi nowego czyli jakieś tajemnice, bez właściwych informacji. Nie wiem ile czasu grasz ale to nie ma znaczenia. Gram długo i rożne rzeczy widziałam. Wniosek jest taki CHODZI O PIENIĄDZE. Ze starych graczy brak dla nowych może się uda.Pozdrawiam:)

17. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Na stanie mam 224 farmerki i chyba wezmę ze sklepu 60 SP na klonowanie się przyda, resztę farmerek zostawię zobaczymy co nam zaoferują w tym nowym sklepie,ale event popsuli na maksa :wuerg:

18. Jaśminiak

Jaśminiak Naśladowca mistrzów

To w takim razie niech sobie leżą w stodole, po co marnować na jakieś badziewie, katastrofa normalnie, mam nadzieję, że nie zepsują tak eventu urodzinowego heh ...

19. hp25

hp25 Forum Pro

Moje podsumowanie:
    - 8xPD, czyli łącznie 798tys. PD
    - 6xTPD, czyli łącznie 960tys. TPD
    -12xSG, czyli łącznie 945 tys. SG
    - 1x 24F, 7x 14F, 7x 7F, czyli łącznie 175 Farmarek.
    Zakup: 60SP za 120F.
    Wolne środki: 55F.
    Ogólnie troche ciulowy event. prawie 1 mln. kompletnie nie potrzebnych mi SG.
    Strata około 500SN, bo reszta, to zbytek łaski.
    Ogólnie mam nadzieję, że ten sklep będzie za co odwiedzać przy kolejnych (innych) eventach, bo inaczej to plajta Sklepu murowana.

Nutka, skaliwa oraz Renia1920 lubią to.
  20. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

A to że chodzi o pieniądze nowością nie jest. Z każdym miesiącem i rokiem gra jest bardziej "drapieżna" i trzeba przygotować się na jeszcze więcej ;) jednak mamy wybór a wtedy może mniej rozczarowania :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.