Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

uzbierałam 125 farmarek, utylizator pusty i 4 baterie na stanie i 2 otrzymane pyłki. Za 2,34 zbieram i zobaczę co jeszcze wypadnie. Oczywiście nic nie wzięłam ze wspaniałego sklepu.
    Podziwiam BP za wspaniały pomysł czyli udoskonalenie>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(.

2. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Przynajmniej na coś godnego uwagi uzbierałaś. Na chwilę obecną mam 84 farmarek. Wkładam je na konto farwalutowe mając nadzieję że zaprocentuje do następnej utylizacji:Dna którą czekam już z utęsknieniem bo owoce dalej gniją w stodole. Od much aż się roi :p

3. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

A ja już na żadną utylizację nie czekam :wuerg: ta co teraz jest i sie kończy dostarczyła mi raczej negatywnych emocji i powtórki juz nie chcę.... Mysle, ze tę walutę bedziemy zbierać tak jak gwiazki i banany w eventach i misjach i każdy sobie będzie mógł po jakimś czasie coś tam wykupić. Do samego sklepiku nie mam zastrzeżeń, troszkę mogliby te ceny urealnić ( czytaj: obniżyć) i będzie dobrze.
    W sumie gdyby nie te baterie, które wypadały jak chciały, to nawet nie zauważyłabym, że jest jakiś event.;):):p

4. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

Ja nawet nie zaczęłam evantu, po dożynkach odrabiam stodołę, za nędzne parę szt sp, pd czy albo sg, nie opłaca się....ja czekam na urodzinowy, może będzie coś optymistycznego, chyba że będzie znowu rozczarowanie.

ross2, Megan oraz gretag lubią to.
  5. gretag

gretag Chodząca legenda forum

O evencie wszystko zostało napisane...
    ...kiepski i już...na ten owocowy też nie ma co liczyć bo tam zawołają ogrom owoców...
    ..ja nie widzę innego wyjścia jak tylko wprowadzić drzewa dające farmarki..
    ..są drzewa dające floreny, wypadajki , PD, TPD, ..to dlaczego ma nie być dających farmarki ?
    ..ale by mieli dochód ze sprzedaży sadzonek..hahaha

6. Megan

Megan Komandor forum

Dzień dobry:)
    Po wczorajszym narzekaniu, gdzie tylko raz trafiłam na farmarki, to dziś z samego rana trafiłam pod rząd trzy razy, dwa razy z "L" 14 i 7, raz z "M" i już na stanie mam 104 farmarki, potem już nic, same SG i PD, dobrze że nie TPD, bo jednak wole punkty na farmę:)

Chciałam poszaleć w sklepie, lecz co ja za to kupię, nie wystarczy na duży pakiet SP, na te inne nagrody, na ktore wystarczy to nie interesują mnie, w takim razie niech leżą sobie, może jakiś procent wpadnie za leżakowanie do następnego razuxD

7. romanwr

romanwr Forumowy żółtodziób

Jak ma się wysoki lvl to OK, tylko co z tymi co są na niskich i muszą zebrać tyle samo towaru co Ci którzy mają już rozbudowane gospodarstwa i mogą wrzucać sporo towaru. Ja przy moim poziomie przez cały event zebrałem tyle, że mogłem uruchomić utylizator 2 razy za 20000 i 50000 co mi dało 16 farmerek i co mam z tego ???? tylko stratę upraw. Cały ewent siałem na wszystkich polach gwiezdny kwiat.
    Eventy powinny być dostosowane do lvl, to tak na przyszłość podpowiedź dla admi.
    Pozdrawiam

ross2, Megan, soto5 i dalsza osoba lubią to.
  8. florentyna

florentyna Analityk forum

no cóż, myśmy na początku również mieli pod górkę, jeszcze bardziej, niż ty obecnie, zapewniam cię :) kto powiedział, że wszystko trzeba miec od razu....ta gra polega na cierpliwej konsekwencji

9. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

I tak sąsiadko bym nie kupił, bo po diabła mi jedna farmarka na 24/48 godzin. xDxDxD

10. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Udało się tylko uzbierać dokładnie 120 farmarek.
    Wzięłam SP, tej nigdy za wiele.

11. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Nie marudź :p ja na wysokim poziomie zapełniłam tylko 2 razy utylizator :p i co gorsze zutylizowałam świeżutkie warzywka i produkty a zgniłki dalej leżakują :wuerg: oby nie zainfekowały mi farmy :wuerg:

12. gadek

gadek Fanatyk forum

Witam poniedziałkowo :)

Nareszcie koniec tego eventu:D
    Pierwszego dnia wychlapałam trochę sn i do dziś żałuje,przy kolejnym nie dam się wkręcić:p
    Moje zakupy wyglądają tak
    Na stanie równiutkie zero baterii,no i fajnie-jak to mawia Żyłka:)

13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim !
    Bez spinania , bez siania , oddając same pióra papuzie do utylizatora zebrałam 118 farmerek czy jak to się nazywa .
    Gdyby nie to , że kiepska ta wymiana baterii to bym wcale tego nie ruszyła .
    Szkoda nerwów i zdrowia na ten ewent . Miłego dnia życzę kochani .

14. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Witajcie. Uzbierałam 90 farmarek. Cieniutko. Jeszcze jeden zbiór róż, ale szału już nie będzie. Farmarki dają niezwykle rzadko. Cały czas tylko punkty albo sianogrosze. Wypróbowałam za to kasztanka. No i tu rewelacja. Zbiór po sekundzie!!! Tylko SN potrzeba bardzo dużo. Zatem uprawa moich pięciu wielkich drzew codziennie będzie wzbogacona nawozem Zosi co da 30 SN dziennie. xD

15. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

do statystyk cd;) łącznie zużyłam ok 3940 baterii (ponad 1200 z poprzedniej edycji + 1600 napędzanych SN, reszta jakoś wypadła), do silosu wpłaciłam 11 340 000 sg otrzymałam za to 506 farmarek czyli średnio 1 szt kosztowała mnie prawie 8 baterii i 22411sg-ze stodoły-jeszcze baterie jakoś bym przeżyła;)ale towaru patrząc na nagrody możliwe do wyboru to strasznie dużo wychodzi moim zdaniem...np 2 kupony 3 godzinne to aż 2 241 100sg ze stodoły...cena rynkowa to od dnia zależy...pamiętam podczas któregoś z poprzednich eventów nazbierałam 100 skrzynek xl teraz chcąc tyle uzbierać musiała bym mieć 32000 baterii i ponad 89 mln sg...dużo...za dużo...inflacja?xDxDMiłego dnia:) i jak większość na następny utylizator z utęsknieniem nie będę czekać:ppozdrawiam:)

16. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

W obecnej chwili stać mnie na 20 SP :) ale ja niestety jestem głodny farmer i chce całe 50 bananów. Gdyby event był raz w miesiącu to rok z hakiem i są moje przy obecnym nakładzie i bateriach. Tym samym Do Siego Roku :D:D:D:D

17. magdorzata

magdorzata Okazjonalny autor

Kupon na kombajn zgarnięty, na nic więcej nie wystarczyło, ale ten event potraktowałam bardzo po macoszemu, wszędzie drzewa i zbiór raz dziennie , co wypadło- zutylizowałam. Tak mnie zastanawia czy ktoś pokusił się na 12h budowniczego? Nie dość ,że wcale nie tanio , to nie wiem po co tyle godzin?

18. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Nooo najlepsze są 4 darmowe próby na kole a nóż widelec trafi się jabłonka albo surmia xxl :D:D:D:D:D

19. magdorzata

magdorzata Okazjonalny autor

Albo najlepsza z nagród -jedna skarpeta

-toja_71- i -Gargamel- lubią to.
  20. alina0101

alina0101 Okazjonalny autor

Witam zimowo :) !

Wpadłam na chwilę zobaczyć czy dalej nie opuszcza Was poczucie humoru. Wczoraj uśmiałam się do łez ale dzisiaj trochę smutniej :oops:.

Kochani czym się przejmujecie ? W końcu zamieniamy piksele na piksele. Z obecnym eventem jest trochę tak jak z prognozą pogody w TV. Powiedzieli, że "zawieje" i "zamiecie" :sleepy:.
    I co z tego wyszło !?.
    Owszem, zawiało ale ni grzybka zamieść nie chciało ! Brniemy w tym błocie (bo już odwilż) po kolana i możemy tylko mieć nadzieję, że już nie zawieje, o zamiataniu nie mamy co marzyć haha :cry:.

W mim przypadku farmarek trochę się uzbierało (239), ale bez kasztanka się nie obyło (teraz żal SN). Na start miałam z poprzedniej edycji około 450 baterii , dokładnie nie pamiętam. Byłam trochę do przodu. Mogę za to kupić SP i może kupony na kombajn, na Florki nie starczy, a na nich mi najbardziej zależało :eek:. I Finito !!!

Pozdrawiam optymistycznie, będzie dobrze albo jeszcze gorzej xD

Ostatnie edytowanie: 9 stycznia 2017
    -toja_71-, igr66 oraz AngelGina lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.