Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abask

abask Fanatyk forum

Zebrałam owoc dzikiej róży. Melony na Baha. Wyleciało 242 baterie, kilka od sąsiadów. Zuutylizowałam same "L" i co? PD, PD, PD, PD, TPD, SG, PD... To niby co ja mam sobie w sklepie kupić?
    Nie napiszę co mam na myśli bo mnie zbanujecie chociaż chyba mi już nie zależy.
    Nigdy przez 6,5 roku grania nie miałam tak dość tej gry.

Dodam, że waluty sklepikowej mam jedynie 91 więc zaszaleć się nie da. największa porażka w grze to ten sklep wydumany .

2. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

Witam.

I cóż mogę powiedzieć?! Nic więcej jak porażka z tymi <a raczej takim wydaniem> Nublonów !! :mad:Ktoś spitolił lubiany przeze mnie event! Stan farmiaków- czy jak im tam- całe 57 szt. bez komentarza.... ręce opadają...

Trzymajcie tak dalej!
    Pozdrawiam. 8)

PS. bo lubię marudzić

3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Mi udało się zgarnąć ten większy pakiet sp, pozostało całe 20 szt. Farmarek na kolejny event.
    Zasadniczo ten event to mi lotto, banany mam(770szt.), magicznych 50 szt, fl jak będę chciała to sobie doładuję, żadna nagroda nie wywołała u mnie wielkie wow !!! Nie ma o co się starać i tyle w tym temacie :)
    Miłego dnia ;)

4. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Wszystko chyba chyli się ku upadkowi ....

5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

baterie zużyte do konca ,na stanie okragłe 0,wykupilam super pasze (w sumie 120szt)i farmarek zostało na stanie 47 szt

na magiczne to chyba bym rok zbierala wiec zrezygnowałam :p :p

6. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Wykupiłam SP za 120 farmarek ... i koniec ;) A tyle się nazbierałam xD

7. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

U mnie identyczna sytuacja - ten event to kpina z graczy . Liczyłam, że zdobędę magiczne- mam 1 szt aż, później zrezygnowałam - może uskładam na fl - nie da rady, to może na sp - zabrakło 10 farmarek - ręce opadają .

Ostatnie edytowanie: 9 stycznia 2017
  8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ta losowość psuje event.
    Powinien być wybór.
    Baterie do utylizatora, razem z towarem i wtedy PD,SG czy co tam jeszcze, albo baterie do młyna, zamienić na farmarki i na zakupy. Jak komu pasuje.
    Wtedy tak.

9. xwlodara1

xwlodara1 Wielki mistrz forum

za cały event zakupione 20 sztuk SP - event REWELACYJNY

10. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry;)
    8)
    uzbierałam 96 i nie wiem, co z tym fantem zrobić ;)
    zostaną i poczekają na lepsze czasy, zakładając, że takowe kiedykolwiek nadejdą 8)

utylizator made in china* skopany absolutnie8)

*wyprodukowano w Chinach8)

11. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Porażka totalna,mam tylko SP,pewnie to mój ostatni event szkoda nerwów.Wczoraj mój sąsiad oznajmił zakończenie gry.

12. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam. Chyba nic nie kupie za farmarki w tym evencie, chciałam uzbierać na floreny, ale mam tylko 115 farmarek i jeszcze zbiór goździków przede mną , na największy pakiet super paszy będzie ale nie wiem czy go brać czy zostawić farmarki na następny raz. Baterie lecą u mnie bardzo słabo, z łąki goździków nawet nie wypada po 30 sztuk co zazwyczaj jest normą, czasem ledwo ponad 20 wypada. Bardziej wolałam starą wersje utylizatora, sam pomysł sklepu może nie jest taki zły, ale nagrodą w normalnych eventach mogłyby być od czasu do czasu farmarki, mogły by też wypadać z pól jak narzędzie oczywiście te rzadsze a nie jak gwoździe, i w między czasie na coś by się uzbierało, a tu skończę event nic nie dostając z eventu poza pd i sg...

13. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

to miała być przymiarka - czyt: przygotuj się do utylizacji

to jak to była próba to może zamówią kiedyś inny i kolejny zutylizuje już wszystko xD
    nie dając nic by nie było nawet czego przeliczać :D

sprowadzony z Chin a wiadomo czy nasi go na granicy nie rozebrali i złożyli na nowo ;)
    instrukcję obsługi dobrze nie przetłumaczyli i wystarczy
    zresztą ktoś u nas czyta instrukcje? xD
    a wiadomo że nasz to nigdy tak samo nie złoży nie te rączki oszczędność śrubeczek i takie tam

mamy to co mamy

104 Farmarki mam na stanie - wow

14. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

moje podsumowanie dno ,dno.

15. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Witam :) mam 160 Farmarek, nic jeszcze nie kupiłam i chyba nie kupię, własciwie to starczyłoby na SP i może jeszcze na coś, ale akurat nie potrzebuję, turbo młyn cały czas pracuje, więc SP mam. Potrzymam sobie na lokacie, może zaprocentuje:p;)
    Ogólnie też uważam, że event do luftu, miało być wielkie bum, niby zmiana na lepsze, ale jak to zawsze w życiu - lepsze jest wrogiem dobrego..... też wolałam starych nublonów.
    Ciekawa jestem, czy po tej totalnej krytyce eventu, BP jeszcze coś ulepszy...........:oops:
    Strach sie bać...... :eek:

16. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

W rozkładaniu na części i składaniu to akurat nie nasi są miszczami, jestem skłonna twierdzić, że wyszłoby im to lepiej ;)
    Chcieli nam zrobic cos w rodzaju Renzo, znaczy możemy sobie te farmarki zbierać do usmarkanej śmierci i może się uda, zakładając że w międzyczasie nagród nie podmienią;)
    srednio im to wyszło8)

17. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Event zakończony.

Baterii zebrałem na na dwa pełne wsady i ćwierć trzeciego (towaru wywaliłem na 2.250.000 SG - 1208 piór)
    Wymiany na PD nie żałuję, ale o zakupach w sklepie, to tylko mogę pomarzyć.
    Utylizator dał 86 farmarek z czego 44 to jackpoty (42 monety z gry na 800 baterii, SN i pnącza nie ruszałem), do których akurat miałem szczęście.
    Zacząłem od S - jackpot za trzecim razem, potem przeszedłem na M - jackpot za 1 (!) razem, później tylko L - jackpot za drugim razem.

Zakupów nie robię.

Ps.
    Pomijając jackpoty, które są gwarantowane, to stosunek wymiany baterii na farmarki wyniósł ok 5 %.

18. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

To co już wcześniej pisałem formuła gry jej twórcom już dosyć dawno się wyczerpała. Obecnie nie ma potrzeby siać, hodować zwierzaki itp. Do ewentów wykorzystywany jest terrorbadyl, zasoby stodół praktycznie w żadnym stopniu (no może wyłączając zwierzaki niezbędne w hodowlanych) , ale realnie patrząc na sprawę po jakie licho jest mi potrzebna kolejna pojedyncza zagroda neonowa do zdobycia której potrzeba kilkaset sztuk super paszy. I tak najczęściej leży sobie w pasku bo komplikuje strategię użytkowania farmy, no chyba, że ktoś z gigantów posiada np. 44 takie cudeńka o zbliżonym czasie zbioru no to już inna sprawa. Wybudowanie kolejnych to gigantyczny wydatek dla przeciętnego farmera, albo wydatek realnej kasy na zakup SP. Od dawna za wyjątkiem pomocników niczego nie kupuję bo i po co - do jednej misji. Domek farmerski ze zleceniami to relikt ze średniowiecza farmy, nowych graczy brak co widać po szkole farmerów. U mnie też w ostatnim tygodniu dwie sąsiadki powiedziały grze pasuję. No chyba, że BP stawia na tych młodych, którzy na początku są skłonni wydać realna kasę, ale szybko się nudzą. A w temacie kupiona super pasza i na kuponik - choćby jeden nie wystarczyło. Poczekam spokojnie do końca miesiąca i też powiem pas bo gra stała się nudna. Pozdrawiam

19. janczarn

janczarn Okazjonalny autor

Ewent dość dziwny... chyba miał sprawdzić granice naszej wytrzymałości na naciąganie. Dziwi mnie jedno, że nie zrobiono wyprzedaży super nawozu, bo przecież nagrody są tak wspaniałe, że pewnie wszyscy rzucili by się na taką wyprzedaż ;)
    A teraz na poważnie, gram od samego początku i tak dennego ewentu jeszcze nie było. Z przez te kilka dni uzbierałam raptem koło 120 sztuk tej śmiesznej waluty, czyli kilkanacie tysięcy goździków zamieniłam na 60 sztuk SP.
    Sklep uważam za dobry pomysł, ale ceny mogłyby zostać zmienione na realne. Może z czasem zmieni się to na lepsze, ale na razie każda zmiana jest na gorsze. Ciekawe ilu graczy to zniechęci i odejdą od gry, ja gram dla zabicia nudy, jeśli znajdę inną grę odejdę znowu, bo jeśli wydaje realne pieniądze lubię wiedzieć na co to idzie.

20. ania5757

ania5757 Baron forum

tez tak mysle
    jestem za
    a tak to-2 losowosci w jednym evencie
    1-czy i jak wypadaja baterie
    2.czy i jak wypadaja farmarki
    nagrody wprawdzie mozemy wybrac sami
    ale raczej mozemy zobaczyc to czego nie mozemy wybrac

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.