Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Ostatnie ciężko uzbierane 10 szt baterii dało - nie tak mi potrzebne PD lecz 1 sztukę dziwnej monety:(

2. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ile by tych monet nie było to i tak kropla w morzu w stosunku do nagród:wuerg: Ja lecę cały czas na L-kach ale dużo tego nie ma bo baterie lecą tak sobie a SN nie wychlapie na coś do czego się doczołgam za ileś tam ... (Nie wiadomo czy w ogóle):p

3. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

Około 5k SN, 661 farmarek, a gdzie naklejka ? nie wiem na co się zdecydować ? xD

4. MorriganSalvi

MorriganSalvi Czeladnik forum

farmarki beda znikac po evencie czy pozostana w grze ?

gretag lubi to.
  5. -rybka24-

Pozostaną.

gretag lubi to.
  6. MorriganSalvi

MorriganSalvi Czeladnik forum

Dzięki:)

gretag lubi to.
  7. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Mam 196 farmarków jutro jeszcze pewnie kilka wpadnie,ale nie wiem na co je wydać :wuerg: Taki fajny evencik popsuć >:(

8. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

Witam:D! Farmarek 101:D i wiem na co je wydam.........na 101 dalmatyńczykówxD. Tak jak moje ts-y i tz-y poczekają na następne święta tak i farmarki dam na wysokoxD oprocentowane konto a potem będę szalała z zakupami w SklepoRamie;):):DxD

9. -rybka24-

Niezły wynik - 101 :)
    Moje leżą na nisko oprocentowanym koncie.

Ostatnie edytowanie: 8 stycznia 2017
    gadek, gretag oraz tola666 lubią to.
  10. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

witam ,tylko dzisiejszy wsad 5L i2S,i żadnej farmerki to się nazywa szczęście ,zdaje się,że gra spada na psy ,choć dla mnie jest odskocznią od żeczywistości ,ale zaczynam to czarno widzieć ,dopuki BP nie ogłosi plajty ,ja będę grała (bez realnej gotówki) ,to tylko zabawa,do tej pory uzbierałam na SP ,tyle i aż tyle,powodzenia w zbieraniu farmerek i dobranoc .

gretag lubi to.
  11. jacekf

jacekf Komandor forum

koncze dzisiejszy dzien i na koncie posiadam 135 farmarek. nic nie kupilem w sklepiku. jutro cos jeszcze wpadnie i wtedy zobaczymy........ ogolnie to nie podoba mi sie ten nowy format nublonkow......>:( . a byl to tak fajowy event ...... :cry::cry:

12. -dragoola-

-dragoola- Forumowy żółtodziób

żenada ....:/

gretag i bogusiania lubią to.
  13. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Popsuli mój ukochany event! :oops::(:cry:

14. zuza333

zuza333 Okazjonalny autor

kupiłam 20 SP rewelacja :(>:(

-toja_71- i gretag lubią to.
  15. -senait-

-senait- Hrabia forum

witam :) uzbierałam raptem 117 farmerek i mam dylemat czy zostawić je na później czy coś kupić bo co z tymi farmerkami się stanie po evencie? chyba zostają co? więcej już mi nie wpadnie bo idę do pracy

doczytałam,że farmerki zostają więc ok. :))

gretag, Farmani15 oraz małgoos lubią to.
  16. beatapalasz

beatapalasz Okazjonalny autor

witam, ja też kupiłam 20 SP i koniec :oops:

gretag i małgoos lubią to.
  17. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Witam .
    Jeśli nie musisz nic kupować to możesz śmiało zostawić - waluta zostaje w grze razem ze sklepem . Baterie tylko będą wymienione po zakończeniu utylizacji . Miłej pracy - jeśli się da .

18. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie zakupiłam 60 sp i koniec moich zakupów reszta zostaje moze wpadnie jeszcze jakas do14 zostana na lepsze czasy

Nutka i gretag lubią to.
  19. -milena92-

-milena92- Czeladnik forum

Ciężko pracując bo siejąc, nawożąc i natychmiast zbierając i tak i kółko pozbyłam się 3000 nawozu natomiast zarobiłam tylko 250 farmarek, fajnie, że ograniczone nagrody w sklepie mają się co miesiąc zmieniać tylko jakoś nie wpadło mi w oczy czy możliwość zarobku też będzie comiesięczna? Fajnie by było, zaraz Super Wielkie Drzewo postawię , żeby jakoś w SN się wzbogacić. No i kasa wysokooprocentowana czekać będzie aż się dorobię 1200 plus 500 faramek, chyba to potrwa:p

gretag i Farmani15 lubią to.
  20. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Moje nagrody to duży pakiet sp i kupony.Zużyłam ponad tysiąc sn.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.