Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Uszlachetnione goździki albo chociaż róże masz?Samo uszlachetnienia,nawet bez sn,to duży plus.

gadek lubi to.
  2. nltog

nltog Aktywny autor

Też brałam udział w pociągu,ale o 27 nawozowych mogłam tylko pomarzyć. Od innej strony widać wrzucałam.

3. nltog

nltog Aktywny autor

Mam

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Czekaj, co ty tak o tych sadzonkach...?
    Z sadzonek to ja nic nie mam, bo ich nie kupuję xD

A z pociągu tyle mi się uzbierało - nic na to nie poradzę.
    Wszystko zależy od ilości wsadów, nie pamiętam już, ile razy u mnie jeździł ten pociąg, ale od początku wiedziałam, że to priorytet. Jeśli się za szybko zniechęciłaś stwierdzając, że "taki serwer", to i mniej nawozowców masz.
    Napisałam: różnice są, ale moim zdaniem można je wyrównać. No, chyba że ktoś musi natychmiast mieć wszystkie nowości. Ciekawe po co.

5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Więc na wypadajki nie możesz narzekać,no chyba że nie zbierasz regularnie,nie przygotowujesz się do eventów.Ale na to już nikt poza tobą,nie ma wpływu

W temacie,za godzinę zbieram róże, na noc pójdzie ber i po evencie.Mam 191 pieniążków,wezmę sp i na tym chyba koniec.

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ja akurat nie mam tych drzew, nie mam tego kasztanka, nie mam tysięcy SN, w nocy śpię i to długo, pracuję też długo, a akurat ewenty kończę bez problemu.
    Dlaczego? Bo lubię.
    Aaa i nie kupuję koszyczków, SP, SN i innych za złotówki.
    Ten event traktuję po macoszemu, bo .... no to co przez powyższe prawie 20 stron napisane.
    Sieje to co mi potrzebne na farmie w dzień, na noc cebula na małych, a na wyspie zagrody i eventówka.
    Bateryjki lecą jak chcą, dotychczas uzbierałam na 16 wsadów L.

7. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Witam,event do kitu ,kiedyś zebrałam wszystkie nagrody ,a teraz mam tylko jedną średnią i jutro pewnie najmniejszą jeśli uzbieram.Takiej chały jeszcze nie było ,aby kombinować z dopalaczmi albo kupować.Trzeba się zastanowić czy to ma sens.

mysza199710 i Farmani15 lubią to.
  8. sproketh

sproketh Okazjonalny autor

Nie Tobie oceniać po co komu takie drzewko! I nikt nie napisał, że solo! Po co mi? Tłumaczenie jest proste. BO JA TAK CHCĘ!
    I nie musisz tego rozumieć. Pozdrawiam.

9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ojej.
    Nie napiszę, z czym mi się kojarzy taka reakcja...
    ... ale najmocniej przepraszam, jeśli jakoś Cię uraziłam wyrażając moją prywatną opinię na temat przedmiotu Twoich marzeń.
    I po co się tak unosić...? -.-

10. sproketh

sproketh Okazjonalny autor

Nie pisz. z czym Ci się kojarzy. Niech będzie, że to Twoja prywatna opinia. Miłej niedzieli życzę.

Farmani15 i mysza199710 lubią to.
  11. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Pomimo, że farma była na dorobku, za "poganianiem" mojej sąsiadki, którą tu wszyscy znają - gretag - to jej wizytówka - mam 40 drzew z SN, 44 z SNZ i 43 TNZ i to w tej chwili procentuje. A jak doszła szklarnia to "ful wypas". "Wychlapanie " 2-3.000 SN to w tej chwili drobiazg, tylko, że w tym ewencie nie ma za bardzo na co. SP zebrałem, może jeszcze z jeden kuponik i na razie wystarczy - zobaczymy jak to będzie się rozwijało, ale nie mam zbytnich oczekiwań - gra powoli wyczerpuje swoją formułę i zaczyna stawać się nudna. Zbijanie wirtualnego majątku to nie to co dawnej, ale to temat do innego wątku i pewno dostanę "ścierką" od Moda po grzbiecie.

12. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ten utylizator trza przyznać ma moc podnoszenia emocji :)
    i ten tytuł eventu taki znaczący :p

13. karla170480

karla170480 Ambasador forum

witam popołudniowo
    na obecną chwilę 367 Farmarek się uzbierało
    ale
    na 76 wsadów L 7FM wypadło 17, 14FM wypadło 14 i jedna 28FM
    w S i M wrzucałam tylko do momentu wylosowania gwarantowanych FM i już tam nie wrzucam
    w takim tempie trochę potrwa wykup ze sklepiku

Farmani15 lubi to.
  14. Sylwiunia

Sylwiunia Mieszkaniec forum

Już wolę stary utylizator. Tych farmarek tyle, co kot napłakał.

Farmani15, smutas102 oraz Tralanetka lubią to.
  15. nltog

nltog Aktywny autor

To ja już bez cytowania podsumowanie/ Syty głodnego nie zrozumie. Dziękuję za wszystkie porady, ale ja je już stosuję i efekty mizerne, wiec chyba nie o to chodzi. Oglądałam przypadkiem w TV jakiś nowy kanał. Tam głównie o domach w Kalifornii . Rada tych z Kalifornii to taka kup sobie dom z widokiem na ocean, przy samej plaży i będziesz się rozkoszował na co dzień wspaniałymi widokami. Przy okazji pozdrawiamy Eskimosów. Oni też mogą sobie wybudować igloo z widokiem... tylko na co.

-małgoś-, Farmani15 oraz Tralanetka lubią to.
  16. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Z porannych zbiorów zebrałam tylko 150 baterii - innych wypadajek bywało więcej.
    Wrzuciłam do utylizatora za 35 - wystarczyło na 4 losowania - no i niestety moim oczom nie ukazały się pomarańczowe kółka. W ciągu dnia dozbierałam jeszcze baterii i udało mi sie zakręcić utylizatorem za 35 no i wypadło raz dzisiaj 14 farmarek. WOW (łał w polskim brzmieniu :p) muszę zapisać w kalendarzu. No chciałabym chociaż zdobyć te 60 sp, bo nie mam za wiele, a kupić na pewno nie kupie za realną gotówke.
    Wystarczy że kupuje turbo młyn, kombajn na miesiąc ( co prawda za pół ceny, no ale pare florków jednak to kosztuje) i ostatnimi czasy troche wspomagam tego obwoźnego handlarza. To chyba wystarczy.

Tak się bije z myślami czy odpalić kasztanka i zużyć max 1000 sn - ostatnio prawie nie używałam to sie uzbierało nieco ponad 5000.
    Cebula się przyda bo gotuje CMJ dość często tylko czy opłaca się w ogóle zużyć SN akurat w tym przypadku - skoro średnio na 10 losowań jest tylko 1 lub 2 razy farmarka.

Ostatnie edytowanie: 8 stycznia 2017
  17. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Bardzo proszę o skupienie się na temacie eventu, nie na kłótniach.

18. klaudiaibartek

klaudiaibartek Młodszy ekspert

Ten event nie jest wart tylu emocji .
    U mnie bateryjki sobie lecą na inny ,może lepszy czas .
    Ten event nie jest do skończenie.Sklepik będzie funkcjonował i jak będą owoce drzew to zrobię.

Cytat poprawiłam.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 stycznia 2017
  19. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Witam, już nie liczę ile PD i SG zdobyłemxD, ale awansowałem na 104 poziom i uzbierałem, aż 43 farmarek xD. Na początku, byłem trochę zły, ale co ja właściwie straciłem trochę niepotrzebnych nikomu papuzich piór. Nic nie siałem, zwierzątka i drzewka spokojnie sobie rosną.. Może przy następnym utylizatorze będzie lepiej;), a co do losowości w tej grze czy jest uczciwa, logiczna oczywiście, że NIE, bo losowość nigdy taka nie była i nie będzie tu jak i w życiu. Nagrody fajne działają na wyobraźnie, ale farmerama to gra, która nie kończy się jutro, dziś się nie udało, może za miesiąc będzie lepiej, a nawet za pół roku. Gratuluje wszystkim tym co mieli więcej szczęścia w tym evencie, a tym co go nie mieli głowa do góry jeszcze los się odmieni. Pozdrawiam

20. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Ja odpuściłam sobie całkowicie ten event i zdaje się, że nie popełniłam błędu . ;) Bateryjek nawet nie liczę, sieję sobie to co mi aktualnie potrzebne. PD i SG lecą , super pasza się robi. I czegóż chcieć więcej xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.