Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Jeszcze nigdy tak źle nie było, tylko 80 farmarek a reszta to SG, PD i TPG. Ogólnie marnie>:(>:(>:(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kothel Twój post z samymi emotkami usunęłam i bardzo proszę nie zaśmiecaj wątku takimi postami.

skaliwa i =kalina= lubią to.
  3. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Wymieniają baterie?
    Zawsze zostawały na przyszłość
    Chyba, ze mnie pamięć zawodzi :eek:

Farmani15 i skaliwa lubią to.
  4. spikloje

spikloje Naśladowca mistrzów

nie zawodzi, nowe zasady...8)

Farmani15, skaliwa oraz =kalina= lubią to.
  5. =kalina=

Nie wczytywałam się w poradnik aż tak dokładnie ;)
    Dostaliśmy pyłek od franka na zachętę :D

skaliwa i abask lubią to.
  6. spikloje

spikloje Naśladowca mistrzów

wolałabym baterie, te 20000sg to nawet bym nie zauważyła że mi ze stodoły ubyły, wiem marudzę:p

7. =kalina=

Ja też bym wolała...

Farmani15 i skaliwa lubią to.
  8. Smyk55

Smyk55 Czeladnik forum

U mnie farmarki w liczbie 65. :p W takim tempie to nie wiem kiedy uzbieram na swoje wymarzone bananki. xDxD
    Bateryjki lecą bardzo niechętnie. :( Ale przynajmniej udało mi się zrobić kolejny poziom na wyspie. No cóż - nadrabiam zaległości.;)

9. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

Jeżeli bateryjki (według nowych "lepszych" zasad) zostają po evencie wymienione na 6 PD + 4 SG :( to oznacza jedno - że należy je przed końcem wykorzystać do utylizacji... ale pytanie... czy farmarki zostaną z nami do kolejnego utylizatora i kolejnej ("ulepszonej" edycji) skleporamy???

Ostatnie edytowanie: 8 stycznia 2017
  10. -toja_71-

-toja_71- Mistrz forum

Zawsze lubiłam utylizator. Zmieniłam zdanie... zdobyłam ledwie ponad 60 monetek, baterie prawie nie wypadają - dostaję SG i punkty na wyspę, czasami PD. Nie wiem, czy nazbieram na SP -a marzyło minie się zdobycie Florenów. Lekka bryndza.
    Zobaczymy, co dadzą na ten hodowlany, jeżeli tak samo ulepszą, będzie kiepsko...

11. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

Kochani oto ja[​IMG] czekam na farmarki

12. abask

abask Fanatyk forum

Tyle go aż się przez górę utylizatora przesypał hehe ;))

Beznadzieja na maxa.
    Baterie wylatają aż miło. Z każdego małego poletka po 2 sztuki. Chyba wszystko wykupię ;)

13. John_Cytryna

John_Cytryna Forumowy żółtodziób

Event skopany na maksa, nagrody standardowe dno, ograniczone (jedynie 60 SP, kupony i SN) a ze specjalnych fajne ale ilość FM lekko przesadzona, a może nie przesadzona co skuteczność zdobycia FM to jakaś kpina. Te 4, 12 i 28 FM to na zachętę jednorazowo dali ??? po to aby później na 10 strzałów wypadły 3 razy FM? w takim tempie to do końca roku może uzbieram na 50 ZB.

14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Mam 190 farmomarek czy jak to się tam zwie.Nawozu straciłam pierwszego dnia ponad 1000 i się opamiętałam.Wezmę sp i nie wiem co - za dużego wyboru nie będzie.Ogólnie okropny ten event.Nigdy,ale to nigdy nie narzekałam na wypadajki,często zbierałam podwójnie potrzebną ilość,a tu ledwo kapią,bo wypadaniem to ciężko nazwać.

15. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Na tę chwilę mam 132 pieniążki, poczekam do jutra, zobaczę ile jeszcze uzbieram.... zostało mi 77 baterii, coś tam do jutra jeszcze wleci. Na razie na niczym szczególnym mi nie zależy... banany mam, SN, SP też... poczekam chyba z wydawaniem. Może jedynie magiczne drzewko, lub 50 FL warte dla mnie zachodu, ale to dłuuuuga droga przede mną. Ogólnie to ten event w tej formie mi wisi, jest to jest, czekam na hodowlany.

16. Karen139

Karen139 Baron forum

Ewent fajny........................był-.--.-...........dopóki BP nie postanowiło go "naprawić"8)
    Teraz skopany na maxa.
    Generalnie obojętne mi jest czy będzie cykliczny, czy już więcej się nie pojawi.:wuerg:

17. mysa200

mysa200 Czeladnik forum

Beznadzieja...... Od teraz ten event jest tak niesprawiedliwy, że odechciało mi się go robić. Wcześniej wystarczyło raz strzelić za 35 baterii żeby móc utrafić np chutney, teraz trzeba około 5-6 razy (zależy od szczęścia) żeby go zdobyć. To tylko przykład, ale ogólnie wszystko "podrożało". Wg mnie powinny zostać poprzednie nagrody, a Farmarki to powinno być coś dodatkowego na dodatkowe nagrody.

18. Megan

Megan Komandor forum

Masakra z tym eventem, nie narzekam za często, mało co się odzywam, lecz tym razem jestem okropnie niezadowolona, to mają być Nubloni?:(
    Zepsuli ten event, pokręcili i oto teraz zbieramy tego efekty, już jest mi to obojętne, jak dla mnie to nawet może nie być tego eventu, spływa to po mnie jak woda po kaczce.
    Trzeci dzień eventu a u mnie 46 farmarek, no to będę miała problem z zakupami, tyle do wyboru, ze hej, nawet nie zaglądam do sklepuxD

Dziś na 6 wszystkich prób, trzy L, jedna M i dwie S dostałam pod rząd 5 razy sianogrosze i raz PD i jak tu uzbierać walutę do sklepu?

19. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

U mnie bida z nędzą....Lecą głownie PD i TPD a ja potrzebuję walutę do sklepu.Wylałam na szlachetną cebulę ponad 600 SN i uzbierałam 210 Farmarek a potrzebuję 500 na drzewo magiczne. Może do końca roku nazbieram......

20. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Witaski -już chyba wszystko zostało napisane -skwituję tylko w dwóch słowach-event do bani:oops:
    Z około 1000 baterii zdobyłam aż-tylko 132 talarki :oops: zastanawiam sie na co to wydać...........:oops:
    Teraz tylko patrzeć jaki następny event "ulepszą"-strach pomyśleć......:oops:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.