Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

Witam wszystkich cieplutko w ten lodowaty wieczór! Farmarek uzbierało się 80. Ceny nagród wysooooookieo_O. A tak patrząc na magiczne drzewko to nie jest ono oszałamiające bo jedna wypadajka co 24 godziny to prawie nieodczuwalne, co innego gdyby były 4 jak w drzewkach owocowych........:)

-małgoś-, mysza199710 oraz =kalina= lubią to.
  2. Azile

Azile Komandor forum

Po przemyśleniu event jak event nie ma co marudzić, olewam:) W sumie kasy nie włożyłam mam co mam :) Oby do ciekawszego i lepszego :p

-małgoś-, ramona45 oraz =kalina= lubią to.
  3. EWEXXX

EWEXXX Młodszy ekspert

Ja funkcjonuję bez kasztanka. :D

Azile lubi to.
  4. hp25

hp25 Forum Pro

JA mam co prawda o połowę mniej SN niż Ty, ale jak jutro koło 23 będe mógł odpalić kasztanka, to może też spróbuję coś zutylizować. Tylko czy opłaca się zużyć kupon na 3h aby zdobyć kupon na 3h i coś jeszcze?
    Najgorsze, że na razie na 9 prób: 56 faremek, 1x TPD, i 3 x SG.
    Jedynie SG mnie odstraszają, bo PD i TPD są całkiem niezłe.
    Życzę szczęścia w losowaniu.

Natalka199 lubi to.
  5. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

biała niewinność lepsza

Azile lubi to.
  6. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Wczoraj miałam plan na dziś - uruchomić kasztanka.
    Dziś nawet o tym nie pomyślałam, bo i po co.
    Szkoda SN, szkoda kuponu, szkoda czasu.
    Sieję sobie rośliny na zapasy, pasza się robi, zwierzęta rosną :)

7. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Popsuli event .Na 950 szt baterii 51 szt farmerek .W poprzednich eventach miała bym już fajne jakieś nagrody za tyle wypadajek w tym to nic .Wyskakuje same sianogrosze i pd i tpd.Te mogę sobie sama nabić .

Ostatnie edytowanie: 7 stycznia 2017
  8. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

Kochani mam 50 farmarek ide jak burza jeszcze z pół roku i 50 bananków moje hi hi

9. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

a co dawał młyn?

10. etanus

etanus Forum Pro

Etanusik robi bo robi ten event ale emocje.....jak na rybach! :cry:

11. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Przewidziano gwarancje uzyskania nagrody jednorazowo oznaczonej czerwonym kolorem. LIPA. 27- L, nie ma farmerek, 32- M, nie ma. Co z ta gwarancja?. Baterii mialam ogromna ilosc i jeszcze mam z cebuli uszlachetnionej, ale sensu nie widze, szkoda SN. Ani 12 farmarek ani 28. Ledwo uzbieralam po tylu strzalach 90 Farmarek.

12. mieczu

mieczu Baron forum

mnie się również nie podoba ta nowa wersja utylizatora :(
    baterii dotychczas jak na lekarstwo, niecałe 400, zutylizowałem wszystko i... 51 farmarek :(
    pojutrze koniec eventu, w tym tempie może uzbieram na 3x ciasteczka ananasowe i tym podobne, no czyste szaleństwo 8)

13. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

to i tak dobrze u Ciebie z losowością u mnie 2 razy wiecej wypadajek i mam 51 szt farmerek ,ot sprawiedliwość

14. siasia48

siasia48 Stały bywalec

Nie żałuj, kasztanek mocno przereklamowany

Widełki3 lubi to.
  15. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

dopiero doczytałam w waszych postach ze to są Farmarki a nie Farmerki - ha ha

tereska1108 lubi to.
  16. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

satysfakcję z posiadania go:p

a tak serio to koce piknikowe (warsztat wiewiórek) do niczego nikomu niepotrzebne.

Co do eventu to w tej formie mi nie pasuje, choć sam sklep nie jest złym pomysłem.
    Wkład do silosu i zużyte baterie nie mają bezpośredniego przełożenia na konkretną nagrodę. Ktoś może powiedzieć, że za otrzymaną walutę mogę sobie nabyć w sklepiku co tam chcę, ale przez to nubloni tracą na swojej unikatowości, bo z tego co słychać na forum farmarki będą do zdobycia również w innych wydarzeniach lub np. rozdawane jako nagroda od franka.
    Nubloni to dla mnie zawsze był fajny event m. in. dlatego, że podczas jego trwania zdobyłam swoje pierwsze pnącze. Zawsze też w zamian za zalegający w stodole towar do zdobycia było coś przydatnego.
    Po wprowadzonych zmianach akcja straciła swój niepowtarzalny klimat.

17. siorka84

siorka84 Czeladnik forum

Wiem, że pytanie wielu wyda się banalne, ale czy ktoś może mi powiedzieć po co są baterie i jak ich używać. Poradnik tego nie tłumaczy, a forumowicze piszą w taki sposób, że trudno się domyślić. Z góry dzięki.

18. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Baterie są Ci potrzebne aby móc wybrać jakie nagrody chcesz wybrać z utylizatora czy za 10 baterii czy za więcej
    to ta środkowa część ... zaznaczyłam na zielono [​IMG]
    Bez baterii też nie będziesz mogła nic ugrać to się razem łączy z wpłatą roślin czy produktów .

19. Natalka199

Natalka199 Młodszy ekspert

Złote banany, SP w ilości 160 sztuk,drzewko magiczne, florki no i w ostateczności imprezowe wejściówki na koło ,o to warto walczyć jak dla mnie , ale na tej edycji to się niestety mało co uda zdobyć.
    Pozdrawiam i życzę sukcesów w łapaniu bateryjek dla tych co nie mają kasztanka albo się zagapili i odpalili przed czasem tak jak ja>:(>:(>:(

20. jakacper78

jakacper78 Forum Pro

Bry z wieczora zapytam czy to żart sorry kpina :wuerg: 1 szt Nublońska Bateria koszt zakupu 2 floreny a po Evencie 6 PD i 4 SG :cry: powinny zostawać w stodole i tyle w temacie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.