Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Obawiam się jednak, że to może być celowa robota.
    Popatrz jak w Renzo jest trudno uskładać żetony aby coś wykupić, jak chcesz szybciej to musisz za to zapłacić. Myślę, że tak będzie w SklepoRamie, oferta do wykupienia atrakcyjna i jak będziesz chciał szybciej, to trzeba będzie kupić farmarki.

2. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Pewnie jakby było co chwalić, to wszyscy by chwalili, a przynajmniej zdecydowana wiekszość, a tak8) no cóż8) koń jaki jest każdy widzi.

Spsuli fajny event, miejmy nadzieję, że opinia Graczy dotrze tam gdzie powinna i kolejny utylizator przyniesie mniej rozczarowań.

Pomalutku sie zbiera, obecnie 56 farmarków, szał 8)

3. Nutka

Nutka Komandor forum

Gratuluję :inlove:. Ja miałam na wejście 287 baterii do tego 2 zbiory z drzew i mam ... 58 xDxDxD. Raczej SN i kasztanka na ten event nie będę marnować :p.

4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim !
    Na samym początku mówiłam , że nie robię tego ewentu , trochę wypadło tych baterii , wiec poświęciłam pióra i oddałam
    do tego smoka utylizatorem zwanego - 33 dostałam farmarek .
    Nic nie powiem , bo wszystko już zostało powiedziane na temat tego ewentu - może jedno - trochę żal .

5. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Witaski :)
    Widzę, że u wszystkich nagrody takie jak i u mnie :D Ale co tam, trzeba się usmiechnąć i iść siać dalej :D
    Do silosu wrzuciłam róże, dotąd miałam tyle wypadajek, że pół jeszcze zostało, nawet po porannych goździkach :D
    Jak popatrzyłam na ceny nagród w sklepie, to myślałam, że więcej tych farmerów będzie się trafiać :D
    Na razie porzuciłam myśl o pakiecie bananów i magicznym drzewku, a kupiłam dwie mroczne skrzynie :)

Przecież wiadomo co tam jest, więc przed czym ostrzegasz?
    Ryzyk-fizyk, może będzie świetlik, a może pomidor... Taka mini forma ts :D

6. Mariolka7214

Ewciu, ja sie moge pozbyc zapasów ze stodoły, ale jak wiem za co ;)
    Mielismy już eventy czyszczące nam stodoły do cna, a człowiek po nim był goły ale wesoły, kto pamieta kota z młotkiem, wie o czym piszę :)
    A tu? wywalę towar za nic w zasadzie, jasne że mogę dokupić pyłu i kamyczków, a nawet bateryjek i szaleć za kochane złotóweczki, jednak podziekuję:p

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tyle, że w skrzyniach nie znajdziesz drzewka ani zagrody a jedynie pojedyncze sztuki mrocznych roślin czy owoców ewentualnie upiornego świetlika. Jak dla mnie szkoda na te skrzynie ciężko zdobytych farmarek ;)

8. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

też mi się tak zdaje że to nie jest z pewnością tylko błedem z wyliczeniem bo oni coraz lepiej liczą ale tylko kasę z wyprzedaży
    mają swoją chwilę ale ta chwila - no własnie to tylko chwila
    i czar w końcu pryśnie
    jak świat światem wiadomo jak się takie rzeczy kończą
    Zaczęli rok od wielkiej klapy
    Jeśli tendencja się utrzyma to mamy początek psucia dobrych cyklicznych eventów

może pd jest oki - ale trzeba go trafiać ;)

nie chodzi o marudzenie ale nasze zdanie powinni znać i brać pod uwagę
    i tu jest wszystko i na temat :)

9. =kalina=

Ten event ma ten plus, że można go zignorować...
    Eventówki nie sieję, uzupełniam zapasy, w stodole, a co wypadnie to na plus :)

Dlatego mówię, że mini forma ;) W takim sensie, że możesz się ucieszyć i rozczarować, ale znasz opcje i podejmjesz ryzyko :)
    Kupiłam dwie pakiety, resztę zbieram, może w odległej galaktyce będzie mnie stać na drzewko magiczne :D

10. Mariolka7214

Trza mi to było wczoraj napisać, zanim wrodzona ciekawość kazała mi wleźć i zobaczyć, wywalając całe 20 farmarekxD
    no cóż, zbieramy dalej;)

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jakbyś zapytała to bym napisała xD;) A przecież to ta sama skrzynia, którą dostajemy z rzędu chmur "Nadchodzą czarne obłoki".

12. ania5757

ania5757 Baron forum

oj chyba czasy świetności tej gry minęły
    pewnie że szkoda
    w eventach coraz słabsze nagrody
    ale są też dobre strony tej sytuacji
    słabe nagrody-nie trzeba kończyć eventu
    a moze nawet nie zaczynać????????????
    nie kusi też zakup koszyków-bo i po co??????????????
    ts-skoro standart to
    pomaranczowa lub żółta jajcarnia-wiec moze niekoniecznie kupowac ?????????????????
    bb tez popsute-po co kupować super pasze?????????????
    może nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło???????????????

13. Mariolka7214

Fakt, mogłam zapytać :p
    ale żem baba ciekawska, to se kupiłamxD

teraz zbieram na paszę;)

14. =kalina=

Coraz słabsze nagrody czy coraz wyższe nasze wymagania?
    Wystarczy popatrzyć na historię eventów i itemy, które dawały po 100 pd lub mniej :)
    Nadal kilka u mnie stoi takich :)

Ale faktem jest, że im więcej kasy chcą, tym mniej chce im się dawać...
    Kolejny hodowlany- chyba nowa tradycja, ts tak często, że straciłam rachubę czego mi jeszcze brakuje :p

15. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Popieram w 100% , tylko trochę mi żal , bo znowu nam popsuli ewent .

16. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie robiac ten evencior przychodzi mi na mysl wierszyk ,,Tancuj misiu ja ci grom co wytanczysz to ci dom tanczył misiu całą noc nie wytanczył nawet grosz,, ja sieje zbieram i lipa 26 farmarek czyli wniosek słabo tancuje hi hi

17. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

28 farm...i 69tys sg...z dzisiejszych dwóch prób

=kalina= lubi to.
  18. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Pomimo pozytywnego nastawienia przed rozpoczęciem nowych nubulonów po grubym praniu wylazły plamy i to spore.
    Gmeranie przy utylizatorze przyniosło dla graczy nieciekawe rezultaty.
    Ilość wkładu jest kompletnie nieadekwatna do oferowanych nagród.
    Obserwując ostatnie poczynania firmy wydaje mi się , że ktoś dostał zadanie wyciągnięcia jak największej ilości zielonych kropelek od posiadaczy wiadomych drzew.
    Eventy najczęściej z rośliną 8+ , a wiadomo że wtedy kusi super kupka.
    Utylizator zapowiada się cyklicznie co miesiąc z uzupełnianiem nagród.
    Żeby mieć sztony trzeba kupić za kasę , albo podlewać SN.
    Ktoś się nabierze , inny nie. Mnie ta zabawa na chwilę obecną nie interesuje.
    Marcel ...... wracaj xD:cry:xD.

Bry kosmiczne.

19. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Poczytałam wypowiedzi i powiem tak: ewent jaki jest każdy doświadczył. Ograniczam się jedynie do zużycia bateryjek , które wylatują.
    Ani jednej zielonej kropelki na takie coś nie poświęcę.Nie ze mną te numery B..

20. abask

abask Fanatyk forum

Matko. Okropny ten event. Nie będę się spinać aby go robić. Nowy rok zaczynałam z zamiarem skończenia z grą i wchodzę ot tak poklikać tylko. I chyba mam dobre zamiary. Piszę zamiary bo wiadomo jak to z nałogami bywa. Mam nadzieję, że mi się uda a ten event jest dowodem na to, że gra schodzi na psy.. Tfu! Na myszy!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.