Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wadam63

wadam63 Młodszy ekspert

Evencik bez spinki;) co los ześle to będzie;) nie wydaje SN bo i po co a nową kaskę trzeba ciułać na konkretne bonusyxDxDxD to tak jak w życiuxDxDxD

2. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Strasznie, okropnie i masakrycznie DROGO w tym sklepie. :(

3. Lithuana18

Lithuana18 Czeladnik forum

taaak też to dostrzegłam, zrobiłam dwa wrzuty do utylizatora,jeden za 35 bateri drugi za 10. Nic sensownego nie dostałam i doszłam do wniosku ze kiepski event. Na szczęście nie żałuje,dzisiaj wyjazd :)Bawcie się dobrze :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Poczytaj tutaj: >>SklepoRama<<.

bakowska123, =kalina= oraz gretag lubią to.
  5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

2 zbiory baterii i 81 farmarek.Powiem tak...albo może nic nie powiem...:p

6. 77marzena77

77marzena77 Młodszy ekspert

strasznie drogo .....:( mam już 13 farmarek !!!!!;):p:inlove::D

7. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Niestety zapowiadali, że od Nowego Roku będą podwyżki i Farmerama z tego skorzystała ;);), aczkolwiek SklepoRama jest nowym sklepem i powinny być promocje, aby zachęcić do zakupów:p, no cóż trzeba utylizować towar i zdobywać farmarki i na zakupy:D

8. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Ile malkontentów:( Przecież to tylko event..

9. niki1990

niki1990 Komandor forum

Żeby nie było, ostrzegam przed mroczną skrzynką. Nie opłaca się. Jedne co na plus to 1 słownie macka wierzby ośmiorniczej

10. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

baterie lecą słabo

nagrody fajne ale drogie

wsad też drogi

hmmmm ile wyleci tyle zrobię wrzucając coś z tego co mam w stodole

ale na cuda nie liczę, w losowych nagrodach rzadko kiedy mam szczęście, w tym evencie widzę dostaję głównie SG
    na pd czy farmarki nie licze :-(
    aha ich stan u mnie wynosi obecnie 9

11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ja jestem rozczarowana tą edycją,zawsze bardzo lubiłam ten event,a teraz lipa.Zużyłam ponad 1200 sn,a mam 161 pieniążków.

ps.szukam sąsiada :)

12. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Nie będę chlapała SN ...

Wykorzystam tylko te baterie, które wypadną ;)

13. misiołajka

misiołajka Aktywny autor

Ja "wychlapałam" testowo ok 600 SN i postanowiłam zaprzestać - co zbiorę to zbiorę - w tej chwili nie stać mnie na kupienie za farmarki (bo tylu nie uzbierałam jeszcze :( ) nawet tych 120SN, mogę co najwyżej kupić 20SP, ale czy warto 600SN zamienić na 20SP. Jeśli chodzi o PD, TPD i SG to z przewagą PD i SG - i bez szału na dodatek, bo niestety "zawansowana poziomowo" to specjalnie nie jestem :)

14. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Od początku eventu mam 35 farmarek:mad: a tak to lecą PD i TPD (wole te drugie). Nie sieję eventówki tylko to czego mam mało8)

15. Azile

Azile Komandor forum

Ja nigdy nie narzekam na eventy, ale tym jestem strasznie rozczarowana, mam 45 farmarek, losowanie to już w ogóle porażka i oczywiście brakuje ciągle baterii (nie miałam zapasów w stodole), sieję goździki żeby jakoś tam to leciało, ale ogólnie brak słów....

16. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

I bardzo słuszna decyzja:) też do tego eventu nie używam SN, bo go po prostu szkoda.

Jak Was czytam, to wygląda, że ja mam najmniej farmarek - 14 - wpadły mi tylko raz na 9 wsadów po 35 baterii, a z tych mniejszych ani razu.:oops:

17. amber♥

amber♥ Komandor forum

Tak miej więcej te posty wyłapałam aby tylko potwierdzić moje odczucia co do eventu - kiedyś ulubionego a teraz szkoda słów..;):p
    Sn nie wychlapałam NIC, bo czytając wpisy nie opłaca się . Farmarek u mnie 46 ..xDxD..może za rok albo 2 coś tam w sklepiku wykupię ??...sieję co mi brakuje, nie spinam się i zasadniczo nudy :)
    Powodzenia i dużo farmarek :)

18. juras

juras Weteran forum

Ja już swoje zdanie wyraziłem, ale jak wgłębiłem się w temat, to pisząc o braku opłacalności dotknąłem tylko wierzchołka góry lodowej. Ten event jest na wyniszczenie i nie podejrzewam, że bp zrobiło to specjalnie. Myślę że to spowodowane jest błędnymi wyliczeniami i brakiem wiarygodnych testów, przed wprowadzeniem eventu do gry.

19. -fifonik-

-fifonik- Zaawansowany

Na razie statystyka licha.
    Co czwarty, piąty raz farmaka wypada mi na L.
    Zeby to jeszcze ta większa była :(

Na starcie miałem ich 102, teraz po prawie dobie 109.
    Nie zamierzam odpalać kasztana, nie opłaca się.

dantic3, gretag oraz Azile lubią to.
  20. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ja niestety na samym początku trochę SN wychlapałam tak ok 1000,:oops: na szczęście mam go sporo i straty odrobię, a na chwilę obecną 176 baterii - czekam na następny wysyp i 104 FM - czekam na ostatni dzień eventu i wtedy zobaczę, czy warto mi je wydać, czy może poczekać aż nazbieram więcej... Poza tym standardowo dużo PD,TPD i SG. Sieję sobie to co mam najmniej do stodoły i wcale nie czuję, że jest jakiś event..... nuuuuuuda ;):oops:;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.