Opinie Przygotuj się do utylizacji!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dorzucę swoje trzy grosze o Nublonach ..
    ..sypnęłam sporo SNawozu, oddałam ogrom goździków..zdobyłam SPaszę i raz wzięłam kupony...reszta farmarków schowana na lepsze czasy..
    ..gdyby to był event taki jak podczas Mistrzostw..gdzie zdobywaliśmy monety i sami decydowaliśmy co za nie wybrać w sklepie to teraz stać by mnie było na 1 lub 2 itemy...
    ..albo u mnie słabo farmarki lecą z Utylizatora albo ten nowy sklep to jakiś komercyjny..
    Niestety ten wyczekiwany event nie jest już taki jak dawniej..zmiana na gorsze..

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zakupy ograniczone to tak jak jest napisane w poradniku :

"Zakupy można wykonać tyle razy, ile cyfr znajduje się w prawym górnym rogu."

Uwaga! Na początku każdego miesiąca oferta ograniczona będzie się zmieniać.

Czyli w ciągu miesiąca od wprowadzenia Skleporamy np... 2 x kupon na kombajn na 3h czy 20 SP można będzie kupić 5 razy a 5 x złoty banan czy 120 SN tylko raz. I oczywiście na początku przyszłego miesiąca oferta ta będzie zmieniona, itd..

3. sylwia84.

sylwia84. Forumowy żółtodziób

zapełniłam silos towarem tylko nie wiem po co?!!

tereska1108, bakowska123 oraz Poisencja lubią to.
  4. SMOD_Atena

sylwia84 teraz wybierz za ile baterii chcesz otrzymać losowy przedmiot i kliknij po prawej stronie na trójkącik w zielonym kółku:

bakowska123 i Feeps lubią to.
  5. Feeps

Feeps Mieszkaniec forum

Kochani eventówki to siać nie ma po co z tego co widzę, prawda? :) Ani nie wylatują z niej wypadajki nie wiadomo jak, ani warta nie jest dużo, krótko też nie rośnie; to - już lepiej inne roślinki siać po wypadajki i zarabiać żeby wrzucać produkty.

6. SMOD_Atena

Prawda :) Ja na noc sieję róże, moim zdaniem najbardziej opłacalne czasowo zwłaszcza jak mamy jakieś uszlachetnienia skracające czas. Ale w dzień sieję np... pomarajczowe tujlipany czy jakoś tak, albo lotos czy wawrzyn, bardzo krótko rosną a ceny na targu ładne, więc sieję, sprzedaję i w to miejsce kupuję róże albo goździki w zależności od ceny ;)

7. spikloje

spikloje Naśladowca mistrzów

jak dla mnie zmiana na gorsze, to był mój ulubiony event, a teraz...baterie na początku leciały, nie jakoś super ale wylatywały,a teraz to nawet na próbę S ciężko uzbierać po zbiorach wszystkiego. Farmarków mam całe 16sztuk, na jakieś upatrzone nagrody to będę zbierała najbliższe 4 lata, chyba że wcześniej porzucę po raz trzeci farmę, w sumie to do 3 razy sztuka;)jeżeli ten brak wypadajek ma mnie zmusić do użycia SN czy wydania kasy to ja dziękuję, postoję, wolę poganiać po targu i zarobić trochę sg

8. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

A ja wrzuciłam pióra w utylizator bez problemu :D

gretag, skaliwa oraz bakowska123 lubią to.
  9. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Jak widze można wrzucać papuzie pióra. Ale ..... o ironio znów muszę zapytać po co. Aż żal je tam wrzucać.
    Mam już na tyle rozwiniętą farme, że pd, tpd i sg zdobywam w dużo większych ilościach zdecydowanie tańszym kosztem.
    Na 10 wsadów za L dostałam to gwarantowane raz 28 farmerek i raz 7. Buhahahaha.
    Ci po tamtej stronie chyba są coraz bardziej przekonani o tym, że gracze to idioci, no bo ja nie pojmuje jak można dać nagród za (jeśli dobrze policzyłam ) 5400 + te z pierwszej półki nieograniczone - a przecietnemu graczowi bez nawozowych drzew nie dac wygrać nagród nawet za 500.
    10 wsadów za 1 000 000 towaru i 350 wypadajek to jest bardzo dużo dla przeciętnego gracza - i z tego zdobyć tylko 35 żetonów - to ... sami dopiszcie. 350 wypadajek to przecież dwa dni zbierania.
    To ile w tym evencie można właściwie zdobyć nagród? Prócz oczywiście pd, tpd i sg.

10. janjonek70

janjonek70 Czeladnik forum

a
    jak wpłacać towar zwyspy do silosa
    może ktoś wie janjonek70

11. Merrick

Merrick Moguł forum

ceny za wysokie a utylizator daje jedną monetę nie opłaca mi się robić ten event :(

12. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim:)
    to zobacz sobie ile na Twoim targu kupisz tpd za te 750 tys sg;) a wtedy spojrzysz na event innym okiem:)

13. juras

juras Weteran forum

Co by tu wrzucić do utylizatora, może cebule 105 SG ze stodoły?...no i wrzuciłem za 1 mln SG, co oznacza wg cen rynkowych nie mniej niż 3 mln SG, co jest warte tyle ,ile 30 szt cmj. Dostałem z tego:70 farmarek , 0,3mln SG (tj niecałe 3 cmj), oraz pd /tpd tyle co zbieram codziennie z ogrodów na wyspie skarbów i z ozdobnego. .....i nie lepiej było sobie kupić za sprzedaną cebulę 30 szt cmj?
    Ale rozumię, że wiele osób, będzie event robiło, bo po prostu jest coś do zrobienia.

14. agabaj5

agabaj5 Forumowy żółtodziób

a gdzie ten sklep żeby wymienić farmarki

gretag lubi to.
  15. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Kliknij na ikonkę koszyczka i pokaże Ci się ikonka farmarki, albo w czasie ewentu na utylizatorze jest na dole po prawej stronie,

gretag lubi to.
  16. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

Jeśli chodzi o mnie... to dzisiaj z rana sypnęło mi z pól 140 bateryjek... poleciałam do utylizatota i co???? spróbowałam każdej wielkości wsadu - dostałam wyłącznie PD albo TPD, których na co dzień zbieram więcej :( straszna lipa - farmarek od początku "zabawy" mam AŻ 14szt :(

17. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Dzień Dobry Noworoczne...
    Pierwszy raz jestem w nowym roku...Wiec wszystkim życzę radości zdrowia ..i aby ten rok był lepszy niźli ten miniony..:):)

Event..cóż rozczarowana jestem do potęgi entej..to nie jest dobra zmiana..
    Ciekawe co jeszcze zepsują?
    Rozumiem że firma musi zarabiać i nie ukrywam że też miesięcznie coś tam wkładam do ich portfeli..ale przegięcie totalne mnie nie bawi...:wuerg:
    Coś tam wrzuciłam i pod koniec zapewne jeszcze wciepne ....tyle że bez przesady..
    Faktem jest że za sianogrosze TPD czy PD nie kupię ale czy gra warta świeczki? Moim zdaniem nie..
    Jeden z moich ulubionych evencikow odszedł do historii...:cry::cry:
    Miłego dnia i dużo farmarek życzę..:)

18. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

W tej chwili 189,2 k TPD (smothie).
    Na targu 4 SG za TPD, z ewentu 3 SG za TPD.
    Masz rację, że są tańsze, ewent i tak robię, ale nie ma tego efektu "WOW". To przecież nubloni.
    Dziś statystyka ciut lepsza (jackpot na "M" za 1 razem, na "L" za trzecim): 275 baterii/65 farmarek.
    Czekam na farmarki jako nagrody z innych okazji, bo moje upragnione floreny są bardzo daleko.
    Pakiet 50 ZB zdobędę sobie sam znacznie szybciej, po prostu przechodząc poziomy.

19. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ja mam mieszane uczucia co do tego eventu..... nie wiem czy jest lepiej, czy gorzej.... nie przeliczam wszystkiego czy sie opłaci, czy nie. Jest event, to go robię, na szczęscie to nie real, tylko gra. Może było lepiej poprzednio, przyznam się, że nie pamiętam poprzednich, ehh ta skleroza....:oops:teraz jest inaczej, być może te farmanki będziemy ciułać miesiącami, tak jak żetony u Renza i raz na jakiś czas sobie coś wartościowego kupimy, zobaczymy jak to będzie....Na razie nic w sklepiku nie kupiłam, ostatniego dnia zdecyduję, czy wydać te FM, czy poczekać, może będą lepsze nagrody.....8):p:p;)

20. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

eventówki nie sieję,farmy nie zdemolowałam i dobrze zrobiłam,bo po takich zmianach az grać się nie chce......wrzucałam bateryjek do silosa po 35...i co mam? aż 13 farmarek,reszta to pd i tpd,w takim tempie to lata miną,aż coś kupię w sklepie-.-8)-.-

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.