Opinie Przygotuj się do utylizacji oraz aktualizacja Skleporamy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 12 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Chyba każdy tak ma, dopóki nie doda baterii i nie odpali utylizatora.
    Warto to zrobić przed końcem eventu - inaczej towar w silosie przepadnie.

toDzasta lubi to.
  2. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Hamaczkuję sobie ostatnio.;) Zaglądam więc na farmę sporadycznie . Dziś postanowiłam zrobić przerwę w leniuchowaniu i co ja paczę ? :eek:Bateryjki lecą xDUzbierało mi się 197 sztuk. Załadowałam silos goździkami na dwa wsady XL :p No i nawet , nawet. xD

3. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Ja oddałam trochę roślinności i produktów na wsady xl - troszkę farmarek dzięki temu przybyło. :) Ale na tym koniec przygody z bateriami - teraz czas przygotować farmę na jutrzejszy event. ;)

4. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

z rana 50 wiec strzały tym razem dobre.ewent bardzo krotki ale i tak bym nie miał za bardzo co utylizować

5. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

SMOD_Atena wyrzuciła mnie z działu technicznego, ale swoje żale wyleję tutaj. Przed 14-tą nie można było zalogować się do gry (podejrzewam, że były przygotowania do nowego eventu) i wkład w silosie przepadł. Proponuję robić większe przerwy między eventami, aby dane nam było spokojnie dokończyć bieżący.

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękujemy za Wasze opinie w temacie, event zakończony, tak więc tradycyjnie zamykam i archiwizuję :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.