Opinie Przygody króliczych skautów

Discussion in 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' started by Eviana, Sep 23, 2026 at 9:51 AM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Króliczy skauci są gotowi, by wyruszyć na przygodę! Czy Ty też? Zatem zbierz sprzęt, chodź z nimi i zdobywaj odznaki skautów oraz nagrody! Dobrej zabawy!

Czwartek, 24.09.2026, godz. 17:00

Niedziela, 28.09.2026, godz. 22:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.​

Last edited: Sep 24, 2026 at 12:07 PM
    hiacynta likes this.
  2. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

3. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

xD
    i Córko ! wielebny xD;)... i Córko! bo zabawa prawdziwie warta takiego zawołania :music:
    ale nic - poczekamy aż się zacznie i wtedy będzie pora na odpowiednie skomentowanie :p

4. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

To tylko tak wygląda :) aleeee... Sami nie wiedzą co jednak będzie w tej pierwszej edycji przed chwilą dostaliśmy info, że bonusowego etapu nie będzie. Więc... Melisa do kubka, kubek w dłoń i czekamy na start tego nowego tworu.
    W skrócie- jak dla mnie najlepiej wybrać 3 ścieżkę, zrobić 5 etapów i oddać guziki na planszy głównej, gdzie ma się pojawić w którejś edycji Item i rząd chmur.

5. 3mimoza7

3mimoza7 Stary wyjadacz

Witam,
    poczekam az sie zacznie ewent, moze nie bedzie tak zle:music:;)

6. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

Poczekam do niedzieli.

Baby Boom, Wyprzedaż super paszy, Wyprzedaż luksusowych perfum, Dni farmarkowego szaleństwa
    niedziela, 27 września 2026 godz. 08:00 - niedziela, 27 września 2026 godz. 16:00
    Wesoły dzień obniżek
    niedziela, 27 września 2026 godz. 08:00 - niedziela, 27 września 2026 godz. 16:00

7. dorota444

dorota444 Moguł forum

Akarat jak pracuję, już drugi raz nie mogę skorzystać z obniżek, . Dlaczego tylko w niedzielę !!!!

Marzenakruczek, kobuma and hiacynta like this.
  8. tomash111

tomash111 Forumowy żółtodziób

a co to jest owca hodowlana?

Marzenakruczek and hiacynta like this.
  9. Karakuliambro

Karakuliambro Weteran forum

Może być brązowa, czarna itd, ale też i cukierkowa albo nawet złota.
    Niewiadome wymagania, niewiadome nagrody xD
    Żeby to ogarnąć nie pomoże nawet pół litra (kawy oczywiście).

10. twardy81

twardy81 Książę forum

11. eurb1

eurb1 Zaawansowany

kolejne zadanie, które jest powikłane, daje niewiele za to czyści stodołę przed dożynkami.
    Jeszcze nie wiem czy jest sens zaczynać.

12. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Zacznę event, ale nie wiem, dokąd zajdę :)

13. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

Kiedy to będzie aktywne

14. Kala

Kala Książę forum

Nic nie rozumiem xD ale też nie chce mi się "wczytywać" w poradnik, poczekam aż się zacznie.. :)

15. TakaJa

TakaJa Młodszy ekspert

Uwzieli się na eventy hodowlane teraz, kiedy tyle misji hodowlanych leci do kosza, a tak mało czasu dali. Zazdroszczę wszytkim, którzy mają takie zapasy SP na stanie, żeby robić te wszystkie hodolane co są ostatnio. Ja raczej nie będę robić, nie mam już SP, a zwierząt do misji dlaej brakuje.

16. WERONII

WERONII Mistrz forum

Zobacze co i jak

17. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

lipa...a czekałem na coś fajnego bo nudą wieje

18. Biedronka

Biedronka Stały bywalec

Szkoda że takie dziwne godziny na ten baby boom, na grzyby się wybieram właśnie w tych godzinach .....w niedziele wieczorkiem było by najlepiej....:sleepy:

19. 7Eugenia7

7Eugenia7 Młodszy ekspert

Zależy skąd jesteś, bo na Śląsku grzybów brak, za zimno nocami, więc ja bez nerw mogę sobie pykać baby boom

20. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Zacznę robić, ale poradnik będę studiować jak się uspokoję