Opinie Przygoda w górach

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ja też zaczęłam, początek jak zwykle byle jaki: kierpce 34, sukno 39, ale bez głównej, bo tam dojrzewają jeszcze rośliny z pełni.
    Cześć zrobię na pewno, ale czy wszystko zobaczymy.

zonaania2122 lubi to.
  2. amdep

amdep Moguł forum

U mnie 63 sukna i 75 kierpców....

I też bym bardzo chciała wiedzieć, skąd 820 sukna i 790 kierpców??? Chyba się za dużo o zero zrobiło??? ;)

Edit:
    Poczytałam kolejne odpowiedzi i już wiem, dlaczego BP daje takie a nie inne ilości wypadajek. :(

Są gry, w których zachęcają do wydawania pieniędzy, ale to nie narusza równowagi w grze.
    Kupuje się coś, co ułatwia grę, albo tylko ładnie wygląda. Oczywiście na wstępie kupuje się grę. ;)

Gram w takie uczciwe MMO już ponad 1,5 roku - gra jest stale aktualizowana, rozwijana, teraz wprowadzają dodatek - płatny. Zapłaciłam na początku 140 złotych, ale w grze też trochę wydałam - cudne skiny do ubiorów postaci robią, trudno się oprzeć. ;)

Gry typu "za darmo" niestety nie są uczciwe. Wiadomo, że utrzymanie i rozwijanie gry kosztuje i to dużo, a wiadomo też, że jeden wyda więcej (bo może) a drugi mniej lub wcale.

Kiedy to chodzi na przykład o Pomocników, to ten co nie wydaje może nadrobić pracą i swoim czasem.

Ale nie da się nadrobić różnicy w ilości Super Nawozu, nie ma możliwości.
    A ponieważ są Gracze, którzy sporo SN kupują, to BP śrubuje ilości roślin eventowych albo wypadajek... :(

Zdecydowanie wolałabym miesięczny abonament, jednakowy dla wszystkich.
    Wtedy wiem z góry czy mnie stać czy nie i decyduję czy zaczynać grę czy dać sobie spokój. Tak było by w porządku.

Ostatnie edytowanie: 29 września 2015
  3. =Repez-

=Repez- Generał forum

Proste na jednej łące roślinka evenentowa na dwóch sianie Irysa,z pnączem kasztanowym,krestolem,białą niewinnością,super nawóz i uszlachetnienie tej rośliny i irys dostaje Ci w jednej sekundzie i robisz parę zasiewów

toDzasta lubi to.
  4. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

Dodajmy, że irys musi być uszlachetniony - trzeba mieć miłość do SN

toDzasta lubi to.
  5. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

sukno 113, kierpce 106
    nie wiem, czy dobrze zapamiętałam, ale żeby zgarnąć itemy i pnącze wystarczy zrobić srebrne i złote, a diamentowe tym razem są dla upartych, yy znaczy wytrwałych?

6. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Szybko Ci to idzie. Ja dopiero uciułałem 70 sztuk... Ale mam tylko z "żebrów"
    Da się żyć bez pnącza...

U Czechów też nie ma wyszczególnienia z czego lecą. Napisane jest tylko, że ze wszystkich pól oprócz wyspy skarbów i ogrodu ozdobnego

Nutka, gadek, amber♥ i dalsza osoba lubią to.
  7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Może jeszcze ktoś potwierdzić,że z zagród nic nie wypada?

8. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Chyba nie wypada, bo miałam pola obstawione fabrykami, zagrodami w wolne miejsca powciskane drzewa i las tropikalny cały w drzewach i uzbierałam po 60 wypadajek:(

9. iza_79

iza_79 Książę forum

u mnie z 44 zagród nic kompletnie nie wypadło

10. Rashimka

Rashimka Okazjonalny autor

U mnie wszystkie pola były w goździkach i trawie cytrynowej (posiane na sp), wypadajek ponad 200 każdej.

JJoanna lubi to.
  11. =Repez-

=Repez- Generał forum

Z zagród i fabryk nie leci bo miałem całą dziką łąką i nic nie poleciało

12. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

u mnie zagrody na całym jednym polu i nic z nich nie wypadło tylko z roślin i drzew specjalnie sprawdziłam ręcznie zbierając bo się zastanawiałam czy karmić zwierzaki czy nie no i jakoś nie ufam do końca Twórcy co pisze no i niestety u mnie na farmie zwierzaki nie dały wypadajek więc jeść też nie dostaną -.-

ach gdyby mi tylko sn nawozu zostało ciut więcej po Oktoberku to by było spoko

póki co czekam na rozsiewkę korala by go zacząć siać :)

u mnie kombajn zawiechy robi przy zbieraniu czy tylko mnie tak szwankuje?

13. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

u mnie równiutko 106 sukna i 106 kierpców a za chwilę pierwszy zbiór badyla ... znaczy kulek (vel korali, choć to nie rafa :sleepy: )

zonaania2122 lubi to.
  14. =Repez-

=Repez- Generał forum

Myślę że damy radę zrobić ten event
    Napisz do mnie sówkę a jutro dostaniesz żółwie,jeśli będzie można wysyłać

amber♥ i .Robaczek. lubią to.
  15. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

oj jutro to chyba nie dostanie :( gt od czwartku

16. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Narzucili takie tępo z tymi TSami jeszcze niektórych nie mam a już w nowych TSach są po raz ostatni masakra jakaś. Jak zostawiłam grę parę lat temu to na wyspie wchodził granatowiec w styczniu wróciłam po ponad dwóch latach nie miałam żadnego granatowca teraz mam 16 sztuk i to głownie z eventów z GT może dwa nie więcej. Jak ktoś dawał za darmo to wzięłam. Czyli takie drzewko było dostępne długi czas jeszcze do teraz trafiam brzoskwinie i cytryny co prawda w XXL ale jakie to starocia. A tu już w tych najnowszych baobab i jarzęba wycofali. Co prawda będzie on jeszcze do zdobycia bo w eventach nie dają najnowszych TS'ów ale jakie to tępo.

Co do eventu to zawsze dwa pierwsze zasiewy robiłam z SN. Ale w tym tygodniu jestem w domu trochę SN mi poszło w oktoberfeście bo chciałam trochę podgonić z wypadajkami więc teraz chcę trochę przyoszczędzić.

17. kasia16290

kasia16290 Forumowy żółtodziób

nie dostałam tej roslinki do siania na polach

18. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Tak dokładnie jest. Wystarczą srebrne i złote.

19. =Repez-

=Repez- Generał forum

A zakręciłem się i dni mi się pomyliły

AnnDżelina i amber♥ lubią to.
  20. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

przeloguj się i roślinka powinna być, jeśli nie, zostaje pisanie do PT

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.