Opinie Przygoda w górach

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

no, zawitały i zimorodki u mnie, bo nie miałam
    event już ku końcowi tylko pare wypadajek brak, dziś pewnie skończę diamentowe zadania w 3 i 5

polski event uważam za bardzo udany

Anhedrea lubi to.
  2. jolka1704

jolka1704 Okazjonalny autor

a ja ciągle walczę jakby ktoś miał na zbyciu trochę pięknego sukna i kilka par bucików to chętnie przygarnę gratuluję tym co już ukończyli event

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

uwaga uwaga...odkrywam ostatnie tsy:
    zimorodki:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    jeże-jedenaste>:(
    żółty ul-.-
    pomarańczowa obora-.-
    żółty punkt zbioru piór -.-
    pomarańczowy staw z rybami8)

ale sie ciesze ze mam pierwsze zimorodki :D tylko pancernikow mi teraz brakuje :p
    no dobra, a teraz na bahamie drzewka :p
    kakaowiec xl-.-pistacja xl8)mombin xl8)pandanus xl8)amherstia-no dobrze, bo jedna kolezanke dzis podarowalam :D karambola xl8) wysyp xlek.....

4. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Witam.
    Kilka minut temu odkryłem TS-y i humor zepsuty do wieczora. :(
    W zwierzakach starocie i żółcizny i pomarańcze. Jedynie zimorodki trafiły się moje pierwsze. Ale tak liczyłem na żółwie, których nie mam i chyba już nie będę miał... Z drzewek jeszcze gorzej - poza normalnymi xl i xxl, 2 orzesznice, pistacja i karambola. Mimo, że tylu mi brakuje bahamowych drzew to żadnego pierwszego nie trafiłem. W sumie wyszło jak zawsze :(

dantic3 i kybek93 lubią to.
  5. mahartka

mahartka Baron forum

odkryłam część niespodzianek.. bo do innych brakuje mi kóz 8) zbieram je zbieram.. ale jakoś wolno rosną ;););)
    z sadzonek : 2x baobab, pitaja xl, mandarynka xl, pistacja xl i karambola xxl
    ze stajennych: pomarańczowe konie, wilki, jeże, koguty, szopy i dziobak :) - jednego wymieniłam, drugiego dostałam tu i w sumie mam 3 :D

dantic3 i kybek93 lubią to.
  6. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Event zbliża się do końca. Brakuje: kierpce 150, polskie sukno 140.
    Tym razem event jest wykonywany bez aktywacji kasztanowego.

Stajenny: kotlarnia żółta, kiwi, żółwie, jeże, bociany x 2, obora czerwona, strzygalnia pomarańczowa, dziobaki x 2, kameleony czerwone, myszy.

Drzewa: Amherstia x 3, figowiec xxl x 2, orzesznica xxl x 2, tamaryndowiec, moringa, pistaxja xxl, achacha, wianowłostka xxl

Ostatnie edytowanie: 2 października 2015
  7. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

przed chwila odkryłam tajemnicze zagrody 2xszop, 2xkiwi, pomarańczowe osły,obora pomarańczowa,bocian,mysz,czerwony staw z rybami,dzioba, żółw:inlove: ,zimorodek:inlove:

a z sadzonek: Pistacja XXL ,Mombin XL,2xWianowłostka królewska XXL, Kakaowiec XL,2xOrzesznica brazylijska XXL.2xLiczi XXL,bananowiec XL,kumkwat

8. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

No, to wszystko już wiadomo:
    ranczo żółte
    2 x kiwi
    indyki żółte
    żaby
    gęsi pomarańczowe
    bocian
    mleczarnia żółta
    farby pomarańczowe
    żółwie
    stajnia pomarańczowa
    stajnia czerwona

baobab
    orzesznica XL
    2 x pistacja XL
    kakaowiec XXL
    karambola XL
    kiwi XL
    mandarynka XXL
    tamaryndowiec
    awokado XXL
    wianowłostka XL
    achacha

Wszystko fajne achacha najfajniejsza (bo nie miałem).
    Chociaż nieskończony jeszcze, to można zaliczyć do bardzo udanego ten event. [​IMG]

Jeszcze 205 sukna i 267 kierpców. Czyli jutro powinno być po zabawie.

Ostatnie edytowanie: 2 października 2015
    marzena5275, Anhedrea oraz 0olimpia0 lubią to.
  9. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

Event zaliczony,teraz wypadajki lecą jak szalone,z zagród 2xżólwie,reszta ,gołębie żaby i żólcienie,z drzewek tak sobie ,ale darowanemu koniowi itp....Ogólnie zadowolona jestem z ts.Brakuje jeszcze mnóstwo nowości,ale te produkty,czy też owoce można kupic na targu.;););)

10. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Witajcie,jestem bardzo zadowolona,mimo ,że brakuje mi jeszcze 213 kierpców i 113 sukna,zdobyłam zimorodki i żółwiki,Tesy z wyspy oprócz Pitomby xxl nie warte wspomnienia.Pnącze odpalone,a ja sieję uszlachetnioną begonię i bawię się dalejxDxDxD

11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

nie mam martw sie..ja kiedys myslalam ze granatowca nigdy nie zdobędę bo mnie omijał szeorkim łukiem...a teraz mam chyba z 15 :p
    ja jeszcze zbieram wypadajki...

marzena5275 lubi to.
  12. kheme

kheme Analityk forum

Do ukończenia całkowicie eventu brakuje mi:
    304 polskie sukno (+60)
    304 kierpce (+60)
    163 świnie
    38 wiśni
    30 strój górala
    146 kozy

Z drzewek i zagród nic ciekawego, g&t też bez rewelacji, nuuuuda ogólnie. Zobaczę co odkryję z ostatnich zagród i drzewek... ;)

eliza9070 lubi to.
  13. mieszczak

mieszczak Zaawansowany

U mnie narazie na 6 tsów na bahamie obrodziło w XXL :) - Kumkwat xxl, pistacja xxl, kiwi xxl, figowiec xxl, pistacja xxl i orzesznica xl a ze stajennych - żaby, jeże, czerwone indyki, pomarańczowa obora, pomarańczowe strusie i coś tam jeszcze ale nie pamiętam. Jutro stawiam kolejne sześć jak uzbieram kozy do zadania :D :D

14. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :). Wszystko co potrzebne już mam , ale czekam na wypadajki jak będą to wykupię resztę, a jak nie to nic się nie stanie ;). Sieję długorosnące, korale mam to może się uda. Powodzenia tym co jeszcze walczą o coś istotnego :).

15. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Event od paru godzin w pasku, a teraz otworzyłam toj-tojki. I mam zimorodki ( to już drugie):inlove:. Żółwie (piąte )xD poza tym dwa razy wilki, szopy, koguty, myszy, żółty kurnik , żółtą fabrykę jajek, dwa gołębniki i żaby. I to by było na tyle. Powodzenia walczącym życzę.:)

dantic3 i Esterka23 lubią to.
  16. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Taaak, wszyscy kończą albo skończyli a ja evet zaczynam jutroxD Tzn. prawie zaczynam, bo eventowkę mam rozsianą i wypadajki już się same z siebie nazbierały:)

17. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

TS wyspowe: baobab, figowiec XL, pitaja XXL, pistacja XXL x4, orzesznica brazylijska XXL,
    amherstia, moringa XL, tamaryndowiec, orzesznica brazylijska XL - nic nowego ;)

18. Kasialka

Kasialka Generał forum

U mnie z TS-ów zwierzęcych nic godnego uwagi.

kheme lubi to.
  19. marzena5275

marzena5275 Chodząca legenda forum

event zakończony, prawie brak tylko ok 20 sztuk sukna i kierpców, ale to rano wyleci, bo dziś już mi się nie chce siać
    ts na wyspie
    2 x pistacja xl
    palma kokosowa xl
    2 x karambola xl
    pistacja xxl
    wianowłostka xxl
    3 x tamaryndowiec :inlove:
    2 x achacha:inlove:

zagrody
    zółte osły
    koguty
    jeże
    pomarańczowa strzygalnia owiec
    żółta wytwórnia guano
    zółta obora
    zółte króliki
    pomarańczowe króliki
    czerwone kameleony:inlove:
    zółwie:inlove:
    różowe indyki:inlove:

pierwszy raz jestem zadowolona z ts-ów

20. kheme

kheme Analityk forum

5??? O matuchno, zazdro.. Ja dostałam żółte króliki, szaleństwo :p

Tralanetka, eliza9070 oraz marzena5275 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.