Opinie Przygoda w górach

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Korale zebrane, stroje zrobione, na razie tylko trochę wypadajek więc blokują trochę robienie zdanek ;). Ale już tylko 5 kierpców i dorwę się do tajemniczości xD. Potem może będę się może mniej cieszyć ;) :p.

gadek i eliza9070 lubią to.
  2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a ja za duzo kóz sprzedalam i patrze ze 35 sztuk mi zabrakło xD ale wystawilam 2 neony, jeden róż i czerwien i sie nazbiera ;)
    jeszcze 3 stroje to pnącza :D

gadek, eliza9070 oraz JJoanna lubią to.
  3. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

Ja już mam wszystko na czym mi zależało (pnącze i itemy). Resztę zrobię powolutku, ale diamentowe Trzecie i piąte odpuszczam. Nie będę siać ponad 5,5 tys. badyla na 160 góralskich łaszków tylko po to, żeby dostać jakies marne 4 sztuki chutneya - zwłaszcza, że mam pnącze :)

Z TS-owych zagród wyszły same cuda: bociany, gołębie, koguty, żaby i (uwaga! uwaga!!!) żółty kurnik i żółta owczarnia. Czad, co? Wiem, że zazdrościcie xD:cry:xD:cry:xD:cry:

No, ale drzewka mi trochę poprawiły humor, bo wyskoczył baobab (drugiego złapałam dziś w balonie) i achacha, której nie miałam.
    No i GT też mi się całkiem ładnie udał, bo mam w końcu żółwie. I w dodatku lajtowo poszło: do Dynamicznego nawet nie zajrzałam:)

Wiem, że trochę pomiąchałam wątki, ale może łaskawi Modzi wybaczą:p

4. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

WilczyKierz - wybaczę jedynie za to, że zazdraszczam :D :p

Nutka, AgiFarm83 oraz eliza9070 lubią to.
  5. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

HA! WiedziałamxD
    Przyznaj się, najbardziej mi zazdrościsz kurnika, co? Nie każdy ma taki rarytas xDxDxD

6. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Przed chwilką odkryłam moje tajemnicze zagródki z aktualnego evenciku i dostałam zimorodki:)hihi Matko kochana, ale się uradowałam, bo tylko tej zagrody mi brakowało:) Event jeszcze nie skończony, ale już koniec blisko:) Pozdrowionka:)

gadek i elwira17 lubią to.
  7. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

na wyspie taaaakie mi cuda wyszły......

kokkoloba gronowa xl (ale nazwa :()
    orzesznica brazylijska xl-.-
    palma acai xlxD
    pistacja xxl x 2xD
    tamaryndowiec x 2xD
    achachaxDxDxD
    drzewo karamboli xxl x2xD
    pistacja xl-.-
    moringa xxlxDxD

jeszcze do oddania 108 sztuk polskiego sukna i 184 sztuki kierpców i po evencie......

0olimpia0 lubi to.
  8. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Wszystko już mam, teraz kręcę stroje (głupio to brzmi [​IMG] ). Rano koniec .

Pozdrawiam :)

9. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

z drzewek na farnie wyskoczyła achacha - ale się ciesze, reszta jakies xxl i xl - tez się przydadzą
    ts-y zwierzakowe pójdą na noc - czekam na zimorodka
    no event udany - tylko jeszcze tych wypadajek brakuje do odpalenia pnącza

10. cheray

cheray Aktywny autor

pnącze odpalone ,ts-y za 40 min ,event fajny ,dużo kuponów na pomocników tak że dla mnie ze względu na to był wart robienia,:)
    no i pierwsze zimorodki przyleciały a z nimi żółwiki i kiwi których miałam wcześniej tylko po jednej sztuce tak że ts-y dopisały:D

Ostatnie edytowanie: 1 października 2015
  11. chrumcia91

pierwsze dwa drzewka i kumkwat xxl i orzesznica brazylijska xxl -.-

12. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Zbrakło mi 3 kierpców i zagródki bym popostawiała :eek:

aniaserafin ;)

13. amdep

amdep Moguł forum

Przez te wszystkie eventy - zamęty, gra ledwie chodzi, stale coś nie działa.

Jak gram przez Firefoxa, na pnączu i na przeglądaniu targu wywala wtyczka Flash, zawieszając całą przeglądarkę.

No więc przeszłam na Internet Explorer - tam dla odmiany nie mogę wysłać wiadomości do Sąsiada, żeby się na G&T umówić.
    Mam serdecznie dość, a nie mogę tego permanentnego błędowiska zostawić, bo przez ponad 4 lata gry za dużo pieniędzy w to włożyłam.

Co do eventu, to jeszcze prawie pełne 4 dni zostały i nie ma co się śpieszyć. :p

Mam już pnącze i 3 itemy, czwarty item w drodze, za 15 minut będzie. ;)

A co do reszty, to się zrobi ile się da, bez nadmiernych starań, bo mam ważniejsze sprawy.
    Event fajny, właśnie dlatego że dużo czasu i każdemu powinno się udać sporo zdobyć.

Keczmer, gadek oraz eliza9070 lubią to.
  14. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Zabrakło kierpców do itemu na pnącze :(:(

Ostatnie edytowanie: 1 października 2015
  15. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

U mnie FF chodzi dobrze, acz po ostatniej aktualizacji chwilami go muli. Jeszcze zostaje Ci Chrome. Nie lubię jej, ale czasami używam, własnie ze względu na flasha.

No i właśnie w podziękowaniu za kurnik powinnaś zrobić do końca! [​IMG]

amdep, Nutka oraz AgiFarm83 lubią to.
  16. chrumcia91

u mnie na FF chodzi pieknie, nastomiast na chromie to jst tragedia. przez 10 minut to sie sam chrome otwiera nie mowiac o jakiejkolwiek stronie....

u mnie pnącze już chodzi :) teraz czekam na wypadajki zeby ukrecic 40 stroi z 6 zadaniu :p jakieś tam juz sie kreca w młynie, ale jeszcze za mało. a potem bede konczyc pozostałe zadania ;) jutro w balonie duzo nie posiedze bo roboty bede miala sporo, w koncu sie trzeba za nią wziąć :p no ale moze jakies okazje jeszcze złapie
    za 2,5 godziny odkryje pozostałe tsy :p

gadek i eliza9070 lubią to.
  17. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Event robi się sam. Pnącze i komplet itemów mam, do tego wszystkie kupony. Jeszcze tylko zgarnę imprezówki i chyba mi wystarczy.
    Sadzonki dały mi dzisiaj baobaba. Może do jutra wyklepie się jakiś zimorodek? Nie chce mi sie zgarniać kolejnych 6 zagród. Jak zimorodka w tych co mam nie będzie, to będzie co szukać za jakiś czas.

gadek lubi to.
  18. Nutka

Nutka Komandor forum

U mnie też już naprawdę event robi się sam xD. Tylko czekam na wypadajki w pierwszej kolejności do ostatniego itemu na pnącze, a potem pozostałe bo to przecież już nic nie kosztuje ;).

eliza9070 lubi to.
  19. dosias

dosias Generał forum

pnącze z itemami zdobyte to teraz na spokojnie

20. mahartka

mahartka Baron forum

W zasadzie sianie zakończone :) plan wykonany odnośnie roślinek, teraz czekam na wypadajki i kozy xDxD
    jakieś jedno drzewko zagadkowe gdzieś ustawiłam.. jak nie zapomnę postawię resztę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.