Opinie Przygoda w górach

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

raz wlączyli i tak zostawili dają co chwila nowe zagrody a potem nic z nich ma nie lecieć a event za eventem no i jak tu hodować zwierzęta ciągle głodne w pasku siedzieć będą jak tak im to wejdzie w nawyk
    hm czyżby nie lubili zwierząt?
    ten koral to rośnie tak jakby udawał :) jeszcze godzina i hm co dalej siać na noc za krótko na wieczór za długo

2. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

56 ubranek się kręci, na dwóch polach cebula na noc, na reszcie korale, coby było na poranny rozsiew, a ja mogę iść spać :)

talarek1961 lubi to.
  3. jarek545x

jarek545x Czeladnik forum

nie płacz pisz dalej posty

4. AnnDżelina

xDdobra xDbędę pisać tylko nie płacz czytając xD
    dziś event miałam w lesie i dyżur w kuchni mam więc poczekasz trochę -.-

mam 4 stroje górala :)

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie za chwile zbiore i zasiew. a co, zbiore se o 1 ;)

kybek93, talarek1961 oraz zonaania2122 lubią to.
  6. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Zazdroszczę zbioru o 1 :) Też bym tak chciała, tylko praca mnie blokuje. Jutro nadrobię :)

kybek93, talarek1961 oraz chrumcia91 lubią to.
  7. chrumcia91

ja na szczescie na swoim pracuje wiec jak nie mam nic waznego to moge 10 minut poswiecic na farme :p
    5 stoi na 2 srebrne w młynie :)

8. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

świnki, kózki,żółwiki do paska??nigdy,,

talarek1961 lubi to.
  9. eMiodka

eMiodka Młodszy ekspert

Witam :) Ja jak zawsze z eventami jestem do tyłu ;) Jakoś nie mam cierpliwości, żeby chować drzewa i zwierzaki do paska, więc mi rozrost korali wolno idzie :D

10. chrumcia91

u mnie drzewa zazwyczaj zostają, no chyba ze jest jakas ogromna liczba eventowki :p

11. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Chyba nikt Ci nie odpowiedział. Bez podlewania 20 godz., z wodą - 16 godz., z nawozem -18 godz., woda + nawóz 14:24 godz

12. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dzień dobry wieczorek ;)
    Ja mam budzik nastawiony na 01:25 a kolejny na 05:25 !
    Jutro ok. 14:00 będzie po zbiorach roślinki i tylko te nieszczęsne wypadajki...

13. chrumcia91

ja juz potem zbiore rano jak sie obudze ;) a na 12 lece do ortodonty aparat sciagnac :D

14. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Podziwiam Twoją "wolę walki" :) Roślinę skończę 2 dni później i też będzie dobrze.

15. Nutka

Nutka Komandor forum

Strojów mam już 7 a na noc nastawione kolejne 38. Na ten moment wstrzymuje mnie eventówka, ale jutro może to się zmieni ;). Mam nadzieję, że Puffin mnie nie zawiedzie i w pracy też będę mogła zrobić choć jeden zbiór :p. Zwierza powoli w razie co zbieram z pól więc z koralami powinno iść szybko :).

16. eMiodka

eMiodka Młodszy ekspert

Podziwiam :) Ja tam wolę spać, pewnie temu nigdy mi się nie udaje ukończyć żadnego eventu :D

17. chrumcia91

wow, mam naklejke xD cóż za radość :)

kierpce mnie blokują własnie... :p no ale jest czas ;P

18. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Jak się już tak chwalimy, to ja dzisiaj wizytę na policji (wezwanie na świadka - żeby nie było nieporozumień) przesunąłem, bo mi kolidowało z godziną 14:00 [​IMG]
    A wstawanie w nocy mam zabronione... [​IMG]

19. juliuszka

juliuszka Generał forum

Każdy robi, jak uważa.
    Ja akurat mam takie plany a nie inne.
    To nie jakaś specjalna akcja nocnego wstawania - po prostu bezsenność doprecyzowana budzikiem :)

20. AnnDżelina

to jeszcze nic mnie się agresor włącza jak słyszę dźwięk budzika xD tak mnie wybudzi że śnięta chodzę jeszcze długo xD
    no i posadziłam korala strach się bać kiedy go zbiorę :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.