Opinie Przygoda safari

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Czerwona, Nov 2, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Muszę swoje TS-y powystawiać, dawno tego nie robiłam i "trochę" się ich nazbierało...
    Przygodę safari skończyłam wczoraj. Nawet miałam wszystkie potrzebne zwierzaki... Oazy sprawiły lekką niespodziankę bo trafiła się salamandra albinos. Oprócz tego DJ Chomix i lazurowy skorpion. Jak na moją farmę to całkiem nieźle:)

2. jacekf

jacekf Komandor forum

safari juz odfajkowane.....;):p czas na nowe wyzwania......:p;)

3. mahartka

mahartka Baron forum

haha.. czekałam na meduzy aby dziś je zebrać bo mi brakowało do oddania i co ? i koniec eventu nie ? a gdzie tam xD okazuje się, że w ogóle nie przewidziałam plecaków na pnącze :D więc zakończenie jutro :D

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

5. _Sabrina

_Sabrina Młodszy ekspert

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Może jednak coś zrobię... Zobaczymy:p

EDIT: Jednak zostaję przy tym, że nie robię. Serio nie chce mi się wystawiać zwierząt (z resztą chyba nawet nie wszystkie mam) a na kupno brakujących musiałbym wydać 22,5 mln z około 51mln (tak, pokusiłem się i liczyłem), czyli 44%, aby zrobić całość a do samego rzędu pnączy się nie opłaca kompletnie, bo tylko sobie samemu zafunduję kolejne szare pnącze - dziękuję, postoję. Co prawda to mniej niż połowa mojego budżetu sianogroszowego, ale dla mnie i tak za dużo. Zwłaszcza, że nagrody mi wiadomej części ciała nie urywają8)

7. -milena2015-

-milena2015- Czeladnik forum

Skonczone,pnacze odpalone

krasnoludek10 likes this.
  8. eustachapimpek

eustachapimpek Okazjonalny autor

Dziś rewelacyjne wyniki w klonowaniu. Od 11 lat takich nie miałem :D Jeszcze dzień obniżek do tego.

9. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Mam nadzieję,że też będę mieć dobry dzień w wesołym domku :) właśnie zaczynam:)

10. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Event skończony, pnącze odpalę rano :)

mysza199710 and krasnoludek10 like this.
  11. thistle20

thistle20 Baron forum

A ja się zagalopowałam i nie doczytałam, że trzeba mieć delfiny i niestety nie mam ich jeszcze odsłoniętych więc pnącze mam ale nie będzie ładowane :(:(:(>:(>:(>:(

mysza199710 and krasnoludek10 like this.
  12. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Event dawno zakończony, za opinie dziękuję, temat zamykam i archiwizuję.

Thread Status:
Not open for further replies.