Opinie Przygoda safari

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Czerwona, Nov 2, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Zwierzaki mam, ale 335 plecaków... dużo, szkoda, że nie ma ich w wypadajkach ani prezentach.

2. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Ja sobie odpuszczam eventy w najbliższym czasie bo mam już dość tej wszechobecnej losowości.
    Wystawiłam wszystkie skrzynie piccolo, jakie ostatnio zdobyłam - całe 16szt i dostałam z nich:
    bukiet kwiatów, bajkowe źródła 2szt, zabawa w wodzie 2szt, inwazja robali, uczeń Ingrid, kumpel niedźwiedzia,
    kijek pogo, genialny wynalazca 2szt, cylinder iluzjonisty, tańczący z liśćmi 3szt oraz nieumarły skarb.
    Po cichu liczyłam że i ja w końcu dostanę Florenowe drzewko skoro innym po kilka sztuk wyrosło-
    mogę sobie tylko pomarzyć, a rzeczywistość skrzeczy:wuerg:
    No i teraz nie wiem czy śmiać się czy płakać z powodu mojego garbatego szczęścia.
    Moja farma od samego początku była feralna i tak jest po dziś dzień:cry: nie ma co liczyć że się cokolwiek zmieni.
    Miłej zabawy wszystkim życzę i dobrego dnia.

3. skretnik

skretnik Ekspert forum

Skąd brać te rośliny do siania?

krasnoludek10 likes this.
  4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

skretnik, w tym evencie akurat nic nie siejemy, a jeśli chodzi Ci o "Ścieżki alchemii II", to zajrzyj proszę do poradnika >>klik<<. Już na samym wstępie wszystko jest w nim wyjaśnione:)

***kacper*** and krasnoludek10 like this.
  5. karla170480

karla170480 Ambasador forum

Jeden event z głowy :)

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Naklejki zdobyte, więc na razie koniec:p

7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Safari, safari i po safari.

8. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

zrobione i zapomniane można na tym drugim ivencie się skupić

9. -Vito49-

-Vito49- Czeladnik forum

Witam wracam do gry po 3 latach i nie mogę zacząć eventu te plecaki to tylko z hodowli w oazach?
    Pojawiła mi się ikonka zielonej koniczyny skąd ją wziąć?

10. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Plecaki tylko z oaz. Skoro wróciłaś do gry to pilnuj zawsze dnia wesołych obiżek- można załadować domek do pełna w cenie promocyjnej 1 superpaszy za jedną hodowlę.

A ta zielona koniczyna to nie kojarzę.....

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jeżeli mówisz o tej przy roślinach, to jest ona powiązana z sąsiadującym eventem "Ścieżki alchemii II". Tam wybieramy od którego obszaru chcemy zacząć, w zamian za co dostajemy tynktury określonego koloru. Je w młynie łączymy z cebulkami kwiatowymi a potem siejemy - na 1-ym obszarze na raz (chyba, że kupiłaś największy koszyk, to na dwóch):)Zielona koniczyna to główna farma, żółta - plantacja a fioletowa - pola pełni księżyca.

Dalej utrzymuję, że tego eventu nie robię oprócz naklejek i mam nadzieję, że mnie nic nie podkusi, aby wydawać znowu SG do cna na zwierzęta, bo na zbieranie ich do stodoły nie mam najmniejszej ochoty.

12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Nie musisz.;) Poszukaj w misjach złotych bananów i do roboty.xD
    Dzisiaj ruszyły dwa ewenty, przygody safari z plecakami i ścieżki alchemii z koniczynkami.
    Proponuje zacząć od przeczytania poradników.:)

A ja dopiero zaczynam przygody safari.:)

13. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Jeden event z głowy , zwierzaków troszkę ubyło ale nie było tak żle , szkoda tylko że z klonowania nie wyszło nic specjalnego :( ale szczerze mówiąc to już się do tego przyzwyczaiłam , jak na razie BB mnie nie rozpieszcza xD i jeszcze nie trafiłam na jakieś ekstra przeskoki ,jednak ciągle mam nadzieję że kiedyś coś się zmieni :) . Powodzenia nadal walczącym , trzymam kciuki i pozdrawiam wszystkich

14. Pientaszek6

Pientaszek6 Okazjonalny autor

evencik skończony,powodzenia w przeskokach,pozdrawiam

15. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Przygodę safari skończyłam, trochę długo trwało bo dzisiaj w moich oazach zamiast klonowania bociany latały.xD:cry:

16. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Zagadkowe z safari były całkiem niezłe, ale tylko na wyspie.
    Farmowe kiepsko.

Last edited: Nov 3, 2021
  17. pbkl

pbkl Generał forum

Jak sie rozbawilam, to az...skonczylam ten event a mialam poczekac do obnizki xDxDxD

Zrobilam wersja oszczednosciowa, niektorych rzeczy nie potrzebuje :)

Moze powystawiam zagrody...z ciekawosci :)

18. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Witam wesołe Farmerki i Farmerów o to moje trzy grosze losowość z tych zagród zagadkowych jest jak dla mnie mega porażką, taką samą jak ze skrzynkami ręce mi dziś opadły. Wymagania coraz większe, a nagrody do paska. Chyba nadszedł czas na hamak jak nie będzie interesujących nagród gwarantowanych w danym evencie. Siać i zbierać lać sn i zośkę dla kolejnej 20-stej cudownej pomarańczowej zagrody dla słoni lub 50-tych pomarańczowych rudzików widać po eventach Giftowych nie ma sensu. Wszyscy tego mają w ... czyli od groma.Ewentualnie by z koła z super próby na kole czy jak to tam się zwie wygrać 199 mleczarnie żółtą dla krów, czy 200 strzyżalnie żółtą dla owiec. Starczy ładowania mnie w konika. nARKA. Pozdrawiam walczących i wierzących w cuda nie widy

19. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

po evencie ,a wyraków dalej nie mam z tych ts-ów zebry w pomarańczy :D

Last edited: Nov 3, 2021
  20. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Wyraki, papużki :) naprawdę przyjemnie się spisały TS.
    U mnie niestety ani na wyspie ani na farmie.:(
    Na wyspie tak szybko je chowałam do paska, że nawet im zdjęcia nie zrobiłam.

Odkrycie na farmie tak mnie zaskoczyło z rana:

Żółte zagrody: szynszyle, mrowisko, rudziki i krety oraz żółte warsztaty: kotlarnia, tartak bobrów i na osłodę gekony.
    Drzewka też nie lepiej: klon cukrowy xxl (w pasku 362), 2 x drzewka xl.

Thread Status:
Not open for further replies.