Opinie Przygoda safari II

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 13 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy!

M'Pungu, goryl strażnik, zaprasza cię na zapierające dech w piersiach safari - będziemy jeździć jeepem, latać helikopterem, pływać łodzią podwodną! Weź ze sobą sprzęt i ruszaj w podróż pełną przygód i nagród!

Czwartek, 14.11.2024, godz. 14:00

Wtorek, 19.11.2024, godz. 22:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

.

hiacynta lubi to.
  2. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Na całość potrzeba :
    300 plecaków M'Pungu (600 SP) oraz dużo zwierząt hodowlanych

3. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

4. Makowiska

Makowiska Wyjątkowy talent

Niestety, dużo. Paszy trochę pójdzie, jeśli nie będzie zniżki, to 300. W niektórych hodowlanych więcej trzeba było użyć.

5. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Jeszcze nie poczytałam FAQ i nie porównałam ze swoim inwentarzem. Coś tam jednak podłubię;)

6. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Pasze mam ale czy warto robić ...wygląda to jak czyszczenie stodoły przed dożynkami...;)

7. Pryku

Pryku Baron forum

Dokladnie.... a pozniej placcie :D

8. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Zwróćcie uwagę, że plecaki można wysyłać w ramach prezentów sąsiedzkich. Obniży to koszt SP.
    Mi pasuje to, że hodować można dowolne zwierzęta. Pogonię do Oazy kocie elfy i upiorne świetliki. Misje z nimi czekają na taką okazję;)
    A nie, Króla Konga mam tylko 1 więc trzeba będzie dohodować, resztę widzę mam ze sporym zapasem:)

Ostatnie edytowanie: 13 listopada 2024
  9. Yabolek

Yabolek Stary wyjadacz

Też bym z chęcią pogonił co niektóre zwierzaki. Ale do szczęścia brakuje obniżek na kolorowanie. Póki co, ani widu, ani slychu.
    Nie stać mnie na taką rozrzutność :sleepy:

10. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ja sobie pyknę ten event,tym bardziej,że oazy mam załadowane zwierzakami za 1SP,więc odrobinę zaoszczędzę 8) i idę sprawdzić czy cosik mi brakuje 8)8)

EDIT:

mnie brakuje tylko 1szt tropik 8)

11. sekutnicowata

sekutnicowata Młodszy ekspert

300 to plecaków super paszy trzeba 600 bez znizki troche bedzie mniej jak sasiedzi pomoga

12. malgos63

malgos63 Naśladowca mistrzów

Co to za zwierzęta król kong, tropik i skoczek?

hiacynta i Makowiska lubią to.
  13. Pryku

Pryku Baron forum

skoczek to mysz, a kong malpa ale z tym 2 to lepiej abym sie nie pomylil i w blad nie wprowadzil, chociaz ogladalo sie King Konga wiec dla mnie to jasne co to, kto to ;x

14. malgos63

Dzięki bardzo:inlove: jeszcze tropik został nie rozszyfrowanyo_O

hiacynta, Marzenakruczek oraz Makowiska lubią to.
  15. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

papuga ;),mnie własnie brakuje 1szt ;)

16. malgos63

Piękne dzięki:inlove: ja mam jedną właśniexD

17. Pryku

Pryku Baron forum

wlasnie Papuzka, a znalezc tego nie moglem ;p Jednak czym sie przejmowac jak jest napisane "kazda hodowla". Bierzecie te ktorych macie nadmiar, a przy baby boomie ladujecie braki.

18. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

Nie wiem czy drogo czy nie, czy się opłaca czy nie, czy warto czy nie, ale wiem, że ten item z helikopterem muszę mieć. :inlove: Także, nie ma rady i trzeba robić, a jak już zacznę to pewnie i całość się machnie. ;) Może wreszcie dadzą obniżki podczas hodowlanego... już bardzo dawno nie było, żeby się terminowo zgrywały.

19. twardy81

twardy81 Naśladowca mistrzów

Robię jak zawsze całość szkoda, że itemy nie są podwójne

20. hapsak89

hapsak89 Stary wyjadacz

Trzeba będzie na bieżąco kolorowańce dorabiać, zobaczymy co z tego wylezie