Opinie Przygoda pomidora III

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 11 października 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Angel

Angel Książę forum

No kurde, żebym wiedziała to bym krzyczała.:cry:xDxD Może uda się same itemy zdobyć w G&T...a pnącze tylko zrobię...:oops:

Ostatnie edytowanie: 14 października 2023
  2. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Bardzo dziękuję :) Poszło jakoś :)

3. SuperWioska

SuperWioska Mieszkaniec forum

Za bardzo pospieszyłam się z odznakami i większość wyhodowałam bez obniżki. Końcówkę trzymam na jutro, przynajmniej trochę SP zaoszczędzę. Gorzej z żonkilami, bo nie mam czasu zbierać ich z zegarkiem w ręku i zbieram rano i wieczorem. Czarno to widzę.

4. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Również jestem za, a jeśli chodzi o temat to już tylko zbieram doniczkowe roślinki i żonkile, które do niczego mi się już nie przydadzą.

5. Montwa

Montwa Wyjątkowy talent

No to proponuję, by Prezesem tego szanownego klubu został ktoś, kto potwierdzi screenem największą ilość tych kijków-samobijków. ;):p

A w temacie - skoro jutro obniżka, to dorobię jeszcze odznaki na ssakach i otworzę drugie wejście do skarbca. Przez to że tak się pospieszyłem, to teraz nie wiem co robić z żonkilami. ;)

To chociaż kupony na kombajn zgarnę. :)

6. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

:music:
    Ho, ho... z takim dorobkiem to już członkostwo specjalne powinno być przyznawane
    - a zasady owego przyznawania może takie ;
    kto ma od 1 do 10 otrzymuje członkostwo zwyczajne (nękani przez kijka)
    od 11 do 20 członkostwo nadzwyczajne (prześladowani przezeń)
    powyżej 21 członkostwo honorowe(poobijani kijkami) :pxD:cry:
    - a dla każdego co (od) więcej niż 30-tu mu się dostało specjalna Loża Vipowska (czyli dla Elity )
    tak że członkostwo honorowe masz pewne xD;) - gorzej ze mną bo Mietka się tylko 9-ciu doliczyła tych przyjemniaczków , za to kumpli mam więcej więc może by i tego sierściucha do kijka dokoptować :music:
    Popieram 8) teraz tylko kwestia otwarcia klubu w odpowiednim miejscu i przeniesienia się tam z dalszymi rozmowami, by tutaj nie bałaganić:p

Jeśli masz ,,uruchomione,, wszystkie trzy dystrybutory tych żonkili to nawet zbierając dwa razy na dobę powinno się udać zgromadzić do końca ewentu
    Ja po przeczytaniu wpisu BA_Marion przeleciałam tą lewą stronę Skarbca i też sobie ten SNZ skubię co 5 h - tylko czasy mi się rozjechały dziś, ale już od jutra rana będzie równo z żonkilowym.

7. grania.

grania. Analityk forum

ja jutro dopiero zaczynam jak będzie za 1 SP - ostatnio strasznie oszczędna się zrobiłam i w realu i w grze :eek:. powinnam z żonkilami się wyrobić - tym bardziej, że lewej strony nie zamierzam robić. albo zrobię tyle na ile nazbieram żonkili. Prawa priorytet - no bo przecież piccolo.Mam już 15 kijków i 23 kumple - członkostwo nadzwyczajne zapewnione xDxDxD, Kumple poupychałam na pnączu - chociaż tak w pasku nie kłują w oczy.

8. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

ja mam tylko 14 kijków i 12 kumpli większość siedzi na pnączach xD

co do eventu to wczoraj skończony :music:;)

Ostatnie edytowanie: 14 października 2023
  9. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

A jak tam Przygoda Pomidora? Bo to o niej tutaj rozmawiamy ;)

Ja rozdeptałam już wszystkie pomidory i zbieram już tylko zegary :)

10. incasent

incasent Ambasador forum

Zdecydowanie trzeba zaostrzyć kryteria, bo ta Loża Vipowska nie pomieści członków ;]
    --------
    BP chyba się uparło na rozdawanie kijków, bo i ja jednym dostałem... 48-mym w mojej karierze farmera xD
    Nic to, farmarki też się przydadzą, a i kijki w końcu w coś fajnego się zamienią ;)

11. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

O la la... 48 kii dostać to trzeba mieć jakieś... szczególne względy u Losowości :music:;)no mnie do takich jeszcze daaaleko
    A co do kryteriów członkowskich , to zdecydowanie trzeba najpierw ten Klub założyć i tam wspólnie ustalać wszelkie kwestie - tylko jakoś chętnego nie ma do założenia, a szkoda bo już klubowy hymn zaczęłam skrobać:
    Nie straszne nam jest kijków w bród
    nie straszne kumple szuje
    bośmy farmerski twardy lud
    i jaj nam nie brakuje
    (jakby kto dociekał to o kurzych i strusich mowa )
    dalej można, by co o miodzie i Prezesie , który np. tym miodem poczęstuje - albo jakim innym eliksirem i mandragorą na przegryzienie, znaczy się na pocieszenie oczywiście :music:
    ----------------
    Ja wiem że to nie w temacie , ale to już ostatni raz, więc proszę MOD-ów o dyspensę dla tego wpisu :p
    a w temacie to ... no nie bardzo jest o czym pisać - chyba że na podobieństwo krasnala raportować ilość żonkili po każdym zbiorze , ale...
    lepiej nie :cry:xD:cry:
    resztę pomidorków jutro( a właściwie już dziś) będę rozdeptywać w kwiaciarni i szklarni , a najprawdopodobniej także i w skarbcu, a potem już tylko sprawdzać co też Losowość w skrzynce mi podrzuciła:music:

12. Ciasteczkowa♥

Ciasteczkowa♥ Komisarz forum

Jeden krasnolud mam wystarczy, więcej chyba nie przetrawimy xD Nawet nie chcę sobie wyobrażać, jak zawalone tymi raportami wątki by wyglądały, jakby tak kilka osób postanowiło pomysł podłapać... o_O A ja to tylko do tych nękanych mogłabym przynależeć, bo 4 sztuki w pasku siedzą, a na pnącze żadnego nie wywalałam xD
    A żeby w temacie było, to żonkili mam już 112, bo czasami sobie o ich zbieraniu przypominam xD Jak obniżki ruszą, to trochę rzeczy ze skarbca będę mogła odebrać- zacznę od lewej strony ze względu na Zośkę :)

13. Angel

Angel Książę forum

Moja przygoda z pomidorem się skończyła, więcej nie potrzebuję.;)xD

Owiec starczyło, było dużo zwrotów, nawet tych z runy na drzewie nie ruszyłam.:D

Dziękuje wszystkim za wskazówki i porady. Jeszcze raz gratulacje dla tych co skończyli i powodzenia jeszcze walczącym. :inlove:

14. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

Event skończony, wszystkie pomidory rozgniecione.:pxD Ciekawe co tym razem przyniesie piccolo... ;)

15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Znowu bociany tylko latają w tych oazach - nieważne czy wydałem 15 florenów na kombajn, czy nie-.-

EDIT: Dopiero przy wyczyszczeniu ciasteczek zebrało.

Ostatnie edytowanie: 15 października 2023
    Ciasteczkowa♥ i hiacynta lubią to.
  16. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Pomidory zakończone :)
    Poszło szybko i tanio :D:):inlove:

17. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Nie ma to jak uziemienie w szpitalu z dostepem do internetu i szpitalnym tabletem, gdzie oprocz zamowienia posilkow i obejrzenia swojego konta w szpitalu mozna zrobic duzo wiecej :)
    Dodatkowo potrzeba farmarek lekko wymusila hodowle, a ze po taniosci i jeszcze evencik mozna trzasnac toz nie oparlam sie pokusie
    ( znowu :cry::cry::cry: ) i zrobilam calosc...
    Nawet niewielka ilosc owiec zombie jakos starczyla... no... i tyle wyszlo z " nie robie eventu " o_O

18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zostało mi zbieranie żonkili:) Z ciekawszych okazów to tak:
    - po wsadzeniu (nie licząc zwrotów) 156 owiec-zombie wykluło się 23 gotyckich i po jednej radioaktywnej i trzynastej.

Reszty kategorii nie wiem, bo miałem ich dość sporo a nie chce mi się patrzeć hodowla po hodowli co wyszło.

19. dorota444

dorota444 Ekspert forum

event nie działa :(

hiacynta lubi to.
  20. jgronowicz

jgronowicz Czeladnik forum

Ja nie mogę skończyć eventy bo nie mogę wejść do drugiej części skarbca !!!! A wszystko już mam !!!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.